- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.181
canım altına bebek arabası minderi aldım ben zaten. Direkt pusete oturtmak rahatsız edebilir. Minderde de kaymıyor. Biz şuan boyunda sorun yaşamıyoruz ama zaten küçük bir bebek arabası. özelliği o yani. Baston pusetler hep böyle küçük. Boyu biraz daha uzayınca zaten dik oturur pozisyonda olacak. Sorun yaşamayız. Arkadaşımın 2 yaşında kızı biniyor şuan ve hiç sorun yaşamıyorlar. Bilmiyorum yani seni de yanıltmak istemem, istersen bir mağazada dene.Bebegin sürekli kaydığından bahsetmişler Bi de uzun boylular için ergonomik değil demişler. Bende uzun biraz ondan:))
Benim kizim sirf mama ile besleniyor anne sutu almiyor 4.bucuk aylikkrn suan tatdirmaya basladim ben herseyden tadiyo bugun yogurt verdim mesela 3 gun verecegim 5.ayda tam muhallebilere baslayacagiz dedi mamadan biraz uzaklassin die bakalim haftaya ptesi kontrolumuz var neler diyecek cogu kisi doktoru pek dinleme dio ama bilmeyince dinlemeyi düşünüyorum acikcasiMuhallebiyle mi başlatacakmış. Her doktor farklı düşünüyor bu konuda demek ki. Biz yoğurtla başlayacağız. Ben hiç birşey tattırmadım şimdiye kadar. Sadece anne sütü veriyor olsaydım 6.ayı da beklerdim de zaten mama da veriyorum 5,5’ta tadımlara başlayalım diye karar verdik doktorumla.
Sakin arkadaslarin gelince bi kahwe sigara keyfi yapayim deme ondan sonra baslio insan bnde hamileligimde biraktim 3 aya kadar icmedim dogunca kizim basladim yeni yeni gunde 3 tane falan iciormBen şu an içmiyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç içmedim ama özlüyorum o kahve sigara ortamını. Kuaförde saç boyatıp yıkama süresine kadar arkadaşımla bi sigara içmeyi, şöyle kızkıza buluşmalarda sigara içmeyi özledim yani. Sigarayı özlemedim hatta kurtulduğum için şükrediyorum ama o ortamı özledim
Yok içmicem ya kendime söz verdimSakin arkadaslarin gelince bi kahwe sigara keyfi yapayim deme ondan sonra baslio insan bnde hamileligimde biraktim 3 aya kadar icmedim dogunca kizim basladim yeni yeni gunde 3 tane falan iciorm
Aynen canım bende duydum dişe değirmenin içirin diyorlar ama mümkün değil tabiDişleri çıkmadan kullanıcam canım kan ilaçları dişleri mahvediyor depoları dolsun istiyorum diş çıkarıncada pekmezle devam ederim inşallah
Geçmiş olsun canım ateş zor küçükler insan ne yapacağını şaşırıyorAynen canım bizde 2. Ay aşısını cok rahat atlatmıstık ama 4. Ay aşısı hafif ateş yaptı bizde de . Hemşire canlı aşı değil ateş yapmaz dedi ama gayette yaptı :)
geçmiş olsn kuzuma yatarak emziriyomusun cnm o kulak iltihabı yapiomusGece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmışgitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz
geçmiş olsun canım bi çocuk doktoru da görsün damla yeterli gelmeyebilir antibiyotik verilirGece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmışgitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz
çok geçmiş olsun kuzum yaaa kıyamamGece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmışgitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz
Tesekkur ederim canım benim.geçmiş olsn kuzuma yatarak emziriyomusun cnm o kulak iltihabı yapiomus
Tesekkur ederim canım benim.geçmiş olsun canım bi çocuk doktoru da görsün damla yeterli gelmeyebilir antibiyotik verilir
Aynen kuzum ıyiki ❤çok geçmiş olsun kuzum yaaa kıyamam ☹ dertlerini anlatamıyorlar işte iyiki gitmişsiniz canım
çok geçmiş olsun canm ya nerden buluyor böyle şeyler bizim minik bebeklerimizi anlamıyorum. Allah beterinden korusun tez zamanda düzelsin inşallahGece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmışgitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun canm ya nerden buluyor böyle şeyler bizim minik bebeklerimizi anlamıyorum. Allah beterinden korusun tez zamanda düzelsin inşallah
Sen nasıl oldun canımAmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim.
Bende anlayamıyorum, neye dikkat etmiyorum acaba bilmiyorum
ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor canm. Senin birşeylere dikkat etmemenden kaynaklanan bir sebebi yoktur büyük ihtimalle.Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim.
Bende anlayamıyorum, neye dikkat etmiyorum acaba bilmiyorum
Ne konuda kuzum❤Sen nasıl oldun canım
Insallah kuzum yaane kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor canm. Senin birşeylere dikkat etmemenden kaynaklanan bir sebebi yoktur büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?