- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.241
Bunun cevabini bilen banada yazsin. Bizimki kucakta pis pis uyuyo. Bazen emerken uyuyo. Disarda uykusu gelirse onlugu takip emziriyorum ama bazen oda fayda etmiyo. Gece uykuya geciste neler yapiosunuz. Bizimki ilk bi kriz agliyo sonra sakinlesince emiyo uyuyo ama 1 saat kadar suruyo bu. Uyku egitimi veren varmi?Bebekleri düzenli uyuyan anneler uyutma yönteminiz nedir? Ben ilk haftalarda emerken uyutuyordm açıkcası tecrübeli değilim kolay bişeydi emerken uyuyordu ama yerine koyınca uyanıyordu sırf uyuysn diye kucakda tutmaya başladm ama emerken daldığı için sorun etmedim ama gün geçdikçe sorun oldu emmeden uyumuyor benm dışımda kimse uyutamıyor bende her ortamda uyutmak için emzirmek zorndaym onu geçdim artk büyüdüğü için emerken hemen uyumuyo sağa sola bakıyo etrafı izliyo uykusu geliyo ağlıyo omzumda pışlamaya çalışıyorum kriz halinde ağlıyo en sonunda ağlakdan yoruluyo yine emip uyuyo. Yaknda işe gidicem ben yokken nasl uyutucsklar bilmiyorm ayakda sallayalım diyolar hiç mantıklı gelmedi her zaman sallamak zornda kalıcaö ozamanda bide şiödi hafif ğırlaşmcs nasl olur? Bebek arabasındada uyumuyor oturmak bile istemiyor , uyutmak için her alşam banyo yaptırym dedm ama ev soğuk şuan bu imkansız gece uykusu 11 i geçdikden sonra anca başlıyor gündüz yine aynı sorunlu , çok uzun yazdm ama düzenli uyıtan arkadaşlar nasl uyutuyorsnz ayakdamı sallıyorsunz kucakda pış pışmı yönteminiz nedir
Gecen sene biz :)))5 haftalığım kesemi ve bebişimi gördümmm :) sat 26 Şubattt
Gunaydin canim simdi nasil ?Ölçmeme izin verdi mi cnm sanki biri sıkıyor gibi ağlıyordu 2 saat ağladı sonra mız mız uyumadı salla salla öyle daldı ama gece boyu huzursuz sabahta aynı şekilde battaniye vardı üstünde ama resmen buz gibiydi ya avm çok pişman oldum gittiğime umarım sadece aşıdan böyle oldu
Canım eğer bebeğin biberon almıyorsa suluğuda biberon tarzı olandan almaz ama alıyorsa alırYa bu ek gıdaya geçtikten sonra bebek sulukları nasil alınmalı? Pipetli olan alıştırma bardaklarindan mi yoksa biberon tarzı suluk mu olmalı acaba
4 ay diyorlar ama ben de emdikten sonra beşiğine koyuyorum biraz sallıyorum uyuyor ama uyku eğitimi versem mi diye düşünüyorum şuan 3.5 aylıkBizim gündüz uykumuz hiç yokgece de 8 saat sadece nasıl dayanıyor anlamıyorum. Gece saat 11 olunca sınır krizleri geçiriyorum, eşim uyutuyor hep.
Uyku eğitimine ne zaman başlayacaksınız kızlar?
Uyku arkadaşının emziğini de emmiyor. Nasıl bisey ben hic anlamadim
Canım bizimki kendiliğinden hiç uyumuyor. 1 ay önce falan kendiliğinden bile uyurdu, tam değişti.4 ay diyorlar ama ben de emdikten sonra beşiğine koyuyorum biraz sallıyorum uyuyor ama uyku eğitimi versem mi diye düşünüyorum şuan 3.5 aylık
ay kuzum öyle de çok zor olur ikinci emmesinin aşağı yukarı vaktini bilirsin o uyanmadan sen kalkıp uykuda emzirsen onu yine mi uyanır kiBizde de soyle bi durum oluyor kizlar gece 2. Emmesine kalkinca uykusu hafif oluyor yerine yatınca hareketleniyo en sonundada gozler aciliyo konusuyo guluyo tekrar uyutmam1 saat 1.30 saati buluyor bunun caresi ne olabilir acaba.
