- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.161
CAnm ben mağazada serranın ayağına denemiştim. 14/15 şuan tam oluyor. Ama yaza hiyrmez diye 16/17 aldım. Şuan 9cm falan serranın ayağı.Canım ayakkabı kaç numara? Bende mağazada bulamadım netten bakıcam ama kaç no alsam ki?
canim yaaa bizim gece uyku suresi falan uzamadi da bir haftadir yatis saati geldimi bi haller oliyo 8 de hemen uyurdu kendiliginden simdi uykudan bayiliyoBebeğinin uyku düzeni bozulan var mi? Gece uykularimiz iyiydi yattığında 4 5 saat kalkmazdı. Şimdi saat başı, 2 saatte bir uyaniyor, uykuya dalmakta zorlaniyor surekli elleri ile yüzünü kulaklarını ovuşturuyor. Gündüz uykulari da öyle. 4 ayı doldurduk neden böyle oldu? Hiç olmazsa gece uykumuz var diyordum o da gitti. Internette araştırdım 4 aydan sonra uyku gerilemesi diye bir şey varmış. Erişkin uykusuna geçtikleri icin olurmuş. Geçici değil kaliciymis. Uykusuzluktan zombi gibi oldum. @BlueCape sizin uykular düzeldi mi canım?
Biz de her gün banyo yaptırmamıza rağmen bizde de aynısı vardı. Koku da yapıyordu. Doktora sorduk mantara çevirmiş dedi. Dermotrosyd mantar ilacı verdi geçti. Atopik dermatit var mıydı sizde?Kızlar nasılsınız? Bebeğimin boynu gidisinin altı pişmiş. Kıpkırmızı olmuş. Yıkıyorum hergun nemlendirici sürüyorum beden böyle oldu anlamadım. Doktora ulaşamadım pişik kremi sürsem olur mu?
Sürülmüyor canm süte geçiyor. Benim ellerime kullandığım kortizonlu krem vardı doktor kullandırmıyor.kizlar emzirirken kortizonlu krem suruluormu boynum alerji oldu da sursem sute gecermi acaba
Nefisssruhum_mavi internette bulamadım senin aldığını canım bakıcam bakalım buda hoşuma gitti kırmızı ayakkabıyla renklendiririm belki yada sarı
saol cnmSürülmüyor canm süte geçiyor. Benim ellerime kullandığım kortizonlu krem vardı doktor kullandırmıyor.
Süper çiçekli olanda gözüm vardı hep güle güle kullansın canım ama niye 6 ay aldın polar o yazın napıcan büyük alaydın seneye lazım olurdu yazın evden bişeyler giyerdi yada lcw den falan uygun yazlık penye hırka alırdın sadeceKızlar hatırlarsanız carterstan aldığım bordo ceketli 3lü takımı bozulduğu için incelemeye göndermişlerdi. Sonuç olumlu gelmiş. İade aldılar. Yerine hediye çeki verdiler. Ben onu sezonda aldığım için şuan onun yerine indirimden 2 adet 3lü takım aldım.
Çiçekli ceketi olanı 6 ay gri ceketi olanı 12 ay aldım.
canım yanlışlıkla 6 ay yazmışım yaa. 3 ay aldım onu. Şimdi ve baharda giyinsin diye.Süper çiçekli olanda gözüm vardı hep güle güle kullansın canım ama niye 6 ay aldın polar o yazın napıcan büyük alaydın seneye lazım olurdu yazın evden bişeyler giyerdi yada lcw den falan uygun yazlık penye hırka alırdın sadece
Baharlık zaten tam bunlar çok güzeller canım 3 ay olur mu Serra'ya bunlara küçük diyorlardıcanım yanlışlıkla 6 ay yazmışım yaa. 3 ay aldım onu. Şimdi ve baharda giyinsin diye.
tulumda 6 aya geçtik ama bu takımlarda 3 ay tam oluyor canm. Hırkaları biraz büyük.Baharlık zaten tam bunlar çok güzeller canım 3 ay olur mu Serra'ya bunlara küçük diyorlardı
canım aşırı memnunum. İyikilerim arasında şuan. Travel sistemi komple kaldırdık. Tekerlerinde hiç problem yaşamadık. 1 yıldır kullanan arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. O da sorun yaşamamıştı hiç. Ne gibi problemler olmuş ki acaba?ruhum_mavi chicco ohlala dan memnun musunuz? Tekerlekleri çok sıkıntı oluyor diyorlar yorumlarda. Bi kaç problemden daha da bahsetmişler. Bende alacaktım ama sanirim vazgeçicem bu gidişle
Çok değilmiş iyi ozmaan bir sıkıntı olmamış sizde şükürgunde 1 yada 2 3 gunde 1
Bebegin sürekli kaydığından bahsetmişler Bi de uzun boylular için ergonomik değil demişler. Bende uzun biraz ondan:))canım aşırı memnunum. İyikilerim arasında şuan. Travel sistemi komple kaldırdık. Tekerlerinde hiç problem yaşamadık. 1 yıldır kullanan arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. O da sorun yaşamamıştı hiç. Ne gibi problemler olmuş ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?