- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.361
Ver kuZum korkma bizimki de sadece anne sütü alıyor ve 2 Aydan beridir veriyorum sürekli bronşiolit geçirdik balgam yüzünden vermek zorunda kaldım ishal tam hız devam cnm üstüne bir de üşüttü burnu akıyor offff ben öyle yoruldum ki biri bitmeden gideri başlıyor burnu her tıkandığın da ciğere iniyor sonra ilaçlar balkıyor bir daha ishal oluyor hep aynı şey ne güzelmiş anne karnındayken bir tek ben çekiyordum onu koruyordum şimdi 3 aydır bir toparlayamadı yavrumSaol cnm henüz anne sütü dışında bir şey vermedim ama gerekirse veririm barı.az once okudum sizin ishal nasıl oldu.
Benim set olarak almıştım cnm normal sanırım ama bitince stelatopia alacam kullananlar çok memnundu bizde dermatite var ya cnm iyi gelir inşyok canım kötülüğünden değil sen hangisini kullanıyorsun pek çeşidi var da
anladım canım inşaAllah iyi gelir sizede. bebeğin ishali ne durumda canım?Benim set olarak almıştım cnm normal sanırım ama bitince stelatopia alacam kullananlar çok memnundu bizde dermatite var ya cnm iyi gelir inş
Mustela şampuanla yıkıyorum konak için de çözüm arıyorumarkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
Konaklarınız beyaz mı? Benimkinin kafasında az az var beyazlar yokoldu ama turuncu gibi sarı gibi bişeyler var derisindeDr. 4.ayda basla dedi newvit verdi ben 1 ay daha bekliycem vermek icin
Canim mustela sac vucut sampuaniyla yikiyorum. Konak bizde de tek tuk var ben artik tirnagimla hafiften kaldiriyorum
Evet senin çok üst üste geldi.geçer inşallah bugünler. Bızede brıcnly vermış oksuruık surubuVer kuZum korkma bizimki de sadece anne sütü alıyor ve 2 Aydan beridir veriyorum sürekli bronşiolit geçirdik balgam yüzünden vermek zorunda kaldım ishal tam hız devam cnm üstüne bir de üşüttü burnu akıyor offff ben öyle yoruldum ki biri bitmeden gideri başlıyor burnu her tıkandığın da ciğere iniyor sonra ilaçlar balkıyor bir daha ishal oluyor hep aynı şey ne güzelmiş anne karnındayken bir tek ben çekiyordum onu koruyordum şimdi 3 aydır bir toparlayamadı yavrum
Evet kuzum bitti. Her tarafı kaplıydı hemde.tamamen gitti mi kınak canım
ben konak dediğim o canım beyaz değil sarı dediğin gibiKonaklarınız beyaz mı? Benimkinin kafasında az az var beyazlar yokoldu ama turuncu gibi sarı gibi bişeyler var derisinde
Canım valla çok da güzel oturmuş bence gayet hazır çocuk.Biz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldıSizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?
canım seninki ne zaman doğmuştu? benimki 16 kasımda doğdu. haftaya 16 mayısta 5 aylık olacak.Kızlar bizim bebişler kaç aylık oldu şimdi 3 ay doldu 4. Aya mı girdi yoksa 4 bitti 5 mi oluyoruz4.ay aşısı olanlar sağlık ocağı Demir ilacı verdimi kullanıyormusunuz ben mühendisoğlunun Demir ilaçlarına baktım yıldızlar listesine gene 60-70 liradan başlıyor Demir ilaçları sağlık ocağının verdikleride parabenliymiş
12 Aralık’ta doğdu canımcanım seninki ne zaman doğmuştu? benimki 16 kasımda doğdu. haftaya 16 mayısta 5 aylık olacak.
Başlıyorum o zaman oturtmaya. 5 aylık oluyoruz artıkCanım valla çok da güzel oturmuş bence gayet hazır çocuk.
O zaman 12’sinde 4 aylık oluyorsunuz siz.12 Aralık’ta doğdu canım
ayyy yerim maşallahhh ne guzelde oturuyor akıllı akıllı ☺ doktorlar hafif eğimli olmak şartıyla 4.aydan itibaren oturtulabılır dıo zaten. Burada ben foto bekleyemiyorum nıyekı acabaBiz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldıSizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?
4ay aşısı var buay, yanı 4ay oldukKızlar bizim bebişler kaç aylık oldu şimdi 3 ay doldu 4. Aya mı girdi yoksa 4 bitti 5 mi oluyoruz4.ay aşısı olanlar sağlık ocağı Demir ilacı verdimi kullanıyormusunuz ben mühendisoğlunun Demir ilaçlarına baktım yıldızlar listesine gene 60-70 liradan başlıyor Demir ilaçları sağlık ocağının verdikleride parabenliymiş
Konak icin degil ben konak icin mustelanin konak kremini aldim ama hic etki etmedişampuan mustelanın konak için olanı mı kullanıyorsunuz yoksa başka birşey mi? boşuna almayım o zaman bende eğer tamamen çözüm bulamadıysanız
Turuncu sari gibi cnm baya yumusamis bizimki az var tirnakla kalkiyoKonaklarınız beyaz mı? Benimkinin kafasında az az var beyazlar yokoldu ama turuncu gibi sarı gibi bişeyler var derisinde
Oyyy maşallah kuzumaBiz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldıSizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?