- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.061
Pentiden aldım kuzum.Nerden aldın sporcuları canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pentiden aldım kuzum.Nerden aldın sporcuları canım
Evet kesinlikle daha iyiyim ve daha iyi olacak eminim. Brn yine de ilk 2 seneden bir şey beklemiyorum, dişi, yürümesi, emeklemesi derken daraldığım zamanlar olacaktır.Ilk gunler cok faha kotuydun. Bak simdi daha ilimli bakiyosun. Biraz daha zaman gecsin daha da degisicek goruceksin. Annelik cok buyuk sorumluluk hepimiz cok yoruluyoruz ama cogumuz buna hazirdi ve cok istekliydi. Seninki tamamen istemsizce oldu. Yinede bence iyi idare ediyosun. Havayi guzel buldukca cik eve kapanmakta yorar seni.
tamam canım çok teşekkür ederim bende bakayım biPentiden aldım kuzum.
Cnm dis ilk alttan cikmiyo muyduya arkadaşlar ben zeynep diş çıkarıyor dedim de böyle bizim damak diş dediğim. sizde de aynı mı yoksa ben mi diş sanıyorum
Eki Görüntüle 2252913
yok canım herkesde aynı değil ilk kızım da üst den ilk dişini çıkarmıştıCnm dis ilk alttan cikmiyo muydu
Bizimki de öyle canım. Zaten önce alt iki diş çıkıyor diye biliyorum benya arkadaşlar ben zeynep diş çıkarıyor dedim de böyle bizim damak diş dediğim. sizde de aynı mı yoksa ben mi diş sanıyorum
Eki Görüntüle 2252913
bizimki de böyle ama bu bence diş çıkarıyor demek değil. Alt ön dişlerine bakıyorum ben. Diş patlamasını bekliyorum oradan.ya arkadaşlar ben zeynep diş çıkarıyor dedim de böyle bizim damak diş dediğim. sizde de aynı mı yoksa ben mi diş sanıyorum
Eki Görüntüle 2252913
Bizimki de öyle canım. Zaten önce alt iki diş çıkıyor diye biliyorum ben
Arkadaşlar ben ilk kızımda da sizin gibi altdan beklerken üstden çıkmıştı ilk dişleribizimki de böyle ama bu bence diş çıkarıyor demek değil. Alt ön dişlerine bakıyorum ben. Diş patlamasını bekliyorum oradan.
Allah razı olsun kızlar ya çok teşekkürler doktora götüreceğim tabi de götürene kadar ilk sizlere danışıyorum tecrübeler sabit çünkü :) doğduğundan beri hiç olmadı bu ilk inşallah basit bişeydir aksi halde benim oğlan vücuduna bile masaj yaptırmıyor enterasan oğlum benim ha bire popo ata ata ağlasın bu aralar klasiğimiz bu :) gözü yaşlı yaşlı bana gülmeye çalışıyor ben üzüntüden pert halbuki ne var bunda bu kadar üzülecek ama annem haklıymış “ ana olacağına dağlara taş ol “![]()
hmm onu bilemiyorum canm ben hep alt diş bekliyorum:) dediğin gibi inşallah geç çıkar dişler yaa. Ben 4 aylıkken çıkarmışımArkadaşlar ben ilk kızımda da sizin gibi altdan beklerken üstden çıkmıştı ilk dişleriay inşaAllah şimdiden çıkmaz biraz daha bekler inciler
![]()
aynen bende 4 aylıkken çıkarmışımhmm onu bilemiyorum canm ben hep alt diş bekliyorum:) dediğin gibi inşallah geç çıkar dişler yaa. Ben 4 aylıkken çıkarmışım
Canım geçen hafta bizde petidusu kullandık 5 gün . Bende aynı zorla içirdim ilacı öyle böyle atlattık cok sukurGeçmiş olsun canım bizimde burun dolu genzi akıyor serum sıkıp çekiyorum doktor peditus verdi günde 3 kez birer çay kaşığı ama ilacı sevmiyor nasıl içircem onu düşünüyorum
valla korkuyorum serroşun da erken gelecek diye. Keşke babası gibi 9.ayda çıkarsaaynen bende 4 aylıkken çıkarmışım![]()
aynen zeynep de kulakları ile oynuyor bende acaba ağrıyor mu veya kaşınıyor mu diye düşünmüştüm.Benim kiz kulaklarını saçlarını yoluyor sıkıldığında ve ağladığında, hatta ağlarken yüzünü de çiziyor, sizinkilerde yapıyor mu? Benim kız çok mu sinirli nedir?