- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.401
Aynı anda aynı şeyleri yazmısız hemen hemenDoldurmuş oluyorsunuz. 4 ay bitmiş oluyor 5. Ayın içindesiniz demek.
Şöyle düşün 4 ay 10 günlük diyoruz mesela. 4 ay bitti 5. Aydan da 10 gün aldı
Valla bir kerede anladımŞimdi şöyle oluyor. Doğduğu gibi bir aylık olmuyoruz, hergub bir aydan gün alıyoruz ya, 30 günün sonunda 1aylık oldu dıoruz☺ dolu dolu bir aylık oluyo 45 gublukken 1.5 aylık diyoruz mesela.ikinci aydan gün aldı demiyor kimse ama evet sizde simdi 4ayı dolu dolu doldurdunuz 5.aydan gün alınıyor fakat 4 aylık denıyoröyle işte düşük cümlelerle sacmalamadım inşallah
Sağolasın canım anladım nihayet bendeDoldurmuş oluyorsunuz. 4 ay bitmiş oluyor 5. Ayın içindesiniz demek.
Şöyle düşün 4 ay 10 günlük diyoruz mesela. 4 ay bitti 5. Aydan da 10 gün aldı
Yok kuzum kendini suçlama, buna şükret. Çözümü var. Çok geçmiş olsun, Allah'ım şifa versin kuzucunaCanım bugun bizde burun hırıltısı ve öksürükle gittik . Sol kulağımızda kızarıklık varmıs . Daha 20 gün önce grip atlattık . Agumentin antibiyotik başladı . Bizim geniz akıntımız alerjikmiş malesef . Neye alerjisi var bılmıyoeum ama sürekli bi tıkanıklık . 4 aylık bebek bu 3. Antibiyotik . İlaç almadıgı ay yok kuzumun . Ne kadar üstüne titresem o kadar hasta oluyo . Ben mi beceremıyorum bakamıyorum çok üzgünüm
mantara çevirdiğinde koltuk altında ve boynunda kızarıklık ve pamuklanmanın yanı sıra kötü bir koku da oluyor canm. o zaman pişik kremi geçirmiyor. mantar kremi kullanmak gerekMantar olduğu nasıl anlasılıyor. Bızımkınındr hergun koltuk altını temizlesemde yine pamukcuk gibi oluyor hafifte kızarık.krem sürmek hıc aklıma gelmedı.aslında pişik kremi azıcık surebılırım
Aaa kotu koku mantar olduğunun habercısımı.hiç öyle düşünmemiştimmantara çevirdiğinde koltuk altında ve boynunda kızarıklık ve pamuklanmanın yanı sıra kötü bir koku da oluyor canm. o zaman pişik kremi geçirmiyor. mantar kremi kullanmak gerek
Hindistancevizi yağı allerjik mi ki ben büyük oğlumu 6.ayından sonra onunla büyüttüm baya alerjikti hemdeonu da duydum canm yaa ama bilemedim çok alerjik bünyesi var. Doktora bir sorayım bakalım hindistan cevizi yağını.
