• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
valla rotadan mi nedir cok yaptırmaya gönüllü degildim ama sonuçlarından korkuyi insan bizimkide zaten zorlaniodu kaka yaparken daha bi artti sanki
İyi ki yapmadın cnm gerçekten hiç pişman olma sizin de süt allerjisi var gerek yok baksana ben günlerdir uğraşıyorum hayır okadar hastalık geçirdi tamam biraz daha iyi derken gittim başımıza iş açtım saf gibi kilo kaybı çok var ve alamıyor düzelecek inş ya zamanla

Kızlar ben dr umuza bir sorup öyle oturtayım diyordum daha gitmedik 4 ay dolunca gideceğim ama bu dr da iyi gibi bizimki 17 sinde tam 4 aylık olcak zaten o zaman oturturum diyordum

Eklentiler

• CA400C82-3B5D-470E-B4FB-D28FE8F5976B.png
    CA400C82-3B5D-470E-B4FB-D28FE8F5976B.png
    262,1 KB · Görüntüleme: 50
aynen canım ilkin de bende cahil cahil verdim hep sağlık ocağındakini meğerse kuzum ondan hep kabızlık çekermiş :KK43: sen hangisini almayı düşünüyorsun canım? sidefer tek paraben içermeyen demişti bize eczacımız
Sidefer alabilirim çünkü kadın doğumcuma çok güvenirim muhtemelen onu alırım ama 17 sinde 4 aylık olcak dr unada sorarım bi yazarım burdada

Hayır bende böyle izler yok kuzum ama bizim o kısımlar krem rengi. Yatış pozisyonunu denedim bi türlü yazamadım sana. Bence çok da eğik değil daha erken diye düşünüyorum
Pusetteki biraz daha eğimli aslında canım çok emin olamadım.. dört ay kontrolüne gidince doktora bir danışayakm bende .. izler içinde eşim tekrar e bebeğe gitti teşhir ürününde de ay o görüntü varmış . Başka kapalı kutu yokmuş yenisi gelince kontrol edecekler ozamana kadar bekleyeceğiz kullanmayacağım canım

Düzelmedi kuzum, dediğin gibi zombi oldum bende. En erken 12 de yatıyor. O zamana kadar kök söktürüyor. Tam uyuyor, tekrar uyanıyor. Ben uyutamiyorum, hep babada uyuyor. Gece hiç kalkmazdı, şimdi 1-2 defa kalkıyor. 6-8 arası uyanıyor. Gündüzde kucağımda ne kadar uyursa uyuyor.
Bi de dün gece burnu tikaliydi, temizleyip yatırıyordum yine tıkanıp ağlıyordu. Gece en az 6 kere kalktım.
Düzeleceğine dair umudum yok, 11-12 arası bi sinir krizi geçiriyorum. Artık dayanamıyorum. Esime saldiriyorum😔 Kendime gelmeye çalışıyorum. Çözümü olan varsa bize söylesin valla duacisi olurum🙏

Ne çok dertliymisim kizz🤣 Sen yazınca farkettim 😘

Bende çok dertliyim şu kızın uyku bug ını bulamadık gitti :27:

O izler normal değil bence canm. Aldığınız yerle bir görüş istersen. Değiştirsinler.
Görüştük canım eşim mağazaya tekrar gitti . Teşhirsek üründe de aynı problem vardı. Kapalı başka kutuları yokmuş. Stoklara tekrar ürün gelince bakıp ona göre değiştireceğiz canım o yüzden şuan kullanmayacağım

İyi ki yapmadın cnm gerçekten hiç pişman olma sizin de süt allerjisi var gerek yok baksana ben günlerdir uğraşıyorum hayır okadar hastalık geçirdi tamam biraz daha iyi derken gittim başımıza iş açtım saf gibi kilo kaybı çok var ve alamıyor düzelecek inş ya zamanla
yaptirdim ay;))) alerji var mi bilmiorum dokuntu kanli kaka falan yok sadece yesil kaka zorla yapma var

yaptirdim ay:KK66:)) alerji var mi bilmiorum dokuntu kanli kaka falan yok sadece yesil kaka zorla yapma var
Hımm yaptırdın :) sizde olsaydı belki bizimki gibi reaksiyon yapardı inş yoktur ama kaka sayısı nasıl mesela biz yaptırmadan önce zaten 4 kere filan yapardı rota aşısından sonra 7 kez ve mukuslu sulu

Kızlar ben dr umuza bir sorup öyle oturtayım diyordum daha gitmedik 4 ay dolunca gideceğim ama bu dr da iyi gibi bizimki 17 sinde tam 4 aylık olcak zaten o zaman oturturum diyordum
Canım kızım 4 ay bir haftalık 15 gündür kucağımızda oturtuyoruz kazık gibi de tutulmuyor ki artık mecbur yani kızım tv keyfi yaparken ilk resimde esniyor sonra hooopppp gidiyor 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_2610.JPG
    IMG_2610.JPG
    105,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_2611.JPG
    IMG_2611.JPG
    124,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_2612.JPG
    IMG_2612.JPG
    107,5 KB · Görüntüleme: 66
bebegi oturtmakta niye acele ediosn canim
Acele etmiyorum kuzum benim ilk çocuğumda dr oturtabilirsin demişti hiç sıkıntı yaşamadım şimdi de yine sorduktan sonra oturtcam burda bi kaç oturtan kişi vardı 3 aylıklen falan yazıyı görünce paylaşayım dedim

Canım kızım 4 ay bir haftalık 15 gündür kucağımızda oturtuyoruz kazık gibi de tutulmuyor ki artık mecbur yani kızım tv keyfi yaparken ilk resimde esniyor sonra hooopppp gidiyor 😂😂😂
Ben de oturtcam çünkü hep kalkmak istiyor hiç sırt üstü durmayı sevmiyor bana mantıklı geliyor oturtmak

Kızıma bayramlık bakıyorum böyle olurmu sizce düz beyaz badiyle giydircem çok para vermek istemiyorum çünkü samsunda yazın sadece badiyle duruluyor çokmu basit ya karar veremedim bana kalsa bişey almamda eşimin ailesi kalabalık bayramda köydeki evimize geçicem 3 ay ordayım eşimin aileside köydeki evlerine geçiyorlar çok kalabalık oluyoruz kuzenleri falan kızım sadece badiyle olmaz yani
Bence çok güzelmiş çok tatlı olur .. basit değil bence aksine çok şirin durur

Back