2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar eşim bir Aydan fazladır söylüyordu ama ben küçük daha düzelir diyodum hiç takılmıyordum ama dün yine söyledi ve dikkatimi çekmeye başladı oğlum kafasını sadece sol tarafa doğru tutuyor oturtturken yada uzanınca hatta aklıma geldi sol göğsümü emerken de çok huzursuz olur şimdi baktım netten baktım olabilirmiş uyurken de o tarafa çeviriyor başını şimdi denemek için bez koydum sol tarafına yine dönemeye çalışıp öyle uyudu var mı bu gibi sorunu olan yada böyle birşey duymuş olan ??????

Kızlar hava nemlendirme makinesi kullanan vardi sanirim. Ne marka aldiniz memnun musunuz

Kizlar biz 3 gun sonra 4 aylik oluyoruz ama ailemdeyim daha kibrisa donmedim. Doktoruna soramiyorum haliyle. Bu ay bazilari yogurt tadimina badlat dio bazilari 6 ayi bekle dio. Sizler ne yapicaksiniz

Kizlar biz 3 gun sonra 4 aylik oluyoruz ama ailemdeyim daha kibrisa donmedim. Doktoruna soramiyorum haliyle. Bu ay bazilari yogurt tadimina badlat dio bazilari 6 ayi bekle dio. Sizler ne yapicaksiniz
Galiba ayni gun dogumluyuz 5 aralik. 4 ay bana cok erken geliyor 6 ay da baslicam ben

Benim niyetim 6 ay dolunca çünkü bağırsak sistemi anca gelişiyor ama oğlum elini kolunu yemeğe çok atar biz yerken içi gitmeye başlarsa daha erken tadına bandırmaya başlarım bence bebeğine ve kendi iç güdülerine bak dışarısı çok konuşuyor

Hmmm bizimki sabah kalkışında öyle oluyo ne yapsam uyumaz o an. Demekki seninki erken alıyo uykusunu. Ya da erken yatırıyor olabilir misin. Cemre geç yatıyor 11-12 gibi ilk uyanışı sabah 5-6 ikinci uyanışı 8-9 1 saat emme altını alma faslı. 10 yatıyo 12 de kalkıyo sonra 4-5 gibi 1-2 saat uyuyup gece 12 de uyuyo
Yok kuzum neler yaptim valla neseler saciyo gece gece ben olmasamda bagira bagira konusuyo

Kızlar kendime ve eşime spor ayakkabı almak istiyorum böyle 50 kilometre yol yürüyim ama canımı acıtmasın geçen sene spora başlamak için lcw dan tepeden tırnağa alış veriş yaptım tayt spor çantası uzun tshirt falan aldım hepsine bayıla bayıla ayakkabı gördüm bi tane 29.90 lcw dan ayakkabı alınmaz ama neyse sporda giycem sadece dedim.kasaya bi geldim 49.90 mış Çantanın içi iki kullanımda yırtıldı iade ettim tayt desen dikişleri açılıverdi iade ettim tshirtün rengi bir yıkamada soldu ev tshirtü yaptım ama ayakkabılar ! Yemin ederim bulsam 3 çift alır stok yaparım o derece rahat ama 1 yıldır başka ayakkabı giymiyorum diyebilirim baya yıprandılar o rahatlıkta bi ayakkabı bulmak istiyorummmm

Canım, bende adidas var. 1,5 yıl oldu alalı. Hep kullanıyorum. Ilk gunki gibi yeni hala. Ayağım da yokmuş gibi rahat. Bende çok yürürüm. Tavsiye ederim.

Ozgebalaban11 Ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsun canım eğer düşünürsen Skechersler çok rahat canım . Hamileliğim boyunca onlarla rahat edebildim sadece .. tüm gün ayakta olmama rağmen hiç rahatsızlık vermediler

Aynı şeyi ben de Deichmann dan bı ayakkabı da yaşadım. 50 liraya almıştım 4 sene boyunca giydim her hafta makinede yıkadım hiç bı şey olmadı. Üzerine kaç tane Nike Adidas aldım o rahatı bulamadım. Şimdi hala var o ayakkabılardan ama renkleri beğenmedim. Bı bak belki sen beğenirsin renklerini. Şimdi Reebok aldım o da iyi ama o ayakkabının rahatı yok hiç birinde.

arkadaşlar ben sabah 5 den beri ishal den maruzum çok bitkinim inşaAllah sütüm azalmaz veya bitmez ilaç aldı eşim eczaneden inşaAllah geçer

En fazla 150₺ verebilirim canım 1 tanesi için. Onlar kaç lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…