2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz 12 Aralık doğumluyuz dün akşam benim bebe durmuyor mıkır mıkır bizde yemek yemeye çalışıyoruz zaten günlerdir gece gündüz uyku yok iyice psikoljim bozuldu ayıptır söylemesi yoğurt çorbası vardı iki çay kaşığı kadar verdim suyundan ilk defa ekşi olmasına rağmen bi yalandı bi yalandı öldük gülmekten inşallah yanlış bişey yapmamışımdır geçende limonu sürdüm dudağına videoya çekelim dedik belki milletin bebeleri gibi irkilir komik bişeyler çıkar hiç oralı olmadı ekşiyi sevecek heralde

Valla bir kerede anladım sağolasın demekki bizim ev ahalisi doğru diyormuş

Yok kuzum kendini suçlama, buna şükret. Çözümü var. Çok geçmiş olsun, Allah'ım şifa versin kuzucuna
Hiç üstüne girememek lazım aslında, titredikce hasta oluyorlar.

mantara çevirdiğinde koltuk altında ve boynunda kızarıklık ve pamuklanmanın yanı sıra kötü bir koku da oluyor canm. o zaman pişik kremi geçirmiyor. mantar kremi kullanmak gerek

Bebeğime emzik vermek istiyorm sizce bunun bir zamanı dönemi varmı?bu hafta 4 aylık oluyor, Elimde aventin ayıcıklı yuvarlak olan, chicco damaklı, nuk kaucuk damaklı, weebaby , aventin normal hava delikli olanı, bir tanede markasını hattlamadığm var, hiç birini tutmuyor koleksiyon yaptık daha yeni bişey alıp para vermek istemiyorm , ağzına verince önceleri öğürürdü şimdi çiğniyor diş kaşıyıcı niyetine kullanıyor sanki emzik tutmasını benmi beceremiyorm uykuda vermeye çalışıyorm damağını kitli tutup açmıyo uyankken yada mahmurken yine diliyle itiyo çiğniyo sizler verimce nasıl tutmasını başardınız ben geçmi kaldm hoş son iki aydır vermeye çalşouorm ama hala başaramadm

mantara çevirdiğinde koltuk altında ve boynunda kızarıklık ve pamuklanmanın yanı sıra kötü bir koku da oluyor canm. o zaman pişik kremi geçirmiyor. mantar kremi kullanmak gerek
Aaa kotu koku mantar olduğunun habercısımı.hiç öyle düşünmemiştim diyorum kusmuk mu kalıyorda böyle kokuyor.havasızlıktan o koku sanıyordum.bu ara boynu bıraz uzadı rahatladı aslında gecen ay gıdıgı hiç hava alamıyordu resmen.

onu da duydum canm yaa ama bilemedim çok alerjik bünyesi var. Doktora bir sorayım bakalım hindistan cevizi yağını.
Hindistancevizi yağı allerjik mi ki ben büyük oğlumu 6.ayından sonra onunla büyüttüm baya alerjikti hemde

Başaramadım bir ara tutar gibi oldu uykuya geçerken veriyordum falan ama nzmnkı parmaklarını keşfetti emzıgı tekrar öğürmeye basladı. Parmakları çok daha tatlı geliyor

ya işte canm hep aynı şeyi konuşuyoruz her doktor farklı birşey söylüyor. benim de çok güvendiğim çocuk doktorumuz ve gelişimsel pediatri uzmanı daha erken diyince oturtmadık biz. Ama onun üzerinden de 1 ay geçti. Muhtemelen bu ayki kontrolümüzde oturtun diyecek.

yaaa çok tatliii bu arada kızın aynı sana benziyor Yildiz

ben de başlarda senin gibi süt aktı falan diye düşünüyordum canm. Sürekli yıkadım pişik kremi sürdüm geçmedi. Sonra doktora gösterdim mantara çevirmiş dedi. Dermotrosyd mantar kremi verdi. Çok iyi geliyor o ilaç. 1 kere sürüyoruz geçiyor tamamen. ama 3-4 gün sonra yine oluyor. dediğin gibi boyunları biraz uzayınca rahatlarlar belki. şuan kıvrım kıvrım :)

Benim kız yatınca ağlıyor oturunca susuyor demekki hazır oturtuyorum ben

Canım her çocukta farklı oluyor benim ilkinde gece 6 7 kez kalkardı emmek için şimdi kızım bi ara gece hiç kalkmıyordu bu aralar 2 kez kalkıyor

Canım sağıp diğer çocuğuna vermek kendi yaptığın bi şey mi yoksa dr falan mı tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…