- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.341
Valla canım çok şaşırttı beni, bisey oldu diye başından ayrılıp uyuyamadım bileBenimki de bugün doğru düzgün hiç uyumadı gündüzmaşallah senin bebişe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım çok şaşırttı beni, bisey oldu diye başından ayrılıp uyuyamadım bileBenimki de bugün doğru düzgün hiç uyumadı gündüzmaşallah senin bebişe
Rica ederim kuzumtamam canım çok teşekkür ederim
ben ortanca kizim da almistim wewell cok memnunum yazin gelirken getirecegim inslhKızlar hava nemlendirme makinesi kullanan vardi sanirim. Ne marka aldiniz memnun musunuz
Canım zaten ilk de hemen yemiyorlar bence 5. Ayda başlamak mantıklı bana Dr umuz demişti ilk zaten çok az tadarak başlıyorlar en azından 6. Ayda artırıyorsun çok uğraşmıyorsun birde çiğneme reflekside daha çabuk gelişir demişti bilmiyorum ben 5 bitsin başlarım az az tabi herkes kendi bilirBende 6 yi bekliyim en iyisi. Dedigin gibi cevredekiler hep soyluyo
Doğru öyle olunca insan tedirgin oluyorValla canım çok şaşırttı beni, bisey oldu diye başından ayrılıp uyuyamadım bile![]()
canim ben ilk iki cocugumda da 6. ayi bekledim ama 5 bitince sofrada cok minik agzina surme tarzinda basladim 6 bitince ona ozel menu yaptim bundada oyke yapacagim iki cocugumdada yemek derdimiz olmadi bazen aksama kadar yemek istemeiler serbest biraktim ama genel olarak yediker ve 6. ayda ellerine hep kasik verdim agzina goturmeye baslayinca az mijtar onune koydum o yemege calisirken ben arada yedirdim hep ve mutlaka bizle sofraya oturttum biraz batiyor ama onuda eski bir kiyafet giydirerek buldum caresini inslh bu kizimda secmez yemekKizlar biz 3 gun sonra 4 aylik oluyoruz ama ailemdeyim daha kibrisa donmedim. Doktoruna soramiyorum haliyle. Bu ay bazilari yogurt tadimina badlat dio bazilari 6 ayi bekle dio. Sizler ne yapicaksiniz
gecmis olsun arkadalar muz demis ama muz bazilarinda isal yapiyo bende yeni ogrendim bi dene bide bi kac kasik yogurda nisasta katip dene zararida yok bende baya ise yarararkadaşlar ben sabah 5 den beri ishal den maruzum çok bitkiniminşaAllah sütüm azalmaz veya bitmez
ilaç aldı eşim eczaneden inşaAllah geçer
![]()
Evet buyuk ihtimalle erken uykusunu aliyor 9.30 10 da uyuyorHmmm bizimki sabah kalkışında öyle oluyo ne yapsam uyumaz o an. Demekki seninki erken alıyo uykusunu. Ya da erken yatırıyor olabilir misin. Cemre geç yatıyor 11-12 gibi ilk uyanışı sabah 5-6 ikinci uyanışı 8-9 1 saat emme altını alma faslı. 10 yatıyo 12 de kalkıyo sonra 4-5 gibi 1-2 saat uyuyup gece 12 de uyuyo
Mavi gibi olandan değil mi?ben ortanca kizim da almistim wewell cok memnunum yazin gelirken getirecegim inslh
Ablam 6 ayı beklemişti bir de çocuğa hep ayrı yemek yapıyordu yağsız tuzsuz salçasız baharatsız.. çocuk şimdi bişey yemiyor. Yedikleri sayılı şeyler. Erkenden tattırmadığıma pişman oldum dedi. Ben de şimdiden minik minik başladım. 6. Ayda öğün olarak veririm şimdilik parmak ucu kadar veriyorum sadeceHerkes bu yuzden basla diyor. Sonra gece kalinca yemiyolar alismiyolar diolar. Ufak ufak baslat diolar yogurt tattir su icir diye ama beklicem galiba 6 ayi
tamam canım teşekkür ederimgecmis olsun arkadalar muz demis ama muz bazilarinda isal yapiyo bende yeni ogrendim bi dene bide bi kac kasik yogurda nisasta katip dene zararida yok bende baya ise yarar
Korkma canım ben 5 gün ishal oldum oluyorum sandım hicbir ilacı içemezsin dediler. Leblebi sarı beyaz leblebi ve bol su içtim çok şükür sütünü etkilemedi. Ilaç aldı ama doktor bana emzirdigin için hicbir ilacı içemezsin demiştik ben serum falan vermişlerdi su azalması olmasın diye ama o da boş serumcu ya neyse. Bence ilaç konusunu doktora sorarkadaşlar ben sabah 5 den beri ishal den maruzum çok bitkiniminşaAllah sütüm azalmaz veya bitmez
ilaç aldı eşim eczaneden inşaAllah geçer
![]()
ay öyle mi diyorsun ben atmıştım ama bir taneKorkma canım ben 5 gün ishal oldum oluyorum sandım hicbir ilacı içemezsin dediler. Leblebi sarı beyaz leblebi ve bol su içtim çok şükür sütünü etkilemedi. Ilaç aldı ama doktor bana emzirdigin için hicbir ilacı içemezsin demiştik ben serum falan vermişlerdi su azalması olmasın diye ama o da boş serumcu ya neyse. Bence ilaç konusunu doktora sor
Canm sadece anne sütü alıyorsa 6.ayı bekle mutlaka zaten. Ben mama da verdiğim için 5,5 ayda tadımlara başlayacağım.Sizin artik zamani gelmis. 6 oluyosunuz masAllah. Bende beklemeye karar verdim o zamana kadar
skechersın ayakkabıları hem çok rahat hem şık tavsiye ederim.Kızlar kendime ve eşime spor ayakkabı almak istiyorum böyle 50 kilometre yol yürüyim ama canımı acıtmasıngeçen sene spora başlamak için lcw dan tepeden tırnağa alış veriş yaptım tayt spor çantası uzun tshirt falan aldım hepsine bayıla bayıla ayakkabı gördüm bi tane 29.90 lcw dan ayakkabı alınmaz ama neyse sporda giycem sadece dedim.kasaya bi geldim 49.90 mış
Çantanın içi iki kullanımda yırtıldı iade ettim tayt desen dikişleri açılıverdi iade ettim tshirtün rengi bir yıkamada soldu ev tshirtü yaptım ama ayakkabılar ! Yemin ederim bulsam 3 çift alır stok yaparım o derece rahat ama 1 yıldır başka ayakkabı giymiyorum diyebilirim baya yıprandılar o rahatlıkta bi ayakkabı bulmak istiyorummmm
https://m.deichmann.com/TR/tr/shop/...=7&fromCategoryDetail=true&positionInList=148Canım hangi ayakkabılar deichman dahi fotoğraf ya da link atabilir misin
evet canım kesinlikle , skechers giyince başka ayakkabı ile rahat edemezsin derlerdi inanmazdım . İşim gereği klasik de giyindiğim için bu ayakkabı benim için ayağımı tatile çıkarmak gibiaynen kaç senedir skechers giyorum muhteşem ayakkabı![]()
En fazla 150₺ verebilirim canım 1 tanesi için. Onlar kaç lira
indirimde yakalarsan 300 küsüre düşüyor ama iki tane alacaksan biraz fazla olabiliyor canımCanım 400-500 ₺ arası fiyatlar 2 tane alsam 1000₺ beni aşar![]()