• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
tabikide olabilirsin hamile.emzirmeye güvenme adet olmadanda hamile kalan çok var.gecenlerde yine bu forumda okudum 6 buçuk aylık bebeği var kadının 3 buçuk aylikda hamileymiş.. benim doktorum süt koruması diye birşey olması icin her 15 dakikada bir bebeğini emzirmelisin dedi.buda mümkün olmayacağına gore hamile kalmak kaçınılmaz dedi.ikinciyi düşünmüyorsan önlemini al derim.
Tetikteyim

Ckolatakahve Ckolatakahve
@ikimimin
tabikide olabilirsin hamile.emzirmeye güvenme adet olmadanda hamile kalan çok var.gecenlerde yine bu forumda okudum 6 buçuk aylık bebeği var kadının 3 buçuk aylikda hamileymiş.. benim doktorum süt koruması diye birşey olması icin her 15 dakikada bir bebeğini emzirmelisin dedi.buda mümkün olmayacağına gore hamile kalmak kaçınılmaz dedi.ikinciyi düşünmüyorsan önlemini al derim.
Ckolatakahve Ckolatakahve e
Kusma bulantı geçmiyor halsizlik bayılma hissi de eklendi acile gidiyorum kızlar

Bebeğinin uyku düzeni bozulan var mi? Gece uykularimiz iyiydi yattığında 4 5 saat kalkmazdı. Şimdi saat başı, 2 saatte bir uyaniyor, uykuya dalmakta zorlaniyor surekli elleri ile yüzünü kulaklarını ovuşturuyor. Gündüz uykulari da öyle. 4 ayı doldurduk neden böyle oldu? Hiç olmazsa gece uykumuz var diyordum o da gitti. Internette araştırdım 4 aydan sonra uyku gerilemesi diye bir şey varmış. Erişkin uykusuna geçtikleri icin olurmuş. Geçici değil kaliciymis. Uykusuzluktan zombi gibi oldum. Ckolatakahve Ckolatakahve sizin uykular düzeldi mi canım?
Deme ya bende bitek gece uykusu var diyordum. Oda bozulursa yandık 😥😥
Ben de hala olmadım canim. Sütüm de sorun yok şimdilik ne zaman olucam diye meraktayım. Gerçi laf aramızda rahattım böyle de, hem sütüm azalacaksa olmiyim diyorum hatta. Bu arada mid3 bulantısı baş dönmesi yaşıyorum 2 gündür , gitmedim doktora dinlenmeye calisiyorum. Adet olmadigim icin de bebis olamaz diyor esim ve annem. Olabilr mi ki ya?
Dikkat et canım olabilirsin .benim doktorum öyle demişti.

Hamilelikten önce iciyodum valla keyifli keyifli cokta sevıyodum . 😂 hamile oldugum gunun ertesi günü bıraktım aralarda kaçamak yaptım tabi ama tek tük . Doğurur doğurmaz tekrar başlıcam dedim ama sonra tiksinti geldi kokusu bile rahatsız ediyo. Çok şükür başlamadım 😂
Ben de öyle diyodum daha hastanede içicem diyodum. Ama tiksşnti geldi dediğin gibi. Şimdi de sigaraya değil o ortama özlem duyuyorum sanki sigara içmezsem ne işim var orda gibi düşünüyorum

Kızlar nasılsınız? Bebeğimin boynu gidisinin altı pişmiş. Kıpkırmızı olmuş. Yıkıyorum hergun nemlendirici sürüyorum beden böyle oldu anlamadım. Doktora ulaşamadım pişik kremi sürsem olur mu?
Benim 1 aydır öyle geçmiyo bi türlü 😞bepanten plus sürüyorum.

bilmiyorum canım ya eskiden yoktu böyle birşey ben anlamadım gitti bu ilaç konusunda doktorların farklı söylemlerine. sen bebeğine verecek misin? hangisini vermeyi düşünüyorsun?
Valla ilk bebeğim de sağlık ocağının verdiklerini vermiştim ama bunda verirsem de başka alıp veririm

cnm kanser tedavisi görüyor su anda.uzun zorlu bi tedavi surecinden geçecek iyilescek ins.sebepsiz.koruma amacli degil de ates onemsenmeli kan sayim

cnm zorlu bi tedavi sureci olacak kanser tedavisi görüyor. sebebi yok hastaligin dusmeyen atesi vardi zaten antibiyotige ragmen .kan tahlilinde ortaya cikti.bebeklerde cocuklarda tam kansayimi onemli aralikli kan tahlili yaptirmak gerekiyor.3 ay once degerleri normaldi kuzumun.Rabbim sifasini versin ins
Çok çok üzülüyorum allahım şifasını versin dualarım onunla yavrum benim minik bedeniyle nelere göğüs gerecek . Allahım yardımcısı olsun hem onun hem ailesinin

Bu arada haftasonu bursadaydim canim. Gezeriz diye umduk ama cikamadik buz gibiydi hava. Ben de rahatsızlanınca döndük. Yoksa haber verecektim size. Şu konuştuğumuz büyük buluşma için. Ama 3 haftaya yine gelicem. O zmn haberleselim
Tamam canım geleceğin günü önceden haber ver de kimsenin işi olmasın

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 biraz daha sık dişini hatta hic başlama bunca zaman içmemişsin, ne güzel kızını anne sütü ile besliyorsun kızının sütüne zehir katmış olursun böyle düşün. Burada bebeklerimize sağlık ocaklarının verdiği vitamin takviyeleri bile icinde paraben vardir diye vermezken, bezinden tutun deterjanina kadar içeriğini incelerken sigaranın lafının bile edilmemesi lazım bence. Lütfen içmeyin bebeklerinizi bu zehire maruz bırakmayın.
Aman kuzum kurtulmuşsun sakın başlama çok sevindim içmemene hamileyken bile içenler! Var. Dünyalar tatlısı kızın var maşallah onunla uzun sağlıklı bi ömür bekliyor inşallah seni. Tütün alkol sağlığa zararlı her türlü şeyden uzak duralım kendimiz ve kuzumuz için 💕
Sigaraya zam gelmiş acayip :) başlamayın o paraya bebeğinize ciciler alın bence
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için bir kez daha silkelendim sayenizde kafayı mı yedin sen diye. Sildim o düşünceyi kafamdan.

Valla ilk bebeğim de sağlık ocağının verdiklerini vermiştim ama bunda verirsem de başka alıp veririm
aynen canım ilkin de bende cahil cahil verdim hep sağlık ocağındakini meğerse kuzum ondan hep kabızlık çekermiş :( sen hangisini almayı düşünüyorsun canım? sidefer tek paraben içermeyen demişti bize eczacımız

Bedawa weriyoruz demek icin veriyorlar icerigini oku zten yaziyor paraben var die ben ne d vitaminini kullandım saglik ocaginin verdigini nede bu kan ilacini
Anladım cnm bana zaten d vitamini vermemişti aile hekimi çocuk dr verdi oda ücreti baya memnunum ondan burda bir çoğu onu kullanıyor Demir ilacını verdi geçenlerde ama başlamadım dr soracam zaten kullan derse bile onu kullanmam

Back