- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.761
inşallah canım sağol:) daha iyileri sizin olsunguzel gunlerde kullanin kazasiz belasiz inslh canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım sağol:) daha iyileri sizin olsunguzel gunlerde kullanin kazasiz belasiz inslh canim
Nerden aldiniz? Bizimde evde olanlar ayaktan düşüyor hep
Canım ben kullanıyorum ama bakan kişi uğraşmak ister mi bilmem. Benim annem bakıyor ona bile koy kenara ben gelince akıtırım diyorum. Bi de normal bezden sık degistirmen gerekiyor. O konuyu da ihmal edebilir bakıcı.Kızlar yıkanabilir bebek bezi kullanan var mı?
2 hafta sonra işe başlıyorum, çalışırken bakanlara zor olur mu sizce?
Zaten Koalina en çok bu yüzden kötü etkilendi herşeyi dört dörtlük yapmak istiyor yetemicem düşüncesi oluşuyor. Ona yetmeye çalışırken kendini yarım bırakıyor bu sefer kendini üzüyor bence. Bazı şeyler de 4 3lük olsun hiçkimse mükemmel değil. Ben bazen diyorum milletin yatılı yardımcısı oluyo öyle çocuk bakmaya ne var. Hafta sonları temizlik için birini alabilsem herşey çok farklı olur yanı değil yatılı haftada 1 bile yeter ama şartlar el vermiyor maalesef.Koalina o zaman bilemicem ama bu seferde eve gelince işten sen uğraşacaksın. Zaten bebekle ilgili problemin var işi zorlaştıran şeylerden uzak durmalısın sanki.
Bizim doktor serum fizyolojik yetersiz kalır dedi.sprey sık dedi. Sterimar baby sıkıyorum. Daha etkili oluyor.Benim oğlumunda burnu çok tıkanıyor sürekli çek çek bitmiyor sanki serum fizyolojikler falan hep bitmeden çöp oldu şuan izotonik aldım şırıngayla günde 3-4 damla sıkıyorum burunlarına bir kaç defa nemli kalınca tıkanmamaya başladı burnu sanırım otribebeyle çektikçe daha çok artıyor gibi geldi başedemedim peteğin üzerinde mutlaka su da var ama ben böyle biraz kolaylığını buldum
İlk defa alıyosan o kadar çok sayıda almamanı tavsiye ederim. Bir paket sleepy hediye gelmişti. Geceleri prizma gündüzleri sleepy kullandım bir gece erken uyuyakaldı sleepyle. Uyanmasın diye ellemedim akşamına çocuğun poposu ciğer gibi oldu. Şu an hala geçiremedim pişiği 2. Gün bugün. Tüm geceyi geçirdiği bezi alınca parmağımla içine bastırdım elim ıslandı resmen. Primada asla bu yok. Tüm gece kalıyor bez davul gibi oluyor beze elle kupkuru. Bu arada 3 almalısın canımsleppy bez kullanan varmi arkadaslar kac numafa kullaniyorsuniz kac kilosunuz bebegim 7 kilo kac numara almam lazim acaba bezler kucukmu buyukmu slepynin sayfasinda 5 bez 100 tl ve kargo ucretsiz almak istiyorum
Boynu hava alacak yakası açık şeyler giydirsen belki hafifler canım. Boyunları çok kısa olduğu için hep kapali havasız ve nemli kalıyor ondan oluyor bence.Kızlar boynu hep pişik kuzumun hiç geçmiyor ne yapmak lazım ya
yaa ilk alacagim ama ben burda da eco bez kullaniyorum brima gibi emici katmani yok bezin bildigin kagit gibi kuru hali ve poposunu actigimda islaklik oluyor fazla olmasada ama pişik olmadik hatta ilk kullandigimiz baska marka eco bezdi pahali diye marka degistirdik terettutde etmistim pisik yaprmi diye olmadi sukur simdi sen diyince bidaha dusuneyimİlk defa alıyosan o kadar çok sayıda almamanı tavsiye ederim. Bir paket sleepy hediye gelmişti. Geceleri prizma gündüzleri sleepy kullandım bir gece erken uyuyakaldı sleepyle. Uyanmasın diye ellemedim akşamına çocuğun poposu ciğer gibi oldu. Şu an hala geçiremedim pişiği 2. Gün bugün. Tüm geceyi geçirdiği bezi alınca parmağımla içine bastırdım elim ıslandı resmen. Primada asla bu yok. Tüm gece kalıyor bez davul gibi oluyor beze elle kupkuru. Bu arada 3 almalısın canım
Benim ki gülüyor ama bence benim gidiklarken ki salak hareketlerime gülüyorBebeginizi gıdıklayınca gülüyor mu kızlar? Bizimki pek gülmüyor daha
Hareketler yaparsam benimkide gülüyor:)Benim ki gülüyor ama bence benim gidiklarken ki salak hareketlerime gülüyor
Boynu zaten açık ki kıyafetleri yakalı değil ama yine de geçmiyorBoynu hava alacak yakası açık şeyler giydirsen belki hafifler canım. Boyunları çok kısa olduğu için hep kapali havasız ve nemli kalıyor ondan oluyor bence.
Kıyafetleri yapiyo olmasın kuzum. Benimkinin bazı kıyafetleri de kızartıyor. Bi de dereceyi düşür istersen.Kızlar boynu hep pişik kuzumun hiç geçmiyor ne yapmak lazım ya
Canım o zaman bilemiyorum yanıltmayayımyaa ilk alacagim ama ben burda da eco bez kullaniyorum brima gibi emici katmani yok bezin bildigin kagit gibi kuru hali ve poposunu actigimda islaklik oluyor fazla olmasada ama pişik olmadik hatta ilk kullandigimiz baska marka eco bezdi pahali diye marka degistirdik terettutde etmistim pisik yaprmi diye olmadi sukur simdi sen diyince bidaha dusuneyim
Biraz biraz guluyo bizimkisi kuzum. Yeni yeni başladı ama. Keyfine göre gülüyorBebeginizi gıdıklayınca gülüyor mu kızlar? Bizimki pek gülmüyor daha
Atopik dermatitin ikinci aşamasına hoşgeldiniz:) canım koku ve ıslaklık varsa mantara çevirmiştir. Bizde de oldu. Dermotrosyd mantar ilacı verdi doktorumuz. Kullandık hemen geçti. Öncesinde hametan bepanthen falan kullandım hiç işe yaramadı.Kızlar boynu hep pişik kuzumun hiç geçmiyor ne yapmak lazım ya
Canı isterse kahkaha bile atıyor ama istemesse tepki yok :)Bebeginizi gıdıklayınca gülüyor mu kızlar? Bizimki pek gülmüyor daha