2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saol cnm henüz anne sütü dışında bir şey vermedim ama gerekirse veririm barı.az once okudum sizin ishal nasıl oldu.
Ver kuZum korkma bizimki de sadece anne sütü alıyor ve 2 Aydan beridir veriyorum sürekli bronşiolit geçirdik balgam yüzünden vermek zorunda kaldım ishal tam hız devam cnm üstüne bir de üşüttü burnu akıyor offff ben öyle yoruldum ki biri bitmeden gideri başlıyor burnu her tıkandığın da ciğere iniyor sonra ilaçlar balkıyor bir daha ishal oluyor hep aynı şey ne güzelmiş anne karnındayken bir tek ben çekiyordum onu koruyordum şimdi 3 aydır bir toparlayamadı yavrum

Mustela şampuanla yıkıyorum konak için de çözüm arıyorum

Dr. 4.ayda basla dedi newvit verdi ben 1 ay daha bekliycem vermek icin

Canim mustela sac vucut sampuaniyla yikiyorum. Konak bizde de tek tuk var ben artik tirnagimla hafiften kaldiriyorum
Konaklarınız beyaz mı? Benimkinin kafasında az az var beyazlar yokoldu ama turuncu gibi sarı gibi bişeyler var derisinde

Evet senin çok üst üste geldi.geçer inşallah bugünler. Bızede brıcnly vermış oksuruık surubu ıcırmedım 6 yaş altına verilmez yazıyo zaten.bu ilaç ısı beni çok gerıyor.bakalım kendi doktorumuz dan randevu aldık o ne dıyecek

Biz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldı Sizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?

Eklentiler

• AC5C5ABC-F419-47B9-B8CA-CAB1A293DBF4.jpeg
    121,3 KB · Görüntüleme: 65
  • D0263FA0-B504-4048-9F25-BD8BA2E5D486.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 71
Sağlıkocağındaki hemşire demir ilacından sonra su içir dedi.Ben su vermiyorum.Demir ilacı verenler su da mı veriyosunuz?

Kızlar bizim bebişler kaç aylık oldu şimdi 3 ay doldu 4. Aya mı girdi yoksa 4 bitti 5 mi oluyoruz 4.ay aşısı olanlar sağlık ocağı Demir ilacı verdimi kullanıyormusunuz ben mühendisoğlunun Demir ilaçlarına baktım yıldızlar listesine gene 60-70 liradan başlıyor Demir ilaçları sağlık ocağının verdikleride parabenliymiş

Canım valla çok da güzel oturmuş bence gayet hazır çocuk.

canım seninki ne zaman doğmuştu? benimki 16 kasımda doğdu. haftaya 16 mayısta 5 aylık olacak.

ayyy yerim maşallahhh ne guzelde oturuyor akıllı akıllı ☺ doktorlar hafif eğimli olmak şartıyla 4.aydan itibaren oturtulabılır dıo zaten. Burada ben foto bekleyemiyorum nıyekı acaba
4ay aşısı var buay, yanı 4ay olduk doldu girdi çıktı hiç kafanı bulandırma d vit i bile düzgün veremiyorum bizimkine agzında bekletiyor kan ilacı konusundada kararsızım.acaba 9aylıkken tam kan bakılacak eksıkse öylemi kullansamkı diyorum.kafamda deli sorular

şampuan mustelanın konak için olanı mı kullanıyorsunuz yoksa başka birşey mi? boşuna almayım o zaman bende eğer tamamen çözüm bulamadıysanız
Konak icin degil ben konak icin mustelanin konak kremini aldim ama hic etki etmedi

Oyyy maşallah kuzuma annesi, sanki aylardır oturuyo gibi duruyo, bence zamanı gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…