• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bugün avmye gittik kızlar. Emxirme odasına kucağımda oğlumla giderken bekleme yerinde otunan kadının biri kollarını açtı. Biraz versene seveyim dedi, niye veriyomuşum dedim geçtim. Kızı da anne vermez niye versin falan dedi. Oda doluydu geri dönerken, kaçırmam korkma, nazar etmem ben falan söyledi durdu. Deli mi ne :KK70:
Aaaa o ne be 😂 Böylesini de ilk defa duydum

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 Canım benim ki bu model bu renk.. her kıyafete uyuyor çok spor durmuyor .. rahatlık olarak ger model aynı Mıdır bilmiyorum. Tabanındaki dokusun kullandıkça ayak tabana bastıkça ayağına göre şekil alıyor..hamilelikse diğer ayakkabılıları giyemediğim için bana çok rahat gelmişti
Canım fotoğraf ekleyememişsin

Prima aktif kullanan anneler kaç numara kullanıyorsunuz? Benim kız 5400 gr 3 no mu almalıyım? Minik bebis Minik bebis sen prima aktif kullaniyordun sanırım. Burada bir markette güzel bir kampanya var ilk defa kullanacağım.
Biz şu an 6.500 üz. 3 kullanıyoruz canım. Senin zamanlarında elimde kalan son 2 leri bitirmeye çalışıyordum. Elinde varsa bitirip 3 e geçebilirsin yeni alıcaksan 3 al bence

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canım ben skecherslardab memnun kalmadım. Eşim de ben de 2şer tanr kullandık, evet inanılmaz rahatlar özellikle memory foam tabanlı olanlar.. ama çok çabuk yıprandı hepsi. Normalde senelerce giyerim ayakkabılarımı. Umarım sen memnun kalırsın

arkadaşlar hastaneden geliyoruz büyük kızıma idrar verdik sonucu bakalım ne çıkacak. Zeynep için de kalça çıkıklığı için terar röntgen çektik ve malesef sağ bacağı sınırdaymış ve ortopedi ye yönlendirdiler. anca haftaya var randevu o zamana kadar nasıl uyuyacam bilemiyorum :KK43: iki çocukla 2 saat hastanedeydim çok zor çok :KK43:
Canım geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz kalça çıkıklığı ile ilgili. Neden tekrar röntgen çektirme gereği duydun ki. İyi ki gitmişsin

Biz birkaç günlüğüne anneme gidiyoruz hemde ilk defa otobüsle 😁 akşamı beklemeden kendimiz gidelim dedik. Ya arabayla ya taksiyle gidiyordum bu ilk oldu. Inicez birazdan. Hiç zorlanmadim ama trafik yok otobüste boş. Kuzumda uyuyor zaten😍
Ohoo ben otobüs metro altını üstüne getiriyorum bazen günde 3-4 kez kullandığım oluyor in bin 😂😂😂

Bugün misafir ağırladım kızlar. Dğn hiç oturmadım hazırlık yapcam diye. Bugün de temizlikçi çağırdım, o yaparken ben de son hazırlıkları yaptım. Ev pırıl pırıl oldu çok mutlu oldum. Kıymalı ve ıspanaklı börek, peynirli poğaça, tavuklu salata, tuzlu kurabiye, tahinli kurabiye, havuç topu, portakallı irmikli tatlı yapabildim. Normalde salata ve meze türü çok yapardım ama malum, yine de iyi bence.
Pazartesi günü de 12 kişilik bir grup geliyor. Hafta sonu evde olmayacağımız için büyük hazırlıkları yarın yapmam lazım, ufak tefek şeyler pazartesine... Diğer hafta da işe başlıyorum.
Yorgunum kısacası :D
Bu arada bildirimler neden gelmiyor bana anlamıyorum, bi giriyorum onlarca sayfa olmuş...

