- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.301
Yok kuzum neler yaptim valla neseler saciyo gece gece ben olmasamda bagira bagira konusuyoHiç göz teması kurmuyorum ben. Gözlerine asla bakmıyorum dalıyo sonra
O zmn cnm doktorunu degistir o kadar para veriyoruz memnun kalmak da onemliBizde sadece adenovirüs negatif yazıyor canım başka birşey yok doktoruma sinir oldum şimdi
Galiba ayni gun dogumluyuz 5 aralik. 4 ay bana cok erken geliyor 6 ay da baslicam benKizlar biz 3 gun sonra 4 aylik oluyoruz ama ailemdeyim daha kibrisa donmedim. Doktoruna soramiyorum haliyle. Bu ay bazilari yogurt tadimina badlat dio bazilari 6 ayi bekle dio. Sizler ne yapicaksiniz
Evet canim 5 aralik benimde :) banada erken gelio aslinda ama cevremde cok insan soyledi bide sizlere danisiyim istedimGaliba ayni gun dogumluyuz 5 aralik. 4 ay bana cok erken geliyor 6 ay da baslicam ben
Çevredekiler hep söyler canım hiç susmazlar:) bencede erken. Bende 6.ayda başlayacağım inşallah. En erken 5,5 ay olur sanirim.Evet canim 5 aralik benimde :) banada erken gelio aslinda ama cevremde cok insan soyledi bide sizlere danisiyim istedim
Haklısın ilaç yazıp kullan demek kolay tabi ki onlar içinO zmn cnm doktorunu degistir o kadar para veriyoruz memnun kalmak da onemli
Benim niyetim 6 ay dolunca çünkü bağırsak sistemi anca gelişiyor ama oğlum elini kolunu yemeğe çok atar biz yerken içi gitmeye başlarsa daha erken tadına bandırmaya başlarım bence bebeğine ve kendi iç güdülerine bak dışarısı çok konuşuyorKizlar biz 3 gun sonra 4 aylik oluyoruz ama ailemdeyim daha kibrisa donmedim. Doktoruna soramiyorum haliyle. Bu ay bazilari yogurt tadimina badlat dio bazilari 6 ayi bekle dio. Sizler ne yapicaksiniz
Yok kuzum neler yaptim valla neseler saciyo gece gece ben olmasamda bagira bagira konusuyo
Canım, bende adidas var. 1,5 yıl oldu alalı. Hep kullanıyorum. Ilk gunki gibi yeni hala. Ayağım da yokmuş gibi rahat. Bende çok yürürüm. Tavsiye ederim.Kızlar kendime ve eşime spor ayakkabı almak istiyorum böyle 50 kilometre yol yürüyim ama canımı acıtmasıngeçen sene spora başlamak için lcw dan tepeden tırnağa alış veriş yaptım tayt spor çantası uzun tshirt falan aldım hepsine bayıla bayıla ayakkabı gördüm bi tane 29.90 lcw dan ayakkabı alınmaz ama neyse sporda giycem sadece dedim.kasaya bi geldim 49.90 mış Çantanın içi iki kullanımda yırtıldı iade ettim tayt desen dikişleri açılıverdi iade ettim tshirtün rengi bir yıkamada soldu ev tshirtü yaptım ama ayakkabılar ! Yemin ederim bulsam 3 çift alır stok yaparım o derece rahat ama 1 yıldır başka ayakkabı giymiyorum diyebilirim baya yıprandılar o rahatlıkta bi ayakkabı bulmak istiyorummmm
Aynı şeyi ben de Deichmann dan bı ayakkabı da yaşadım. 50 liraya almıştım 4 sene boyunca giydim her hafta makinede yıkadım hiç bı şey olmadı. Üzerine kaç tane Nike Adidas aldım o rahatı bulamadım. Şimdi hala var o ayakkabılardan ama renkleri beğenmedim. Bı bak belki sen beğenirsin renklerini. Şimdi Reebok aldım o da iyi ama o ayakkabının rahatı yok hiç birinde.Kızlar kendime ve eşime spor ayakkabı almak istiyorum böyle 50 kilometre yol yürüyim ama canımı acıtmasıngeçen sene spora başlamak için lcw dan tepeden tırnağa alış veriş yaptım tayt spor çantası uzun tshirt falan aldım hepsine bayıla bayıla ayakkabı gördüm bi tane 29.90 lcw dan ayakkabı alınmaz ama neyse sporda giycem sadece dedim.kasaya bi geldim 49.90 mış Çantanın içi iki kullanımda yırtıldı iade ettim tayt desen dikişleri açılıverdi iade ettim tshirtün rengi bir yıkamada soldu ev tshirtü yaptım ama ayakkabılar ! Yemin ederim bulsam 3 çift alır stok yaparım o derece rahat ama 1 yıldır başka ayakkabı giymiyorum diyebilirim baya yıprandılar o rahatlıkta bi ayakkabı bulmak istiyorummmm
aynen kaç senedir skechers giyorum muhteşem ayakkabıOzgebalaban11 Ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsun canım eğer düşünürsen Skechersler çok rahat canım . Hamileliğim boyunca onlarla rahat edebildim sadece .. tüm gün ayakta olmama rağmen hiç rahatsızlık vermediler
Geçmiş olsun canım patates haşla ye tuzla bol bol muz ye bidearkadaşlar ben sabah 5 den beri ishal den maruzum çok bitkiniminşaAllah sütüm azalmaz veya bitmez ilaç aldı eşim eczaneden inşaAllah geçer
Geçmiş olsun canım, kuru kahve at azıcık ağzına. Muz ye bidearkadaşlar ben sabah 5 den beri ishal den maruzum çok bitkiniminşaAllah sütüm azalmaz veya bitmez ilaç aldı eşim eczaneden inşaAllah geçer
En fazla 150₺ verebilirim canım 1 tanesi için. Onlar kaç liraOzgebalaban11 Ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsun canım eğer düşünürsen Skechersler çok rahat canım . Hamileliğim boyunca onlarla rahat edebildim sadece .. tüm gün ayakta olmama rağmen hiç rahatsızlık vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?