• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Canım benimki kaka yaparsa açıyorum mecbur sabah kesin yapıyor eğer pişik falan olmuyorsa açma boşver bölme uykusunu 😊

Kızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Nerdeyse 2 aydır gece hiç altını degistirmiyorum. 8de bağlıyoruz sabah 8,9 kacta kalkarsa.

Gece 9'da değiştirip yatıyorum. Sonra sabah 7-8 arası kaçta uyanırsa değiştiriyorum. Gece değiştirilmesini doktorlar da önermiyor canm.

Cok büyük öküzlük ettim, indirimdeyken mama sandalyesi almamakla. Herkes joie mi aldı? Onu almayıp başka bisey alanlar var mı? Nerden ne kadara aldınız?

Oturtabilirim ozaman. Çok teşekkür ederim cevabın için. Yatar ya da yarı yatar pozisyonda asla durmak istemiyor bebeğim karşısında saatlerce gülmem konuşmam dans etmem gerek öyle yatması için. Yanından kalktığım an ağlıyor daha gitmemişken 🙄 arada destekli oturtabilirim artık o zaman
Istersen doktoruna sor ama benim bildiğim bu doktorum bana kendi istediğinde çok uzun süreler olmadıkça oturtabilirsin dedi. hem aklıma geldi biz kucağınada bir yastık koyuyorduk tamamen öne eğilmesin diye

canım eczacı bayanın da iki çocuğu var hatta biri 10 aylık ve eşime sadece bu ilacı verebilirim demiş probiyotik li ilaç
Eki Görüntüle 2253761
valla ben bilmiyorum canım bana söyleneni yapıyorum. onun yerine ben hala arada probiyotikli yoğurt ve süt alıyorum onları al iç... ya da en iyisi doktorun telefonu yoksa ve gidemiyorsan 112 yi ara böyle de içebilir miyim ben içtim falan de oranın doktoru belki bir şey söyler

Cnm ben gece en geç 10 11 gibi değiştiriyorum sabah zaten yaptığı saatler var 6 7 gibi sonra değişiyorum

ben 18 gibi değiştiriyorum sonra sabah 5:30 6:00 gibi uyanıyor o zaman kadar elimi sürmüyorum canım

Benim kızda aynı oturmak istiyor hep kafasını kaldırıyor oturuncada öne bükülüyor arkasını yastıkla destekleyince yine kafasını kaldırıp dik oturmak istiyor daha erken galiba oturunca komik bir şekil alıyor 😂
Ben ara ara oturtmaya başladım. Kısa aralıklarla oturtacağım sanırım. Normal dedi bir arkadaş. Yatmak istemiyor çünkü artık yatarken yanından kalktığım an ağlamaya başlıyor. Daha gitmeden 🙄 oturunca eline bir şey veriyorum ama iki büklüm oynuyor onunla o da içime sinmiyor pek

Back
X