2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Her sabah 2 kez kaka yapan çocuk hala kala yapmadı kolaylaşsın diye altını açtım ayaklarını hareket ettiriyorum bacaklar buz oldu.2-3 gündür biz de meme reddinin kıyısına gelip gelip dönüyoruz türlü çabalarla. Göğüs uçlarımı ısırıyor memeyi alınca. Geceleri daha iyi ama gündüzleri hiç emmiyor diyebilirim

Kızlar söylemiştim daha önce ilk bebeğim emzik almadı ve elini emdi halada emiyor 2. İçin nuk emzik almıştım bazen gece emiyor canı isterse uyuturken falan . dün nuk kauçuklu aldım onu da almadı şimdi avent mi alsam bi tane daha deneyim diyorum emziğede yatırım yapmak istemiyorum ama yoksa buda elini emecek sizce oioi mi avent mi böyle deneyip de bunu aldı diyeceğiniz emzik var mı

Canım kauçuk ve normal emzikler denedik almadı öğürdü aventi aldı ama düşyodu oioi ile çözdük olayı uçlar zaten aynı oioi oyuncak kısmı kıyafete yapışıp kaymayı önlüyo battaniye yi oyuncağın üstüne kadar örtüyorum fırlama durumunda olmuyo

Saol cnm mantıklı aslında

Geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsiniz.

geçmiş olsun canim malesef burun tikanikliginin sonu kulak iltihabi bizde ablamizda 6 aylikfan beri bu sorunla ugrasiyoruz

O ısırmalar yüzünden sağ göğsüm mahvoldu, dişler çıkınca yandık.

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…