2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaslar cok acıl nere yazdıysam bi cvp alamıyorum bursada varıkosel ürolojidoktoru en ıyı basarılı doktor kım var

1 ay öncesine kadar aynı sizin gibi 11 12 de uyuyordu memede atlas. Sonra akşam 8 de huysuz olmaya herşeye ağlamaya hiçbişeyden memnun kalmamaya başladı. Bende bigun artık kizdim yatağına koydum beyaz gürültüyü açtım hafif hafif salladım elini tuttum. Saat 9 da 10 dk içinde uyudu. O günden beri 9 da yatar yatağına beyaz müzik hafif sallamayla 10 dk içinde uyur. Gece 2.30 da parmağını emmeye başlıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan emiyor. 7 de tekrar kalkıyor emme kaka yapıyor. 8 gibi uyuyor. 11 de uyanıyor bidaha da uyumuyor gündüz uykusu bazen yarim saat bi kere uyuyor. Gündüz uykusunu da ben ayarlayamiyorum olmuyor istemiyor. Beyaz müzik hafif sallamayı dene canım. Oda karanlık olsun ve asla konuşma göz göze gelmeyin.

1 ay öncesine kadar aynı sizin gibi 11 12 de uyuyordu memede atlas. Sonra akşam 8 de huysuz olmaya herşeye ağlamaya hiçbişeyden memnun kalmamaya başladı. Bende bigun artık kizdim yatağına koydum beyaz gürültüyü açtım hafif hafif salladım elini tuttum. Saat 9 da 10 dk içinde uyudu. O günden beri 9 da yatar yatağına beyaz müzik hafif sallamayla 10 dk içinde uyur. Gece 2.30 da parmağını emmeye başlıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan emiyor. 7 de tekrar kalkıyor emme kaka yapıyor. 8 gibi uyuyor. 11 de uyanıyor bidaha da uyumuyor gündüz uykusu bazen yarim saat bi kere uyuyor. Gündüz uykusunu da ben ayarlayamiyorum olmuyor istemiyor. Beyaz müzik hafif sallamayı dene canım. Oda karanlık olsun ve asla konuşma göz göze gelmeyin.

Aslinda bizim doktorda alerji icin aynisini soyledi

Benimki yatırınca diken batmış gibi ağlıyo pişpişlenmiyoki tracy hogg dediği gibi kucapıma alıyorum bidaha yatırıyorumnyatır kaldır deniyorum ama yok.emerek uyuycak illa kötü alıştırdım..
Hmmm bilmiyorum canım ne diyim ben hiç öyle bişey yaşamadım uykusu varsa sorun çıkartmıyor hiç. Ben sadece çok fazla uykusu gelmeden uyutmuyorum huysuzluk yapmasın diye

Bizde de soyle bi durum oluyor kizlar gece 2. Emmesine kalkinca uykusu hafif oluyor yerine yatınca hareketleniyo en sonundada gozler aciliyo konusuyo guluyo tekrar uyutmam1 saat 1.30 saati buluyor bunun caresi ne olabilir acaba.
Hiç göz teması kurmuyorum ben. Gözlerine asla bakmıyorum dalıyo sonra

Peki yayına yatıp sallaynca ağlamıyormu benm kızımın çılgınca ağlama huyu var morarıyor hatta beni korkutuyo

Peki yayına yatıp sallaynca ağlamıyormu benm kızımın çılgınca ağlama huyu var morarıyor hatta beni korkutuyo
Ağlıyo bazen alıyorum kucağıma sakinlestiriyorum meme teklif ediyorum sakinleşince tekrar koyuyorum. Ama konuşma yok kesinlikle. Uyuması gerektiğini anlıyo yatınca uyuyo bazen meme de uyucak gibi oluyo o zamanda çekiyorum memeden yatağında uyutuyorum. Içim parcalaniyo bazen ama bu şekilde daha derin uyuyo daha huzurlu oluyo sonrasında. Ağlamaya başlayınca biraz bekle kesilmezse al sakinleştir tekrar koy. Belki 10 defa yaparsın canım sen ama sonunda aliscak emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…