- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.341
Geçmiş olsun benimkininde burnunda biraz hırıltı varBugun olacaktık aslında ama dünden beri baya öksürüyor birazda balgam var doktor iyileşsin öyle vurdur dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun benimkininde burnunda biraz hırıltı varBugun olacaktık aslında ama dünden beri baya öksürüyor birazda balgam var doktor iyileşsin öyle vurdur dedi
Mustela şampuanla yıkıyorum konak için bende çözüm arıyorumarkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
Dr. 4.ayda basla dedi newvit verdi ben 1 ay daha bekliycem vermek icinBebeğine demir ilacı başlayan varmı? Tabi Doktorunun önerisiyle
Canim mustela sac vucut sampuaniyla yikiyorum. Konak bizde de tek tuk var ben artik tirnagimla hafiften kaldiriyorumarkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
Canım ben başını radix konak sampuaniyla yıkıyorum, bizde de çok konak vardı geçti. Şampuanı kullanıp tariyordum.arkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
Mustela şampuanla yıkıyorum konak için bende çözüm arıyorum
şampuan mustelanın konak için olanı mı kullanıyorsunuz yoksa başka birşey mi? boşuna almayım o zaman bende eğer tamamen çözüm bulamadıysanızDr. 4.ayda basla dedi newvit verdi ben 1 ay daha bekliycem vermek icin
Canim mustela sac vucut sampuaniyla yikiyorum. Konak bizde de tek tuk var ben artik tirnagimla hafiften kaldiriyorum
arkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
tamamen gitti mi kınak canımCanım ben başını radix konak sampuaniyla yıkıyorum, bizde de çok konak vardı geçti. Şampuanı kullanıp tariyordum.
Vücudunu da mustela sampuaniyla yıkıyorum.
Dediğini hiç duymamıştım.
onu da gördüm o da biraz daha pahalı ama değer mi yani işe yarar mı diye düşündüm sende yani bebişinde faysa ettiyse onu da bakayım biBabe nin konak şampuanıni kullaniyoruz 2 3 yikamada geçirdi, saçı gür oldugu ve kafasi terledigi için tek tük bölgelerde oluyor ama yikayinca geçiyor.
arkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
Mustela şampuanla yıkıyorum konak için bende çözüm arıyorum
Konaktan şikayetcıysenız bizimkindede çok vardı.doğduğundan beri mustela sac vücut şampuanı kullandım güzel kuruladım falan ama onla alakası yokmuş.doktorumuz demişti 4aydan sonra yavas yavas azalacak, bazı annelerin hormonlarından kaynaklanıyor artı bebeğin deri altı yağ dengesini tam sağlayamadıgı için dışarı atıyor demişti.bıkmadan usanmadan her banyo öncesi mustelanın bebeyagını saçına sıkıp iyice yumusadıktan sonra taragıyka tarayarak kaldırdım konakları, banyo yaptım tekrar temizledim.ilk kez bu hafta çokcasından kurtulmuş bulunuyoruz şükürrrr.bebeyagıyla çok kolay kalkıyor denedınızmı bilmiyorum amaşampuan mustelanın konak için olanı mı kullanıyorsunuz yoksa başka birşey mi? boşuna almayım o zaman bende eğer tamamen çözüm bulamadıysanız
ben denedim evet biraz düzelmişti ama yıkadığımda yağ çıkmıyor gibime geldi. bilemedim bende bübchen kullanıyorum ama işte konak olan yerlerde saç büyümüyorKonaktan şikayetcıysenız bizimkindede çok vardı.doğduğundan beri mustela sac vücut şampuanı kullandım güzel kuruladım falan ama onla alakası yokmuş.doktorumuz demişti 4aydan sonra yavas yavas azalacak, bazı annelerin hormonlarından kaynaklanıyor artı bebeğin deri altı yağ dengesini tam sağlayamadıgı için dışarı atıyor demişti.bıkmadan usanmadan her banyo öncesi mustelanın bebeyagını saçına sıkıp iyice yumusadıktan sonra taragıyka tarayarak kaldırdım konakları, banyo yaptım tekrar temizledim.ilk kez bu hafta çokcasından kurtulmuş bulunuyoruz şükürrrr.bebeyagıyla çok kolay kalkıyor denedınızmı bilmiyorum ama
Cnm biz bunu sürekli yaşıyoruz ılık su veriyorum balgamı atsın diye sen de dene istersen geçmiş olsunMerhabalar tekrardan kızlar.bayadır bende gıremıyordum, bugün 4aylık asımız vardı ama dünden beri feci öksürüyor, üç beş kez balgamlı da kusunca doktora bı çıkayım dedim belki aşı şimdilik vurdurmayın der.ki öyle de dedi.iyileşsin bu halde ası olmasın dedi.brıcanly şurup vermıs içirmem tabi kendi doktorumuza aldım randevu ama oda çok dolu, te salıya verdılee randevu.