aslında sallanarak uyuyor gibi bazen de emziği alır canı isterse öyle uyuyor deneyeceğim galiba ama sabır istiyor uyku eğitimiCanım bizimki kendiliğinden hiç uyumuyor. 1 ay önce falan kendiliğinden bile uyurdu, tam değişti.
Seninkisi kendiliğinden uyuyabiliyorsa ver bence uyku eğitimini yavaştan. Maşallah kuzuna
Valla bilemedim cnm uykusunu bolmek de icimden gelmiyo kendi akisina birakmistim ama oyle mi denesem acaba bi dusuneyimay kuzum öyle de çok zor olur ikinci emmesinin aşağı yukarı vaktini bilirsin o uyanmadan sen kalkıp uykuda emzirsen onu yine mi uyanır ki
Evet canım. Ben o yüzden biraz zaman geçsin istiyorum. Su aralar çok gergin ve sabirsizimBen
aslında sallanarak uyuyor gibi bazen de emziği alır canı isterse öyle uyuyor deneyeceğim galiba ama sabır istiyor uyku eğitimi
canım bizde aventin biberonunu kullanıyorduk.kullaniyorduk diyorum çünkü artık biberon istemiyor bikac zamandır.neyse..aventinki de aylara göre delikli ayarlı başlıkları var benim kız yavaş akis olan 1 ayi kullanıyor hep.gecenlerde 3 delikliyi taktım hep boğazına kaçtı boğuldu.3 delikli olan 3 aydan sonra kullanılır yazıyor ama benim kız beceremiyor.geri 1 deliğe geçtim o da çok yavaş akıyor ve uzun sürüyor beslemek@ruhum_mavi Canım günaydın. Biz aynı biberonu kullanıyorduk sanırım lansinoh mommo. Ben hala sağım makinasından çıkan yavaş akışlı olanı kullanıyorum. Hafta sonu gördüm başlığı ayrı satılıyor ve yavaş,orta,hızlı akis diye. Sence ortaya geçmeli miyiz? Yoksa böyle devam mi?
Ayy gerçekten miiAy bu uyku egitimi isi beni cok darliyo kizimda denemistim ciddi psikoloji istiyo gezmeye tatile gidince hastalaninca tekrar bozuluyo sonunda verememistim neyseki buyuyunce uyuyo kendiliginden iste o yuzden ogluma hic denemicem cani nasil isterse oyle uyusun nasilsa kendisi ogrenecek uyumayi.
O zaman hiç başlama kendini iyice yıpratırsın seninki ne kadarlık olduEvet canım. Ben o yüzden biraz zaman geçsin istiyorum. Su aralar çok gergin ve sabirsizim
2 gün sonra 3,5 aylık olacak canimO zaman hiç başlama kendini iyice yıpratırsın seninki ne kadarlık oldu
Aslında doğru diş zamanı falanda bozuluyormuş eymen de bende vermedim emip uyurdu çok gazı vardı gece çok kalkardı ama gazı geçince yanına yattım dandinı açıp öyle uyurdu tabi 1 yaş falan şimdi ikra gündüz uykuları kısa ama gece iyi bi ara gece 1 de uyurdu onu yavaş yavaş 10 a aldık şimdi uyku eğitimi vercem diye bozarsam diye korkuyorumAy bu uyku egitimi isi beni cok darliyo kizimda denemistim ciddi psikoloji istiyo gezmeye tatile gidince hastalaninca tekrar bozuluyo sonunda verememistim neyseki buyuyunce uyuyo kendiliginden iste o yuzden ogluma hic denemicem cani nasil isterse oyle uyusun nasilsa kendisi ogrenecek uyumayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?