Bugün misafir ağırladım kızlar. Dğn hiç oturmadım hazırlık yapcam diye. Bugün de temizlikçi çağırdım, o yaparken ben de son hazırlıkları yaptım. Ev pırıl pırıl oldu çok mutlu oldum. Kıymalı ve ıspanaklı börek, peynirli poğaça, tavuklu salata, tuzlu kurabiye, tahinli kurabiye, havuç topu, portakallı irmikli tatlı yapabildim. Normalde salata ve meze türü çok yapardım ama malum, yine de iyi bence.
Pazartesi günü de 12 kişilik bir grup geliyor. Hafta sonu evde olmayacağımız için büyük hazırlıkları yarın yapmam lazım, ufak tefek şeyler pazartesine... Diğer hafta da işe başlıyorum.
Yorgunum kısacası :KK70:
Bu arada bildirimler neden gelmiyor bana anlamıyorum, bi giriyorum onlarca sayfa olmuş...
Oh oh döktürmüşsün Harika menü canım ellerine sağlık. Bildirimler bana da gelmiyo. Hatta sen bunu yazınca yemek sayfamız geldi benim aklıma noldu ona ben unutmuşum

Canım valla bir sürü şey yaşadık ya. Doğdu 20 gün kuvozde kaldı. Çıktık hemen ameliyat oldu :KK43: ameliyattan sonra 2 gün uyanamadı. Ömrumden ömür gitti. Ameliyat olacağı zaman diliminde kalca çıktığını öğrendik. Seninkinden kötüydü değerleri. 3 kere usg çekildi. Düzelmedi. Onu aşırı stres yapmıştım. Çok şükür 4.usg de düzeldi. Tam bu stresleri yaşarken bir de zaturre oldu bağışıklığı düşüktü. Doktor tedaviye cevap verdiğine sevinin dedi. Yanı ağır gecirdi. Rop muayenesi yapıldı 1.evre hastalık çıktı. Çok şükür ki geçti dediler şimdi. Şuanda da gozyasi kanalı tıkalı dediler.surekli iltihap akıyordu. Eğer açılmazsa yine 1 yaşında ameliyat olur dedi doktor. Şuan msj yapıyorum sürekli. Ama çok şükür açılıyor gibi. İltihap geçti. Işte canım bu kadar şey yaşayınca malesef sürekli aklıma kötü şeyler geliyor. Eşime diyorum bu kıvranalar belki sut alerjisidir. Alerji doktoruna gidelim. Artık o da ne kadar bunalmışsa hastane hastane gezmekten diyor her gittiğimiz yerde bir şey çıktı. Gitmeyelim. Valla çok zormus premature bebek canım ya. Ama çok şükür halimize
Of of of neler yaşamışsınız öyle. Allahım bir daha göstermesin sağlıklı ömür versin kuzuya ve sizlere

İçimi rahatlarım canım şuan oradaki bayan altıncı ayında kullanır mimzy şer biraz daha fazla yatıyor dedi .. ama ben yatıyor diye düşündüm bayana pek güveneceğim çok iyi bilmiyordu ürünü ben daha iyi biliyordum sanki :) bende artık yatmaktan sıkılıyor en azından mama sandalyesiyle daha kolay oyalarım diye düşünüyorum . Sanki hafif oturur pozisyonda gibi geldi bana .. Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 Sen şuan kullanıyormusun yatış pozisyonu nasıl?
Kullanmıyorum ama neden kullanmıyorum acaba 🤔 yarın denicem. Aldığımda oturmuyodu daha ama artık oturtuyorum. Kızlar biz çok mu erken başladık oturmaya sizce 🤔 22 Aralık doğumlu 3 ay 10 günlük . Bi de diyelim ki erken oturtuyorum. Ne olur sakıncası ne zararları neler

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canım ben skecherslardab memnun kalmadım. Eşim de ben de 2şer tanr kullandık, evet inanılmaz rahatlar özellikle memory foam tabanlı olanlar.. ama çok çabuk yıprandı hepsi. Normalde senelerce giyerim ayakkabılarımı. Umarım sen memnun kalırsın
Hoppaa 😂 anam napsam. Sen hangi marka kullanıyorsun. Yıldız da Adidas diyo.

Back