BaşaramadımBebeğime emzik vermek istiyorm sizce bunun bir zamanı dönemi varmı?bu hafta 4 aylık oluyor, Elimde aventin ayıcıklı yuvarlak olan, chicco damaklı, nuk kaucuk damaklı, weebaby , aventin normal hava delikli olanı, bir tanede markasını hattlamadığm var, hiç birini tutmuyor koleksiyon yaptık daha yeni bişey alıp para vermek istemiyorm , ağzına verince önceleri öğürürdü şimdi çiğniyor diş kaşıyıcı niyetine kullanıyor sanki emzik tutmasını benmi beceremiyorm uykuda vermeye çalışıyorm damağını kitli tutup açmıyo uyankken yada mahmurken yine diliyle itiyo çiğniyo sizler verimce nasıl tutmasını başardınız ben geçmi kaldm hoş son iki aydır vermeye çalşouorm ama hala başaramadm
4 ayı bitiriyorsunuz ama 4 aylık olmuş olacaksınız. Bitirilen ay söylenir. Mesela ocak ayında 1 ayı bitirmiştiniz 1 aylık diyorsunuz ya onun gibi:)İşte 4. Aya mı giriyoruz 4. Ayı dolduruyormuyuzkafam karıştı hedaplayamadım
evet bizimkide turuncu gibiydi zeytinyağıyla kaldırdım taradım yıkadım geçti bitti gitti sukur.Konaklarınız beyaz mı? Benimkinin kafasında az az var beyazlar yokoldu ama turuncu gibi sarı gibi bişeyler var derisinde
ya işte canm hep aynı şeyi konuşuyoruz her doktor farklı birşey söylüyor. benim de çok güvendiğim çocuk doktorumuz ve gelişimsel pediatri uzmanı daha erken diyince oturtmadık biz. Ama onun üzerinden de 1 ay geçti. Muhtemelen bu ayki kontrolümüzde oturtun diyecek.ruhum_mavi kararını destekliyorum çok araştırdım güvendiğim bütün doktorlar 3. Aydan itibaren oturtulmasını öneriyor. Çünkü zaten bebek bunu istiyor hazır olunca da kendi belli ediyor. Kaldı ki mama sandalyesinde rahat oturabilmesi için zaten önceden başlamak lazım oturtma alıştırmalarına. Ben öyle düşünüyorum yani
yaaa çok tatliii bu arada kızın aynı sana benziyor YildizBiz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldıSizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?
ben de başlarda senin gibi süt aktı falan diye düşünüyordum canm. Sürekli yıkadım pişik kremi sürdüm geçmedi. Sonra doktora gösterdim mantara çevirmiş dedi. Dermotrosyd mantar kremi verdi. Çok iyi geliyor o ilaç. 1 kere sürüyoruz geçiyor tamamen. ama 3-4 gün sonra yine oluyor. dediğin gibi boyunları biraz uzayınca rahatlarlar belki. şuan kıvrım kıvrım :)Aaa kotu koku mantar olduğunun habercısımı.hiç öyle düşünmemiştimdiyorum kusmuk mu kalıyorda böyle kokuyor.havasızlıktan o koku sanıyordum.bu ara boynu bıraz uzadı rahatladı aslında gecen ay gıdıgı hiç hava alamıyordu resmen.
Benim kız yatınca ağlıyor oturunca susuyor demekki hazır oturtuyorum benBiz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldıSizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?
Canım her çocukta farklı oluyor benim ilkinde gece 6 7 kez kalkardı emmek için şimdi kızım bi ara gece hiç kalkmıyordu bu aralar 2 kez kalkıyorOy maşallah acaba sen farkında olmadan sütünde azalma olmuş yada yetmiyor olabilir mi? Kilo alimi nasıl? Doktora da bir daniş istersen, normalde gece emmelerinin çoktan azalması gerekirdi. Diş mi çıkarıyor da acaba emme ihtiyaci hissediyor o da olabilir
Canım sağıp diğer çocuğuna vermek kendi yaptığın bi şey mi yoksa dr falan mı tavsiye etticanım sorun şu kızım gece 2-3 kez emiyor sabah 10 da uyanıyor gece 12 buçukta geri yatıyor sabah 10 dan gece 1 buçuğa kadar emmeden yaşayabiliyor biberonda kabul etmiyor kaşıkla veriyorum tükürüyor zaten kilo alımı son 2 ayda toplam 1 kilo aldı ilk iki ay çok kilo aldığı için Allah'tan erimedi çocuk sütte sıkıntı yok sağıp 7 yaşındaki oğluma içiriyorum gündüz emmediği için
Bizi.ki çok huysuzdu sürekli ağladı ama ateşi çıkmadı 2 aylık aşıda da çıkmamıştı atesi4.ay aşılarını yaptıranlar ateş yaptı mı sizinkilerde aynı olmaz tabi herkesin ama çok ateş yapan bi aşı mı tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?