• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
evet canım kesinlikle , skechers giyince başka ayakkabı ile rahat edemezsin derlerdi inanmazdım . İşim gereği klasik de giyindiğim için bu ayakkabı benim için ayağımı tatile çıkarmak gibi 😂

indirimde yakalarsan 300 küsüre düşüyor ama iki tane alacaksan biraz fazla olabiliyor canım
Kızlar o kadar çok övdünüz ki alıcam skechers indirim yakalamaya çalışıyım. Boyner’de 400₺ üzerine 100₺ indirim var bakınıyorum bakalım
[/QUOTE]
Ben de Alcam bi çıkamadım ben skchers d lithes beyaz istiyorum ama daha önce hiç denemedim bu markadan Boyner indirimi varken almak gerek 😊

Smyy89 Smyy89 Canım geçmiş olsun.Ben ayda bir olurum hep adet öncesi adet sinyali gibi.Öyleki hastalık olarak görmüyorum geçmiş olsun derken bile bi tuhaf hissettim kendimi😊Muz ye bol bol su iç karın ağrısı oluyorsa rahatlatıcı çay iç ada çayı mesela.Birde üşütmeden dolayı olduysa sıcak su torbası koy geçer inşallah biran önce ❤
sağol canım benim yaa birde adet oldum böyle ilk defa yaşıyorum af edersin ama bildiğin su gibi. adet sancısı kasıklarım inanılmaz ağrıyor birde karın ağrısı iki çocuk zeynep'i tek başına bırakamıyorum wc ye gittiğimde sürekli pusete koyuyorum. ishal kesildi ama bağırsaklar inanılmaz ses yapıyor rahatsızlık hissediyorum. sana da geçmiş olsun canım sen doktora gittin mi yani sürekli ishal olmak da iyi değil canım

Bizim mama sandalyemiz hazır ama kullanmaya 2 ay var daha 😊
Canm güle güle kullan çok güzelmiş. Ben de kayınvalidemin evine ikea mama sandalyesi almıştım, dün de instagramdan minder siparişi verdim.

Eklentiler

• 1AAF4F96-04B9-4507-86BE-C9FCB1F8CA7B.webp
    1AAF4F96-04B9-4507-86BE-C9FCB1F8CA7B.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın kızlar, bebeğim 4ay 5 günlük. Artık yatmak istemiyor sürekli kafasını boynunu kaldırıyor ağlıyor. Ben de destekli oturma zamanı geldiğini düşünüyorum ama destekli oturttuğum zaman da başı öne eğik oluyor. Tam dik oturtmuyorum zaten hafif eğimli oturuyor. Ellerini ayaklarını inceliyor sürekli. Normalde kafasını taşıyabiliyor. Omurgası da eğik duruyor haliyle. Hiç destekli oturan bebek görmedim daha önce normal mi bu durum? Eşim dik oturma aşamasına geçmediği için kafasının önde olduğunu söylüyor. Çok kısa süre oturttum o şekilde korkuyorum omurgası eğik kalır diye. Destekli oturtanlar fotograflarını atabilirler mi rica etsem ve başının önde omurgasının eğik olması normal mi yoksa hiç oturtmamalı mıyım?

Günaydın kızlar, bebeğim 4ay 5 günlük. Artık yatmak istemiyor sürekli kafasını boynunu kaldırıyor ağlıyor. Ben de destekli oturma zamanı geldiğini düşünüyorum ama destekli oturttuğum zaman da başı öne eğik oluyor. Tam dik oturtmuyorum zaten hafif eğimli oturuyor. Ellerini ayaklarını inceliyor sürekli. Normalde kafasını taşıyabiliyor. Omurgası da eğik duruyor haliyle. Hiç destekli oturan bebek görmedim daha önce normal mi bu durum? Eşim dik oturma aşamasına geçmediği için kafasının önde olduğunu söylüyor. Çok kısa süre oturttum o şekilde korkuyorum omurgası eğik kalır diye. Destekli oturtanlar fotograflarını atabilirler mi rica etsem ve başının önde omurgasının eğik olması normal mi yoksa hiç oturtmamalı mıyım?
Ben yeğenimden biliyorum 5 aylıktı destekli oturduğumuzda ve o da öyle oturuyodu zamanla oturmayı ogreniyorve diklesiyorlar yani bir şey olmaz ve benimkide senin bebiş gibi kucağımda otirtmayabasladim sonra koltuğa oturtulan mesela

