• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Güle güle kullanın canım. Biz de dönenlerden almayı düşünüyoruz ama çok pahalılar, indirim yakalarsak alıcaz.
minimoda diye bir siteden aldım canm. hesabını bilen anne paylaşmış. kayseride güvenilir bir mağazaymış. Bir bakabilirsin oraya oto koltuklarında indirim var.

minimoda diye bir siteden aldım canm. hesabını bilen anne paylaşmış. kayseride güvenilir bir mağazaymış. Bir bakabilirsin oraya oto koltuklarında indirim var.
Gördüm ben de ama şu an alamayız. zaten yaklaşık 1 yaşına kadar bebek arabasının pusetini oto koltuğu olarak kullanırız. Sonrası için de para biriktirip bakarız artık :D

Kaça aldınız canım ben de onu alacağım galiba. Hepsiburada da krem ve kırmızı rengi 1539 lira yüz lira da kredi kartı puanı var ama renkleri de içime sinmedi pek.

Kızlar yıkanabilir bebek bezi kullanan var mı?
2 hafta sonra işe başlıyorum, çalışırken bakanlara zor olur mu sizce?

Bugün avmye gittik kızlar. Emxirme odasına kucağımda oğlumla giderken bekleme yerinde otunan kadının biri kollarını açtı. Biraz versene seveyim dedi, niye veriyomuşum dedim geçtim. Kızı da anne vermez niye versin falan dedi. Oda doluydu geri dönerken, kaçırmam korkma, nazar etmem ben falan söyledi durdu. Deli mi ne :KK70:
Ne alaka ya başkasının bebeğini ver seveyim ne demek millet kafayı yemiş İnan geçen gün markette kasiyer geldi pis eliyle bebeğin yanağını sıktı resmen ağzının yanına değdi sinir oldum sonra dün hastaneye gittik kontrolümüz vardı eşim yoktu ben yalnız gittim bir kadına bi dk tutar mısnız çantamı takip alayım dedim kadın aldı şap diye öptü ben şok :) yani ben öpmeye kıyamıyorum doktor öpmeyin dedi diye millet ne cesaret şap şüp öpüyor sevmek istiyor hangi kafayı yaşıyorlar İnan ben de biliyorum

Bence bakanların hiç biri o bezle ugraşmak istemez şahsen ben baksam istemezdim:) büyük ihtimal sende istemezdin.
Yani yıkamayacak bakan sadece değiştirecek ben toplayıp eve getiririm zaten ama bilemedim.
sahi o puseti ne kadarlik olana dek kullanabiliriz.en sonuna dek değerlendirelim. 😂😂
Benimki 13 kg ve 85 cm, hangisine önce ulaşırsa bırakıyoruz kullanmayı.
Ne alaka ya başkasının bebeğini ver seveyim ne demek millet kafayı yemiş İnan geçen gün markette kasiyer geldi pis eliyle bebeğin yanağını sıktı resmen ağzının yanına değdi sinir oldum sonra dün hastaneye gittik kontrolümüz vardı eşim yoktu ben yalnız gittim bir kadına bi dk tutar mısnız çantamı takip alayım dedim kadın aldı şap diye öptü ben şok :) yani ben öpmeye kıyamıyorum doktor öpmeyin dedi diye millet ne cesaret şap şüp öpüyor sevmek istiyor hangi kafayı yaşıyorlar İnan ben de biliyorum
Ben de ilk defa gördüm, yanında da torunu var yani al onu sev. Tanımam etmem, insanlardaki cesaret dehşet verici. Bir de odanın boşalmasını orada beklemek durumunda kaldım. Konuşup durdu, korkma kaçırmam, korkma nazar etmem, erkek mi çok tatlı, nerelisin vs :D

Koalina Koalina o zaman bilemicem ama bu seferde eve gelince işten sen uğraşacaksın. Zaten bebekle ilgili problemin var işi zorlaştıran şeylerden uzak durmalısın sanki.

Kızlar bebeklerinize ayakkabı patik tarzı ne giydiriyorsunuz? Biz serrayı her sabah çıkarmak zorunda olduğumuz için eğer o günkü kıyafeti ayaklı tulum değilse ayakkabı sıkıntısı çekiyorum. Ayakları üşüyecek diye ödüm kopuyor. Bu aylar için ayakkabı kullanımı da pek önerilmiyor. Şunlardan kullanan oldu mu aranızda? Kokopatikte 3 al 2 öde vardı. Geçen gün 3 tane aldım. 1 yazlık 2 kışlık kumaştan aldım. Hatta bugün kargo gelmiş ben henüz alamadım ama nasıl çıkacak hiç emin değilim.

Bizde cok patik var ama ayağında durmuyor düşüyor, bende şunları aldim; tabanı da yumuşak cirtli olduğu icin ayagindanda cikmiyor. Dışarı çıkarken giydiriyorum.
20190405_143527.jpg

Son düzenleme:
Aynen canm koyuyorum
Benim oğlumunda burnu çok tıkanıyor sürekli çek çek bitmiyor sanki serum fizyolojikler falan hep bitmeden çöp oldu şuan izotonik aldım şırıngayla günde 3-4 damla sıkıyorum burunlarına bir kaç defa nemli kalınca tıkanmamaya başladı burnu sanırım otribebeyle çektikçe daha çok artıyor gibi geldi başedemedim peteğin üzerinde mutlaka su da var ama ben böyle biraz kolaylığını buldum

Güle güle kullanın canım. Biz de dönenlerden almayı düşünüyoruz ama çok pahalılar, indirim yakalarsak alıcaz.
bende donenlerden alacagim inslh bu hafta almam lazim oglum gelecek getirir bana da yazin lazim trye gelirken pusette rahat edemes 2 gun yol tr de daha uygun ordan aldiracagim jokerde chicco aroun 1750 tl indirimde canim dusunuyorsan bak istersen ben onu alacagim daha genis buyudumu daha rahat fiyati da baya uygun yani aslinda yinede pahali ama piyasaya gore uygun 😁

Biz 6 aya kadar anca kullanırız galiba. Hem yatar pozisyonda çok sıkılıyor serra hem de bacakları dışarı çıkıyor artık.
ewet 13 kilo bir yaş diyorlar ama bense en fazla 6 ay kullanilir benim kizda simdiden ayaklariyla destek alip popoyu kaldiruyor yatmak istemiyor yazin 7 alik olacak ama 2 gun onda yolculyk yapamaz hem sıkılir hem rahat edemez ay hemde arabaya bağlaması cok sinir bozucu

Geçmiş olsun canım.Ben böbrek taşı düşürdüm çok acı çektim dayanılmaz.Kumda öyle acı veriyormuş kim bilir ne acı çekiyor kuzucuk😟 Sussuz kalmış böbreklerim bir dönem böbrekteki atıklar temizlenmiynce taşa dönüşmüş o yüzden bebeğime doğduğundan beri su veriyorum.Anne sütünde nekadar su olsada böbreğin temizlenmesi için saf su şart bence.Çok çok geçmiş olsun atlatırsınız inşallah tez zamanda 😞😞
Bende yeni yeni su vermeye başladım gerçi sadece anne sütü alıyor ama ne zaman versem deli gibi içiyor suyu ya seviyor yada gerçekten susuyor çocuk anlamadım bende 2-3 çay kaşığı veriyorum kaynamış soğumuş su veriyorum sizde öyle mi veriyorsunuz suyu günde kaç kez

Erkek bebek anneleri patik olarak yada ayakkabi ne giydiriyor nerden aldiniz bende alicam ama ayagini tam kavrar mi bilemedim

Back