• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ohoo ben otobüs metro altını üstüne getiriyorum bazen günde 3-4 kez kullandığım oluyor in bin 😂😂😂
Ama sen slingle çıkıyorsun dimi? Onunla çok kolay bende var ama bel fıtığından dolayı kullanamadım ağrı yaptı. Bebek arabasıyla çıkıyoruz biz. Metro, tramway kolay.otobuste sakın saati denk gelirse çok kolaymış.

Aaaa nasıl bilmiyosun. Burada her gün yaptığımız yemekleri paylaşıp fikir veriyorduk birbirimize ama ben burayı untmuşum.🤦🏻‍♀️
Sen unuttun 🤨 ama biz unutmadık hergun yazıyoruz😊

Canım geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz kalça çıkıklığı ile ilgili. Neden tekrar röntgen çektirme gereği duydun ki. İyi ki gitmişsin
çok sağol canım. biz ilk çektiğimiz de 1.5 aylık idi zeynep. değerler normal ama erken geldiğimiz için ve erken doğum olduğu için tekrar 1 ay sonra gelin demişti doktor. ama ne bir ayı biz henüz yeni gidebildik. ve sonuç bu çıktı yani sınırdaymış ve ortopedi ye yönlendirdi doktor. sağlık olsun canım başka hastaneye gideceğim orda da çektircem tekrar bakalım hayırlısı

Astronotumuz yok canm. Şuan astronot mevsimi de geçti zaten o kadar soğuk olmuyor hava. Bu fotosunu attıklarım geldi çok beğendim. Deneyeceğim bakalım.
oh ne guzel canim ya burdada havalar isinsada bizde rahat etsek 😊biz burda giyiyoruz gecenlerde bibara ince tulum giydik bi kac gun ama havalar yine 5 derecelere indi malesef biz giymeye devam yaz

Canım çok güzelmiş kullanışlı mi giydirdin mi 3 al 2 öde kampanyası varmış hepsini aynı numara mı aldın
canım 1 tanesini şimdi giydirmek için 17 numara yazlık model aldım. Ama biraz büyük geldi. Önümüzdeki ay anca giyer. Diğer ikisini 19-20 numara kışlık aldım önümüzdeki kış giydireceğim.

Bursada oturan arkadaşlar vardi gebelik takibi ve doğum için hangi doktora gittiniz? Bursadan Bi hamile arkadasim var doktor ariyor da tavsiye olarak

Hoppaa 😂 anam napsam. Sen hangi marka kullanıyorsun. Yıldız da Adidas diyo.
Canım benim ayaklar küçük numara olduğu için çok geniş bir yelpazem yok. Dar kalıplı ne bulsam alıyorum :D
reebok, hummel, adidas var. Bu üçü içinde en çok hummelı giydim, diğerleri ıslak zeminde kayıyor

Aaaa nasıl bilmiyosun. Burada her gün yaptığımız yemekleri paylaşıp fikir veriyorduk birbirimize ama ben burayı untmuşum.🤦🏻‍♀️
Ben yokmuşum demek ki o zaman, ya üyeliğim kapalıydı ya da bildirim gelmemiştir. Hiç yazmadım çünkü o konuya şimdi görüyorum :D

Kullanmıyorum ama neden kullanmıyorum acaba 🤔 yarın denicem. Aldığımda oturmuyodu daha ama artık oturtuyorum. Kızlar biz çok mu erken başladık oturmaya sizce 🤔 22 Aralık doğumlu 3 ay 10 günlük . Bi de diyelim ki erken oturtuyorum. Ne olur sakıncası ne zararları neler
Benim ki 17 aralık doğumlu daha oturtmadım 4 ay dolsun dr a sorup oturtcam inş

Ama sen slingle çıkıyorsun dimi? Onunla çok kolay bende var ama bel fıtığından dolayı kullanamadım ağrı yaptı. Bebek arabasıyla çıkıyoruz biz. Metro, tramway kolay.otobuste sakın saati denk gelirse çok kolaymış.

Yooo bebek arabasıyla çıkıyorum çünkü çıkınca çok uzun süre kalıyorım dışarda. Kemikleri acır sürekli slingde diye slingi sadece hemen markete gidip geleceksem takıyorım

Resmen unuttum vallahi

Bir çılgınlık yapıp oto koltuğu aldık :) baya önce kararımı vermiştim marka ve modelde zaten. Besafe izi comfort x3 İndirime de girmişken aldık. Hesabınıbilenanne de ondan almış:) gaza geldim:)

Eklentiler

• 959D627A-E23C-4259-B6DE-F7F99B3C94B1.png
    959D627A-E23C-4259-B6DE-F7F99B3C94B1.png
    478,3 KB · Görüntüleme: 35
Bir çılgınlık yapıp oto koltuğu aldık :) baya önce kararımı vermiştim marka ve modelde zaten. Besafe izi comfort x3 İndirime de girmişken aldık. Hesabınıbilenanne de ondan almış:) gaza geldim:)
Güle güle kullanın canım. Biz de dönenlerden almayı düşünüyoruz ama çok pahalılar, indirim yakalarsak alıcaz.

Back