Bende konakları temizlerken hep döküldü sacları.iki kere sampuanlıyorım bıde sadece konak olan yerlere sıktığım için yağ gidiyor yıkanınca.zaten çok nadırmıs 4.aydan sonra artarak konağın devam etmesi.inş geçer sızınkıde ben onla uğraşmaktan hatta fotomuzda vardı yakın zamanda bakayım biben denedim evet biraz düzelmişti ama yıkadığımda yağ çıkmıyor gibime geldi. bilemedim bende bübchen kullanıyorum ama işte konak olan yerlerde saç büyümüyor
Cnm bizde ateş oldu ama çok fazla değildi sadece oğlum çok ağlıyor uyumuyordu diye calpol bi tatlı kaşığı verdim öyle düştü ce uyudu ama rahat geçirenler de var korkma çok ateş yapmıyor en fazla 37/5 oluyor4.ay aşılarını yaptıranlar ateş yaptı mı sizinkilerde aynı olmaz tabi herkesin ama çok ateş yapan bi aşı mı tedirgin oldum
Saol cnm henüz anne sütü dışında bir şey vermedim ama gerekirse veririm barı.az once okudum sizin ishal nasıl oldu.Cnm biz bunu sürekli yaşıyoruz ılık su veriyorum balgamı atsın diye sen de dene istersen geçmiş olsun
Biz 4/5 aylık olduk hala Konak var ve tarağı kaybettim gidip almaya fırsat bulamadım diye kaldı da kaldı baya saçı döküldü hala da dökülüyor mustele kullanıyorum cnm ama bi değişiklik olmadı yani ama kötü de değil bu şampuanarkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
bize hiç ateş huzursuzluk vs yapmadı canm.4.ay aşılarını yaptıranlar ateş yaptı mı sizinkilerde aynı olmaz tabi herkesin ama çok ateş yapan bi aşı mı tedirgin oldum
ya ben taktım kafayı bu konağı işe yarar mı bu özel konak önleyici şampuanları bilemedimBende konakları temizlerken hep döküldü sacları.iki kere sampuanlıyorım bıde sadece konak olan yerlere sıktığım için yağ gidiyor yıkanınca.zaten çok nadırmıs 4.aydan sonra artarak konağın devam etmesi.inş geçer sızınkıde ben onla uğraşmaktan hatta fotomuzda vardı yakın zamanda bakayım bi
ilk ay bizde de çok konak vardı mustela foam şampuan kullanmaya başladık tamamen geçti. Bir daha tekrarlamadıarkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
yok canım kötülüğünden değil sen hangisini kullanıyorsun pek çeşidi var daBiz 4/5 aylık olduk hala Konak var ve tarağı kaybettim gidip almaya fırsat bulamadım diye kaldı da kaldı baya saçı döküldü hala da dökülüyor mustele kullanıyorum cnm ama bi değişiklik olmadı yani ama kötü de değil bu şampuan
evet serra da fayda etti demiştin sen, olmazsa bende deneyim artıkilk ay bizde de çok konak vardı mustela foam şampuan kullanmaya başladık tamamen geçti. Bir daha tekrarlamadı