2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canim yaaa bizim gece uyku suresi falan uzamadi da bir haftadir yatis saati geldimi bi haller oliyo 8 de hemen uyurdu kendiliginden simdi uykudan bayiliyo

flower84nely benimde kızımın boynunda ara ara bu şekilde kızarıklık oluyor bende pişik diye düşündüm musteka sürdüm baya farkettti . Hatta burada kozlar pişik olmuştur diye önermişti . Ara ara hala oluyor.. bazen bepanthol de sürüyorum . Yanı hangisini varsa kullanabilirsin bence

Biz de her gün banyo yaptırmamıza rağmen bizde de aynısı vardı. Koku da yapıyordu. Doktora sorduk mantara çevirmiş dedi. Dermotrosyd mantar ilacı verdi geçti. Atopik dermatit var mıydı sizde?

Ozgebalaban11 benimki sağdaki modeli canım . Memnunum ama sadece arada tozları belli ediyorlar kumaştan dolayı bende sık sık fırçalıyor siliyordum

Kızlar hatırlarsanız carterstan aldığım bordo ceketli 3lü takımı bozulduğu için incelemeye göndermişlerdi. Sonuç olumlu gelmiş. İade aldılar. Yerine hediye çeki verdiler. Ben onu sezonda aldığım için şuan onun yerine indirimden 2 adet 3lü takım aldım.
Çiçekli ceketi olanı 6 ay gri ceketi olanı 12 ay aldım.

Eklentiler

• B6D2AF82-B5A9-421A-83EB-0754450A75C5.jpeg
    256,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 2665B6F7-299F-4375-AF84-B1720443D110.jpeg
    285,2 KB · Görüntüleme: 23
Süper çiçekli olanda gözüm vardı hep güle güle kullansın canım ama niye 6 ay aldın polar o yazın napıcan büyük alaydın seneye lazım olurdu yazın evden bişeyler giyerdi yada lcw den falan uygun yazlık penye hırka alırdın sadece

canım yanlışlıkla 6 ay yazmışım yaa. 3 ay aldım onu. Şimdi ve baharda giyinsin diye.

ruhum_mavi chicco ohlala dan memnun musunuz? Tekerlekleri çok sıkıntı oluyor diyorlar yorumlarda. Bi kaç problemden daha da bahsetmişler. Bende alacaktım ama sanirim vazgeçicem bu gidişle

ruhum_mavi chicco ohlala dan memnun musunuz? Tekerlekleri çok sıkıntı oluyor diyorlar yorumlarda. Bi kaç problemden daha da bahsetmişler. Bende alacaktım ama sanirim vazgeçicem bu gidişle
canım aşırı memnunum. İyikilerim arasında şuan. Travel sistemi komple kaldırdık. Tekerlerinde hiç problem yaşamadık. 1 yıldır kullanan arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. O da sorun yaşamamıştı hiç. Ne gibi problemler olmuş ki acaba?

Bebegin sürekli kaydığından bahsetmişler Bi de uzun boylular için ergonomik değil demişler. Bende uzun biraz ondan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…