- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.201
Benim hatlar karıştı galiba kusan sen değilmiydinNe konuda kuzum❤
(O kadar çok konu var demek ki )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hatlar karıştı galiba kusan sen değilmiydinNe konuda kuzum❤
(O kadar çok konu var demek ki )
HaaaaaYok kuzum flower84nely 'di galiba o
HaaaaaYok kuzum flower84nely 'di galiba o
Canım kauçuk ve normal emzikler denedik almadı öğürdü aventi aldı ama düşyodu oioi ile çözdük olayı uçlar zaten aynı oioi oyuncak kısmı kıyafete yapışıp kaymayı önlüyo battaniye yi oyuncağın üstüne kadar örtüyorum fırlama durumunda olmuyoKızlar söylemiştim daha önce ilk bebeğim emzik almadı ve elini emdi halada emiyor 2. İçin nuk emzik almıştım bazen gece emiyor canı isterse uyuturken falan . dün nuk kauçuklu aldım onu da almadı şimdi avent mi alsam bi tane daha deneyim diyorum emziğede yatırım yapmak istemiyorum ama yoksa buda elini emecek sizce oioi mi avent mi böyle deneyip de bunu aldı diyeceğiniz emzik var mı
Saol cnm mantıklı aslındaCanım kauçuk ve normal emzikler denedik almadı öğürdü aventi aldı ama düşyodu oioi ile çözdük olayı uçlar zaten aynı oioi oyuncak kısmı kıyafete yapışıp kaymayı önlüyo battaniye yi oyuncağın üstüne kadar örtüyorum fırlama durumunda olmuyo
Gece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmış gitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz
geçmiş olsun canim malesef burun tikanikliginin sonu kulak iltihabi bizde ablamizda 6 aylikfan beri bu sorunla ugrasiyoruzGece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmış gitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz
Her sabah 2 kez kaka yapan çocuk hala kala yapmadı kolaylaşsın diye altını açtım ayaklarını hareket ettiriyorum bacaklar buz oldu.2-3 gündür biz de meme reddinin kıyısına gelip gelip dönüyoruz türlü çabalarla. Göğüs uçlarımı ısırıyor memeyi alınca. Geceleri daha iyi ama gündüzleri hiç emmiyor diyebilirim
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzuyaGece kızımın burnu tıkanmıştı, açmakta fayda etmiyordu. Ağlaya ağlaya uyanıyordu hep, uykuya dalamıyor, nefes alamıyordu. Yazmıştım buraya. Aile hekimimize götürüp ciğerlere baktıralım dedik. Halbuki kulağında iltihap varmış gitmesek haberimiz olmayacakmış. 3 gün damla kullanicaz
gecmis olsn cnmAmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim.
Bende anlayamıyorum, neye dikkat etmiyorum acaba bilmiyorum
Yarım mekik çok arada çekiyorumsezeryan olanlar mekik çeken var mı aranızda
Aynen canım çok teşekkür ederim ❤Geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsiniz.
Ahh kuzum, normalde yoktu. Gece başladı. Öğleye de öyle dedi doktor. Nasıl oldu anlayamadık. Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canim malesef burun tikanikliginin sonu kulak iltihabi bizde ablamizda 6 aylikfan beri bu sorunla ugrasiyoruz
Tesekkur ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzuya
Teşekkür ederim kuzumgecmis olsn cnm