• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yarım mekik çok arada çekiyorum
Dogum kilolarımı verdim 1 kilo kaldı ama biraz göbegim var mekik çekeyim dedim yaza kadar toparlansın bari
bebgine kehribar kolye yada bileklik alan varmi
Oglumun amcası kehribar bileklik alıcakmş o yuzden bn almadm canım diş çıkarma zamanında işimize yarar inşallah

bebgine kehribar kolye yada bileklik alan varmi
Ben aldım canım kolye 1 haftadan fazla oldu ama gece çıkarıyorum bişey falan olur diye korkuyorum arkadaşlarım kullanmış hiç çıkarmamışlar etki ettimi bilmiyorum şuan hala salyası akıyor ama onu takınca sanki elini daha az ağzına götürmeye başladı

Dogum kilolarımı verdim 1 kilo kaldı ama biraz göbegim var mekik çekeyim dedim yaza kadar toparlansın
Benim 5 kilom var veremiyorum ama yiyorum da spor yapmaya başladım Excersiz tv ya da pilatesannesinin yürüyüş vidyolarını açıp yapıyorum evde ama tam düzen oturtamadım

Bende yeni yeni su vermeye başladım gerçi sadece anne sütü alıyor ama ne zaman versem deli gibi içiyor suyu ya seviyor yada gerçekten susuyor çocuk anlamadım bende 2-3 çay kaşığı veriyorum kaynamış soğumuş su veriyorum sizde öyle mi veriyorsunuz suyu günde kaç kez
Bende kaynamış soğutulmuş su veriyorum canım.Benimkide deli gibi içiyor susuyordur yoksa niye içsin.Sulukla veriyorum canım.

Ben aldım canım kolye 1 haftadan fazla oldu ama gece çıkarıyorum bişey falan olur diye korkuyorum arkadaşlarım kullanmış hiç çıkarmamışlar etki ettimi bilmiyorum şuan hala salyası akıyor ama onu takınca sanki elini daha az ağzına götürmeye başladı
Nereden aldın canım ben gerçekliğine güvenemiyorum bir türlü. Parasıylaysa anlaşılmıyor artık gerçekliği sahtekarlar herşeyi kılıfına uygun yapıyor

Ben de öyle diyodum daha hastanede içicem diyodum. Ama tiksşnti geldi dediğin gibi. Şimdi de sigaraya değil o ortama özlem duyuyorum sanki sigara içmezsem ne işim var orda gibi düşünüyorum

Tabi kahve sigara ortamı iyiydi. Sigarasız bi tarafın eksik gibi hissediyosun sanki ettiğin muhabbet bile eksikmiş gibi ama bosver vesveselere yenilmeyelim 😂

Kızlar hatırlarsanız carterstan aldığım bordo ceketli 3lü takımı bozulduğu için incelemeye göndermişlerdi. Sonuç olumlu gelmiş. İade aldılar. Yerine hediye çeki verdiler. Ben onu sezonda aldığım için şuan onun yerine indirimden 2 adet 3lü takım aldım.
Çiçekli ceketi olanı 6 ay gri ceketi olanı 12 ay aldım.

Gri ceketli bizde de var . Bende 12 ay aldım , giydirmek icin sabırsızlanıyorum 😍

Nereden aldın canım ben gerçekliğine güvenemiyorum bir türlü. Parasıylaysa anlaşılmıyor artık gerçekliği sahtekarlar herşeyi kılıfına uygun yapıyor
Canım ben kehribarburada_store den aldım instagramdan bunu baya kişi tavsiye etmişti ünlüler falanda birde sertifikalı diye aldım valla umarım gerçektir

Gece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmış 😔 gitmesek haberimiz olmayacakmış.:kızgın: 3 gün damla kullanicaz :KK43:
Geçmiş olsun cnm olsun şükür ciğere İnmemiş geçer o çok kısa zaman da endişe etme

Back