- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.401
Kızlar, bebe yatmaz alanınız var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim onun bakislarini
sağol teyzesiYerim onun bakislarinimaşallah kuzuma
![]()
Canım benimki kaka yaparsa açıyorum mecbur sabah kesin yapıyor eğer pişik falan olmuyorsa açma boşver bölme uykusunuKızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Benim arkadaşımda vardı çok durmamıştı bebeği çok gereksiz bişey derdiKızlar, bebe yatmaz alanınız var mı?
Hiç görmedim daha önce kullanan canım. O yüzden tereddütte kaldım.Benim arkadaşımda vardı çok durmamıştı bebeği çok gereksiz bişey derdi
Nerdeyse 2 aydır gece hiç altını degistirmiyorum. 8de bağlıyoruz sabah 8,9 kacta kalkarsa.Kızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Gece 9'da değiştirip yatıyorum. Sonra sabah 7-8 arası kaçta uyanırsa değiştiriyorum. Gece değiştirilmesini doktorlar da önermiyor canm.Kızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
düşünüyorum ama karar veremedim yaa. Aslında destekli oturtmak için çok büyük kolaylık.Kızlar, bebe yatmaz alanınız var mı?
Evet canım ama beğenmeyen de oluyormuş. Kararsiz kaldim bendedüşünüyorum ama karar veremedim yaa. Aslında destekli oturtmak için çok büyük kolaylık.
Bizede 4 ay 15 günlükken gün verildiKizlar 4.ay asilarini oldu mu herkes? Tam 4.ayda mi oldunuz? Bize 4 ay 11 gunlukken yapilacakmis. Gec degil mi sizce?
Istersen doktoruna sor ama benim bildiğim bu doktorum bana kendi istediğinde çok uzun süreler olmadıkça oturtabilirsin dedi. hem aklıma geldi biz kucağınada bir yastık koyuyorduk tamamen öne eğilmesin diyeOturtabilirim ozaman. Çok teşekkür ederim cevabın için. Yatar ya da yarı yatar pozisyonda asla durmak istemiyor bebeğim karşısında saatlerce gülmem konuşmam dans etmem gerek öyle yatması için. Yanından kalktığım an ağlıyor daha gitmemişkenarada destekli oturtabilirim artık o zaman
valla ben bilmiyorum canım bana söyleneni yapıyorum. onun yerine ben hala arada probiyotikli yoğurt ve süt alıyorum onları al iç... ya da en iyisi doktorun telefonu yoksa ve gidemiyorsan 112 yi ara böyle de içebilir miyim ben içtim falan de oranın doktoru belki bir şey söylercanım eczacı bayanın da iki çocuğu var hatta biri 10 aylık ve eşime sadece bu ilacı verebilirim demiş probiyotik li ilaç
Eki Görüntüle 2253761
Cnm ben gece en geç 10 11 gibi değiştiriyorum sabah zaten yaptığı saatler var 6 7 gibi sonra değişiyorumKızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
ben 18 gibi değiştiriyorum sonra sabah 5:30 6:00 gibi uyanıyor o zaman kadar elimi sürmüyorum canımKızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Cnm biz 4 ay 5 günlükken yaptırdık hemen olacaktık ama ishal var diye dr bir kaç gün erteledi Pazartesi yaptırdık dr demişse zaten sıkıntı olmaz cnm yaKizlar 4.ay asilarini oldu mu herkes? Tam 4.ayda mi oldunuz? Bize 4 ay 11 gunlukken yapilacakmis. Gec degil mi sizce?
Ben ara ara oturtmaya başladım. Kısa aralıklarla oturtacağım sanırım. Normal dedi bir arkadaş. Yatmak istemiyor çünkü artık yatarken yanından kalktığım an ağlamaya başlıyor. Daha gitmedenBenim kızda aynı oturmak istiyor hep kafasını kaldırıyor oturuncada öne bükülüyor arkasını yastıkla destekleyince yine kafasını kaldırıp dik oturmak istiyor daha erken galiba oturunca komik bir şekil alıyor![]()