- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.681
Bebeklerinize mevlüt elbiselerini nerden aldınız ben bişey bulamadım ve 1 haftam kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Götür kuzum benim. Her şeye de normal denmez ki, anlatılır detaylıcaYok canım önermedi. Normaldir gazdır diyor. Ama ben bu salı da kendi doktoruma gideceğim normal derse başka yere götüreceğim canim
Evet canım Aydan aya değerler farklı oluyormuş .. stres yapma canım inşallah normal değeler çıkar . Ama dediğin gibi çıkmazsa bile çözümü kolaymış. Allah çaresiz dert vermesin . Sen yinede farklı hastahanede de bi çektir eğer aklına takılacaksa teyit ettirmiş olursunya eşimin galesizliğinden biz ilk 45 günlük iken gitmiştik aslında normal değerler idi ama ultrasonda ki doktor 1 ay sonra tekrar gelin erken doğumdan ötürü demişti. ama işte eşim pek umursamadı. bende dün akşam randevu alıp gittim hem diğer kızımı da göstereyim diye. hayırlısı olsun bakalım aynen olmazsa başka hastanede tekrar çektiririm haftaya perşembe verdiler başka hastaneden randevuyu. değerler şu şekilde ve biz 10un da 4 aylık oluyoruz ve benim bildiğim kadarıyla değerler farklı oluyor ilk aylardan.
Eki Görüntüle 2254382
Aynen canım. Isın kötüsü burada doğru düzgün doktor yok. Bu en iyisi bir de. Hayırlısı artık.Götür kuzum benim. Her şeye de normal denmez ki, anlatılır detaylıca
Canım ben de rontgen zararlı diye yaptırmak istemiyorum. Zaten 2 kere çekildi kıza. Bu yüzden ben bir daha usg çektirecegim. Bir şey yok derlerse belki rontgen çektirmem diye dusunuyorum
Canm hayırlı olsun. bizimki mimzy snacker muhtemelen yatış pozisyonları da aynıdır. 3 kademe ayarı var. 3.kademe yatık pozisyonda. Tam dümdüz değil ama tabii ki. Bizim bebekler rahatlıkla kullanabilir şuan o ayarı. Biz 1 aydır yemek yerken serrayı mama sandalyesine koyup yanımıza alıyoruz. Ben mutfakta yemek yaparken de onda duruyor. Gayet rahat yani.Kızlar e bebek kampanyasından faydalanarak biz mama sandalyesi aldık .. yanlız joie mimzy xl tam olarak yatmıyor yada bize gösteren bayan beceremedi . Biz yinede tercihimizi bu modelden yana kullandık
Lcw ye çok güzel Bebek ayakkabıları gelmiş yakında elbise şort tulum giyerler giydirirsinBizimkinin aynısı :)) daha sıcak havalara uygun bişey arıyorum fikri olan varsa
Şardaki Osman beye gidebilirsin. İlgili,güvenilir insanı rahatlatan bir yapısı var. Yine de çok yoğun. Araştırmada rahat sıra bulabilirsin ama doktorun belli olmaz. Sistemleri çok iyi sıkı takip ediyorlar diyebilirim. Ben doğumu devlette yaptım. Denk getirebilirsen evren beye gidebilirsin oldukça ilgili biriYaaa cok gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin boyle seyler bende arastirmada berilde sorunlar yasadim hemde iki defa ayni seyi korkudan tedaviyi biraktim simdi ise hamileyim hangi doktora gidecem bilmiyorum
Kızlar e bebek kampanyasından faydalanarak biz mama sandalyesi aldık .. yanlız joie mimzy xl tam olarak yatmıyor yada bize gösteren bayan beceremedi . Biz yinede tercihimizi bu modelden yana kullandık
İçimi rahatlarım canım şuan oradaki bayan altıncı ayında kullanır mimzy şer biraz daha fazla yatıyor dedi .. ama ben yatıyor diye düşündüm bayana pek güveneceğim çok iyi bilmiyordu ürünü ben daha iyi biliyordum sanki :) bende artık yatmaktan sıkılıyor en azından mama sandalyesiyle daha kolay oyalarım diye düşünüyorum . Sanki hafif oturur pozisyonda gibi geldi bana .. Ozgebalaban11 Sen şuan kullanıyormusun yatış pozisyonu nasıl?Canm hayırlı olsun. bizimki mimzy snacker muhtemelen yatış pozisyonları da aynıdır. 3 kademe ayarı var. 3.kademe yatık pozisyonda. Tam dümdüz değil ama tabii ki. Bizim bebekler rahatlıkla kullanabilir şuan o ayarı. Biz 1 aydır yemek yerken serrayı mama sandalyesine koyup yanımıza alıyoruz. Ben mutfakta yemek yaparken de onda duruyor. Gayet rahat yani.
Aynen bizim de 2 kere rontgen çekildi malesef. Inş canım hiç gerek kalmazCok mantıklı . Bende bir kez daha usg de deniyim şansımı . İnsaallah hepimiz sıkıntısız atlatırızda röntgene gerek kalmaz. Bizimde 1.5 aylıkken bi röntgen geçmişimiz oldu maalesef .
Uykusu kaçmıştır ondan :)Bu saatte hala enerjik bir bebek olabilir mi?
Dönüp etrafı izliyor
Gelmiyor ki kaçsın kuzumUykusu kaçmıştır ondan :)
Yarın gidecez canım ozaman alıcam bakalım birsürü eksiğim varMinik bebis emzik askısı aldın mı? Benim aldığım emzik askısı kırıldı nasıl oldu anlamadım . Belki bizim hatanız vardır bilemiyorum tabiki..Tutturduğumuz yer kırılmış. Plastikten oluşuyordu zaten .. Bende bugün gitmişken bu sefer zincirli modelden aldım bakalım bunda da sıkıntı yaşayacak mıyız
Artık kendimizi değil onları düşünüyoruz kendimize fırsat gelmiyorYarın gidecez canım ozaman alıcam bakalım birsürü eksiğim var
Ben emzirme olayı bitene kadar kendime iğne almam göğüsler oldu 100 beden 11 kilo fazlam var helal olsun kuzularaArtık kendimizi değil onları düşünüyoruz kendimize fırsat gelmiyor
Canım çok güzelmiş kullanışlı mi giydirdin mi 3 al 2 öde kampanyası varmış hepsini aynı numara mı aldınCanm bayıldım ben bunlara. Kaliteleri çok iyi. Kutu kutu göndermişler çok şeker :)
Verirsin canım verirsin .. benim kilom 4 kilo kaldı ama göbeğim daha istediğim formda değil. Onun içinde boğazımı tutmam ve spor yapmam lazımBen emzirme olayı bitene kadar kendime iğne almam göğüsler oldu 100 beden 11 kilo fazlam var helal olsun kuzulara