- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.501
Çocuk felci aşısı var diye biliyorum ama benim mi yanlışım var bi araştırayumİki ayaktan yapıldı cnm ağızdan verilmedi ağızdan mı verilecekti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk felci aşısı var diye biliyorum ama benim mi yanlışım var bi araştırayumİki ayaktan yapıldı cnm ağızdan verilmedi ağızdan mı verilecekti ?
Kızlar ebebeğin babyme marka bezini deneyen kullanan oldumu denemek istiyorum tavsiye ederseniz
Canım çocuk felci 6.aydaymış ben yanlış biliyormuşumİki ayaktan yapıldı cnm ağızdan verilmedi ağızdan mı verilecekti ?
merhaba alerjik oldugunu nasıl anladınız öksürük herzaman mı oluyor sadece sabahlarımı?@Minik bebis canm gittik doktora. Bizim öksürük alerjikmiş. Doktor zaditen diye alerji damlası verdi. 6 ay dan sonra kullaniliyormuş ama bizim kızın kilosu itibariyle kullanabilirmiş. 7445 gram çıktı. Eger öksürük ıslık çalar şekilde olursa sıkıntı dedi. Benim anne tarafinda alerji hastalıklari çok var genelde sanirim bebiş de bana çekmiş:)
Hahahaha minik artistAnneciğim, bi fotoğrafını çekebilir miyim dedimpoza bakar mısınız
![]()
Siyah olmaz diyenler var da ondan merak ettim ya teşekkür ederimKuzum bi kurali yok ki bunun nasil icinden geliyosa oyle giyin tutupta asiri mini giymedigin surece her renk olur
Ben anlamadım doktora götürdük o muayane etti söyledi:) sürekli olan bi öksürük değil arada Bi kaç defa oluyor. He Bi de Gözlerin altında hafif morluk olurmuş alerji durumunda öyle dedi doktor.sabah da öksürebiliyor akşam da gün içinde de özellikle dediğim Bi dilim yok.merhaba alerjik oldugunu nasıl anladınız öksürük herzaman mı oluyor sadece sabahlarımı?
. Ben çok değişiyorum sanırım, gece 12 gibi değişiyorm sonra üç gibi uyanıyor bir daha değişiyorum sonra sabah 7-8 gibi değişiyorum değişmeyince pişik olur yada ıslak bez bebeği rahatsız eder diye düşünüyorum, özel günlerde yetişkin insanlar nasıl pedden rahatsız oluyorsa havasızlıktan bebeklerde olur diye düşünüyormKızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Emzirme minderini destek için kullanabilirsiniz, bebeği sırtından C şeklinde kaplyacsk şekilde hem iyi destek sağlar hem de normal minderden daha güvenli olur, ben bugün doktora gittim 4. Ayda destekli oturmaya başlasın beşinci ayda desteksiz oturabilir dediCanım yastık olayına pek güvenemedim. Acaba rahat olur mu diye düşündüm, ondan bakmıştım. Kolay oluyorsa öyle daha mantıklı.teşekkür ederim
Valla ben de şüpheye düştüm eksik mi oldu diye :) aynen baktım hatta sen öyle diyince 6 aydaymış oCanım çocuk felci 6.aydaymış ben yanlış biliyormuşum
Ben baktım aslında dediğin gibi var ama bize ağızdan verilmedi dur kızlara sorayım onlar yapmıştıÇocuk felci aşısı var diye biliyorum ama benim mi yanlışım var bi araştırayum
Kız demek işve cilve demektir maşallah yavruma allahım nazarlardan korusunAnneciğim, bi fotoğrafını çekebilir miyim dedimpoza bakar mısınız
![]()
Ben yaptirmadim ama hemsireye sormuştum 2 bacak demistiKızlaruygar eymen kafamız karıştı 4 ay aşısında iki bacaktan yaptılar bize 4 ay aşısı olanlar sizin nasıldı ? Ağızdan aşı verildi mi ?
FenaaaHahahaha minik artist![]()
Ondan var, hiç aklıma gelmemisti. Ben çok değişiyorum sanırım, gece 12 gibi değişiyorm sonra üç gibi uyanıyor bir daha değişiyorum sonra sabah 7-8 gibi değişiyorum değişmeyince pişik olur yada ıslak bez bebeği rahatsız eder diye düşünüyorum, özel günlerde yetişkin insanlar nasıl pedden rahatsız oluyorsa havasızlıktan bebeklerde olur diye düşünüyorm
Emzirme minderini destek için kullanabilirsiniz, bebeği sırtından C şeklinde kaplyacsk şekilde hem iyi destek sağlar hem de normal minderden daha güvenli olur, ben bugün doktora gittim 4. Ayda destekli oturmaya başlasın beşinci ayda desteksiz oturabilir dedi
Amin kuzum, tesekkur ederimKız demek işve cilve demektir maşallah yavruma allahım nazarlardan korusun![]()
Canım el blenderi var mikser lazım banaOzgebalaban11 canım cuma günü bime fakirin el blenderi 75 tl ye gelecek.
4.ay ağızdan aşı yok canm. 2 bacak var sadeceKızlaruygar eymen kafamız karıştı 4 ay aşısında iki bacaktan yaptılar bize 4 ay aşısı olanlar sizin nasıldı ? Ağızdan aşı verildi mi ?
Özellikle hayvanlı olanı çoook beğendim ya güle güle kullanın canımKızlar bugün bahsettiğim pamuk atölyesinden bebek arabası minderi ve mama sandalyesi minderimiz geldi. Kalitesini çok beğendim gerçekten. İhtiyacın varsa düşünebilirsiniz. İkisi de çift taraflı. Bebek arabası minderini 79’a mama sandalyesi minderini kampanyadan 40’a aldım. Şuan 55’miş sanırım.