2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aaaa o ne be Böylesini de ilk defa duydum

Canım fotoğraf ekleyememişsin

Prima aktif kullanan anneler kaç numara kullanıyorsunuz? Benim kız 5400 gr 3 no mu almalıyım? Minik bebis sen prima aktif kullaniyordun sanırım. Burada bir markette güzel bir kampanya var ilk defa kullanacağım.
Biz şu an 6.500 üz. 3 kullanıyoruz canım. Senin zamanlarında elimde kalan son 2 leri bitirmeye çalışıyordum. Elinde varsa bitirip 3 e geçebilirsin yeni alıcaksan 3 al bence

Ozgebalaban11 canım ben skecherslardab memnun kalmadım. Eşim de ben de 2şer tanr kullandık, evet inanılmaz rahatlar özellikle memory foam tabanlı olanlar.. ama çok çabuk yıprandı hepsi. Normalde senelerce giyerim ayakkabılarımı. Umarım sen memnun kalırsın

Canım geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz kalça çıkıklığı ile ilgili. Neden tekrar röntgen çektirme gereği duydun ki. İyi ki gitmişsin

Ohoo ben otobüs metro altını üstüne getiriyorum bazen günde 3-4 kez kullandığım oluyor in bin

Bugün misafir ağırladım kızlar. Dğn hiç oturmadım hazırlık yapcam diye. Bugün de temizlikçi çağırdım, o yaparken ben de son hazırlıkları yaptım. Ev pırıl pırıl oldu çok mutlu oldum. Kıymalı ve ıspanaklı börek, peynirli poğaça, tavuklu salata, tuzlu kurabiye, tahinli kurabiye, havuç topu, portakallı irmikli tatlı yapabildim. Normalde salata ve meze türü çok yapardım ama malum, yine de iyi bence.
Pazartesi günü de 12 kişilik bir grup geliyor. Hafta sonu evde olmayacağımız için büyük hazırlıkları yarın yapmam lazım, ufak tefek şeyler pazartesine... Diğer hafta da işe başlıyorum.
Yorgunum kısacası
Bu arada bildirimler neden gelmiyor bana anlamıyorum, bi giriyorum onlarca sayfa olmuş...

Oh oh döktürmüşsün Harika menü canım ellerine sağlık. Bildirimler bana da gelmiyo. Hatta sen bunu yazınca yemek sayfamız geldi benim aklıma noldu ona ben unutmuşum

Of of of neler yaşamışsınız öyle. Allahım bir daha göstermesin sağlıklı ömür versin kuzuya ve sizlere

Kullanmıyorum ama neden kullanmıyorum acaba yarın denicem. Aldığımda oturmuyodu daha ama artık oturtuyorum. Kızlar biz çok mu erken başladık oturmaya sizce 22 Aralık doğumlu 3 ay 10 günlük . Bi de diyelim ki erken oturtuyorum. Ne olur sakıncası ne zararları neler

a anam napsam. Sen hangi marka kullanıyorsun. Yıldız da Adidas diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…