Bide su konusu var kizlar. Benimki anne sutu aliyo sadece. Su vermeye ne zaman baslicaksiniz?
Bir şeyler yemeğe başlayınca verilir canım ama yinede zorlamanın anlamı yok çünkü anne sütünün cogunlugusu oradan karsiliyor ve alışıyorlar bir süre sonra

Ben yeğenimden biliyorum 5 aylıktı destekli oturduğumuzda ve o da öyle oturuyodu zamanla oturmayı ogreniyorve diklesiyorlar yani bir şey olmaz ve benimkide senin bebiş gibi kucağımda otirtmayabasladim sonra koltuğa oturtulan mesela
Oturtabilirim ozaman. Çok teşekkür ederim cevabın için. Yatar ya da yarı yatar pozisyonda asla durmak istemiyor bebeğim karşısında saatlerce gülmem konuşmam dans etmem gerek öyle yatması için. Yanından kalktığım an ağlıyor daha gitmemişken 🙄 arada destekli oturtabilirim artık o zaman

Canım benimki de 4 ay 1 haftalık. 4 ay kontrolünde doktor oturtabilirsiniz dediğinden beri oturtuyorum bir haftadır. İlk bı kaç gün öyle yaptı. Arkada yaslanacak yer olmasına rağmen kafasını kendi kendine öne kaldırıyordu yamuk yumuk duruyordu dediğin gibi. Ama iki üç gün sonra epey düzeldi duruşu. Oturdukca gelişiyor kasları. Bı de ellerini öne dayayip kendi kendine oturmak istiyorlar. O yüzden öne doğru eğiliyorlar. Banyoda küvetin içine battaniye serip de yıkıyorum. Banyoda da oturtuyorum bı sure çıldırıyor o battaniyenin suyun içindeki hareketlerine. Ayaklarını, battaniyeyi filan yakalamaya çalışıyor. Oturtmak gelişimi için de faydalı bence. Dünyaya bakış açıları değişiyor.

benim kızda aynı 3 buçuk aylık kafasıni tamtutamiyir bikac saniye oturtuyorum omurgası one dogru eğiliyor başıda o ne eğik duruyor

Başka içme doktora sor ben çok kötü olduğum halde vermediler. Ya emzirmeyi kes 12 saat dediler ilaç verelim ben kabul etmeyince yapacak birşey yok dediler doktora sormadan ilaç alma canim
canım eczacı bayanın da iki çocuğu var hatta biri 10 aylık ve eşime sadece bu ilacı verebilirim demiş probiyotik li ilaç
IMG_20190403_112815.webp

Benim kızda aynı oturmak istiyor hep kafasını kaldırıyor oturuncada öne bükülüyor arkasını yastıkla destekleyince yine kafasını kaldırıp dik oturmak istiyor daha erken galiba oturunca komik bir şekil alıyor 😂

Kızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum

Kızlar bebekleriniz gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez kaç saat duruyor ben gece 12 de takıyorum sabah 10 buçuk 11 i buluyor değişmem eğer arada değişmeye kalkarsam oda karanlık olduğu halde pamukla silmediğim halde uyanıyor bütün düzen bozuluyor çok zor dalıyor geri nasıl yapsam bilemiyorum
Ben 12-13 saat almıyorum canim

Ben gece degistirmiorum hic 11 12 saat duruyo. Ilk baslarda degistiriodim uykusu kaciodu geri uyutamiodum. Simdi hic ellemiorum

Back
X