2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebegin sürekli kaydığından bahsetmişler Bi de uzun boylular için ergonomik değil demişler. Bende uzun biraz ondan:))
canım altına bebek arabası minderi aldım ben zaten. Direkt pusete oturtmak rahatsız edebilir. Minderde de kaymıyor. Biz şuan boyunda sorun yaşamıyoruz ama zaten küçük bir bebek arabası. özelliği o yani. Baston pusetler hep böyle küçük. Boyu biraz daha uzayınca zaten dik oturur pozisyonda olacak. Sorun yaşamayız. Arkadaşımın 2 yaşında kızı biniyor şuan ve hiç sorun yaşamıyorlar. Bilmiyorum yani seni de yanıltmak istemem, istersen bir mağazada dene.

Benim kizim sirf mama ile besleniyor anne sutu almiyor 4.bucuk aylikkrn suan tatdirmaya basladim ben herseyden tadiyo bugun yogurt verdim mesela 3 gun verecegim 5.ayda tam muhallebilere baslayacagiz dedi mamadan biraz uzaklassin die bakalim haftaya ptesi kontrolumuz var neler diyecek cogu kisi doktoru pek dinleme dio ama bilmeyince dinlemeyi düşünüyorum acikcasi

Sakin arkadaslarin gelince bi kahwe sigara keyfi yapayim deme ondan sonra baslio insan bnde hamileligimde biraktim 3 aya kadar icmedim dogunca kizim basladim yeni yeni gunde 3 tane falan iciorm

Aynen canım bizde 2. Ay aşısını cok rahat atlatmıstık ama 4. Ay aşısı hafif ateş yaptı bizde de . Hemşire canlı aşı değil ateş yapmaz dedi ama gayette yaptı :)
Geçmiş olsun canım ateş zor küçükler insan ne yapacağını şaşırıyor

Kızlar oyun halılarının kumaşı ne olarak geçiyo o tarz bi kumaş almak istiyorum kumaşcıdan ama ne deyip alıcam

Gece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmış gitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz

geçmiş olsn kuzuma yatarak emziriyomusun cnm o kulak iltihabı yapiomus

geçmiş olsun canım bi çocuk doktoru da görsün damla yeterli gelmeyebilir antibiyotik verilir

çok geçmiş olsun kuzum yaaa kıyamam dertlerini anlatamıyorlar işte iyiki gitmişsiniz canım

çok geçmiş olsun canm ya nerden buluyor böyle şeyler bizim minik bebeklerimizi anlamıyorum. Allah beterinden korusun tez zamanda düzelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…