- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.141
İyi ki yapmadın cnm gerçekten hiç pişman olma sizin de süt allerjisi var gerek yok baksana ben günlerdir uğraşıyorum hayır okadar hastalık geçirdi tamam biraz daha iyi derken gittim başımıza iş açtım saf gibi kilo kaybı çok var ve alamıyor düzelecek inş ya zamanlavalla rotadan mi nedir cok yaptırmaya gönüllü degildim ama sonuçlarından korkuyi insan bizimkide zaten zorlaniodu kaka yaparken daha bi artti sanki
Sidefer alabilirim çünkü kadın doğumcuma çok güvenirim muhtemelen onu alırım ama 17 sinde 4 aylık olcak dr unada sorarım bi yazarım burdadaaynen canım ilkin de bende cahil cahil verdim hep sağlık ocağındakini meğerse kuzum ondan hep kabızlık çekermişsen hangisini almayı düşünüyorsun canım? sidefer tek paraben içermeyen demişti bize eczacımız
Pusetteki biraz daha eğimli aslında canım çok emin olamadım.. dört ay kontrolüne gidince doktora bir danışayakm bende .. izler içinde eşim tekrar e bebeğe gitti teşhir ürününde de ay o görüntü varmış . Başka kapalı kutu yokmuş yenisi gelince kontrol edecekler ozamana kadar bekleyeceğiz kullanmayacağım canımHayır bende böyle izler yok kuzum ama bizim o kısımlar krem rengi. Yatış pozisyonunu denedim bi türlü yazamadım sana. Bence çok da eğik değil daha erken diye düşünüyorum
Düzelmedi kuzum, dediğin gibi zombi oldum bende. En erken 12 de yatıyor. O zamana kadar kök söktürüyor. Tam uyuyor, tekrar uyanıyor. Ben uyutamiyorum, hep babada uyuyor. Gece hiç kalkmazdı, şimdi 1-2 defa kalkıyor. 6-8 arası uyanıyor. Gündüzde kucağımda ne kadar uyursa uyuyor.
Bi de dün gece burnu tikaliydi, temizleyip yatırıyordum yine tıkanıp ağlıyordu. Gece en az 6 kere kalktım.
Düzeleceğine dair umudum yok, 11-12 arası bi sinir krizi geçiriyorum. Artık dayanamıyorum. Esime saldiriyorumKendime gelmeye çalışıyorum. Çözümü olan varsa bize söylesin valla duacisi olurum
Ne çok dertliymisim kizzSen yazınca farkettim
Görüştük canım eşim mağazaya tekrar gitti . Teşhirsek üründe de aynı problem vardı. Kapalı başka kutuları yokmuş. Stoklara tekrar ürün gelince bakıp ona göre değiştireceğiz canım o yüzden şuan kullanmayacağımO izler normal değil bence canm. Aldığınız yerle bir görüş istersen. Değiştirsinler.
bebegi oturtmakta niye acele ediosn canimKızlar ben dr umuza bir sorup öyle oturtayım diyordum daha gitmedik 4 ay dolunca gideceğim ama bu dr da iyi gibi bizimki 17 sinde tam 4 aylık olcak zaten o zaman oturturum diyordum
yaptirdim ayİyi ki yapmadın cnm gerçekten hiç pişman olma sizin de süt allerjisi var gerek yok baksana ben günlerdir uğraşıyorum hayır okadar hastalık geçirdi tamam biraz daha iyi derken gittim başımıza iş açtım saf gibi kilo kaybı çok var ve alamıyor düzelecek inş ya zamanla
tamam canım yazarsan sevinirimSidefer alabilirim çünkü kadın doğumcuma çok güvenirim muhtemelen onu alırım ama 17 sinde 4 aylık olcak dr unada sorarım bi yazarım burdada
Bende pisik kremi surdumKızlar nasılsınız? Bebeğimin boynu gidisinin altı pişmiş. Kıpkırmızı olmuş. Yıkıyorum hergun nemlendirici sürüyorum beden böyle oldu anlamadım. Doktora ulaşamadım pişik kremi sürsem olur mu?
Ek olarak arkasındaki kumaş da farklıModeller aynı değil canm. Birinin ucu daha sivri yukarı doğru. Tabanları da farklı. Bağcıklarının alt kısmındaki kumaşlar da farklı.
Çok tatlılar bende lacivert tulum elbiseden bende aldımCanm hm indirimden bunları aldım. Lacivert jile beyaz çıtçıtlı body ve kot espadril ayakkabı. Hepsine 89 lira ödedim.
Hımm yaptırdın :) sizde olsaydı belki bizimki gibi reaksiyon yapardı inş yoktur ama kaka sayısı nasıl mesela biz yaptırmadan önce zaten 4 kere filan yapardı rota aşısından sonra 7 kez ve mukuslu suluyaptirdim ay)) alerji var mi bilmiorum dokuntu kanli kaka falan yok sadece yesil kaka zorla yapma var
Canım kızım 4 ay bir haftalık 15 gündür kucağımızda oturtuyoruz kazık gibi de tutulmuyor ki artık mecbur yani kızım tv keyfi yaparken ilk resimde esniyor sonra hooopppp gidiyorKızlar ben dr umuza bir sorup öyle oturtayım diyordum daha gitmedik 4 ay dolunca gideceğim ama bu dr da iyi gibi bizimki 17 sinde tam 4 aylık olcak zaten o zaman oturturum diyordum
Acele etmiyorum kuzum benim ilk çocuğumda dr oturtabilirsin demişti hiç sıkıntı yaşamadım şimdi de yine sorduktan sonra oturtcam burda bi kaç oturtan kişi vardı 3 aylıklen falan yazıyı görünce paylaşayım dedimbebegi oturtmakta niye acele ediosn canim
Ben de oturtcam çünkü hep kalkmak istiyor hiç sırt üstü durmayı sevmiyor bana mantıklı geliyor oturtmakCanım kızım 4 ay bir haftalık 15 gündür kucağımızda oturtuyoruz kazık gibi de tutulmuyor ki artık mecbur yani kızım tv keyfi yaparken ilk resimde esniyor sonra hooopppp gidiyor
Birde canım hep kalkmak istiyor ve sırt üstü sevmiyor durmayı hiçbebegi oturtmakta niye acele ediosn canim
gunde 1 yada 2 3 gunde 1Hımm yaptırdın :) sizde olsaydı belki bizimki gibi reaksiyon yapardı inş yoktur ama kaka sayısı nasıl mesela biz yaptırmadan önce zaten 4 kere filan yapardı rota aşısından sonra 7 kez ve mukuslu sulu
Bence çok güzelmiş çok tatlı olur .. basit değil bence aksine çok şirin dururKızıma bayramlık bakıyorum böyle olurmu sizce düz beyaz badiyle giydircem çok para vermek istemiyorum çünkü samsunda yazın sadece badiyle duruluyor çokmu basit ya karar veremedim bana kalsa bişey almamda eşimin ailesi kalabalık bayramda köydeki evimize geçicem 3 ay ordayım eşimin aileside köydeki evlerine geçiyorlar çok kalabalık oluyoruz kuzenleri falan kızım sadece badiyle olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?