• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Ortalama kaç defa?
Bizimki doğduğundan beri hergun 15-20 kere hapşırıyor. Annemler normal bu iyi birşey demişti ama merak ettim. Bende alerji olduğu için acaba kızımda da olabilir mi?
Benimki de 4-5 defa hapşırıyor canm. Toza halılara yüne alerjisi olduğunu düşünüyorum. Atopik dermatitimizin sebebi de onlar bence.

Bebeğim dünden bu yana ara ara öksürüyor. Doktorumuz prospan şurup kullanin dedi. Bi de burnu tıkaniyordu ona da sterimar baby sprey kullaniyoruz. İnşallah ilerlemeden geçer öksürük.
Geçmiş olsun canm inşallah ilerlemeden atlatır minnoş kızın

Ya kızlar oğlumun başı çok sıcak vücutta bir ateş yok gibi yani 36/5 ama başı sıcak nedendir bu bilen var mı ishalle alakalı olabilir mi ??
Şimdi doktordan geldik canım benimkide öyle ve kulağını çekiştiriyodu dün buraya yazmıştım.Dişten dolayıymış.vücut ateşi yoktu sadece baş.Sen yine takip et tabi aynısı olmayabilir

Zynpctnr Zynpctnr varmış sanal markette. Aldım, akşam üzeri gelir ☺️

Eklentiler

• 44F46D04-5AE6-48B5-A3D9-BC11DCEE8245.webp
    44F46D04-5AE6-48B5-A3D9-BC11DCEE8245.webp
    30 KB · Görüntüleme: 28
Şimdi doktordan geldik canım benimkide öyle ve kulağını çekiştiriyodu dün buraya yazmıştım.Dişten dolayıymış.vücut ateşi yoktu sadece baş.Sen yine takip et tabi aynısı olmayabilir
Saol cnm valla dün gittik böyle birşey olmadığı için soramadım bugün oldu ve çok huzursuz senin de öyle mi ve ishal hala ya

Saol cnm valla dün gittik böyle birşey olmadığı için soramadım bugün oldu ve çok huzursuz senin de öyle mi ve ishal hala ya
Tabi başı sıcak olduğunda aşırı huzursuz oluyo sabaha kdr uyumadık biz yine.ishal benimkinde hep var süt hassasiyetinden dolayı o yüzden bişy diyemiyorum

1 aydır uykusu gelince huzursuzlandiginda kulaklarini cekistiriyor, başı da ateşi olmamasina rağmen sıcak, doktora söyledim damaklarini kontrol ettirdim diş hazırlığı falan yokmuş bu aylarda normal dedi. Biz de hep dişten şüphelenmiştik.

Olmasına sevindim hayırlı olsun canım. Inşallah stokta yok diye aramazlar da gelir. Benim bi kere öyle olmuştu malesef:( yakınında varsa gidip alman daha iyi ben siteye güvenmiyorum hiç artık:(
Evet beni de bazen stokta yok diye arıyorlar. Bugün hava çok ayaz evde yalnızım kızı alıp çıkmak istemedim. Migros biraz uzak. Umarım vardır ve gönderirler canm çok teşekkür ederim 💕

Bize de pazartesi akşamı yaptırabilirsiniz dedi ben salı yaptırırım garanti olsun diye. Ilaç vermedi calpol icirebilirsin dedi bide krem değil zeytinyağı sür dedi. Inşallah bizimde 1 haftaya birşeyimiz kalmaz. 😊
Bizede calpol verdi kremde verdi zeytin yağı iyi gelir belki ama bilmiyorum bi antibiyotik krem kullanılmalı bence 😊Bugün biraz daha iyisinizdir inşallah😚😚

Migrosta ındirim almak isteyen varsa baya uygun
Aldık biz sabah 🤩🤩
Bu ay kızım 260 gram almıştı sadece bi de geceleri uykusunda ağlıyordu doktor idrar tahlili istedi. İdrar testi yaptıran arkadaslar, hepsi negatif , lökosit nadir yaziyor. Nadir bile olsa enfeksiyon mu demek oluyor , hiç mi olamaması lazım lökosit?
Bizim 5-6 yazıyordu, sonra tekrar yaptık 4-5 yazıyordu doktor enfeksiyon sınırda ilaca gerek yok ama pazartesi tekrar tahlil istedi.4un altında olmalıymış .
Benimki de 4-5 defa hapşırıyor canm. Toza halılara yüne alerjisi olduğunu düşünüyorum. Atopik dermatitimizin sebebi de onlar bence.
Bende bir ton alerji var zaten. Alerjik astım bunlardan biri. Bende hergun çok hapşırırım. Şimdi kızımda çok hapşırıyor sanki doktora gidince sorucam bunu.

Çok komik olmuş. Kardeşi filan yaptı sandım ben 😂 neyse fırsatın varken yap. Bı kaç sene sonra o kimbilir neler yapacak senin suratına 😁
Kardeşlerini pek yaklaştırmıyorum sevip sevmedikleri belli değil zarar verebilirler😊 whatsapta paylaştım dost akraba yorum yapmayn kalmadı evet çok komik olmuş fotoyu ona gösterdim oda gülüyo şapşikimm 😂😂

Tabi başı sıcak olduğunda aşırı huzursuz oluyo sabaha kdr uyumadık biz yine.ishal benimkinde hep var süt hassasiyetinden dolayı o yüzden bişy diyemiyorum
Anladım cnm ya iki gündür huzursun doğru düzgün uyumuyor sürekli uyanıyor ve ağlıyor meme yerken bile inliyor başı dün akşam da sıcaktı şimdi de anlamış değilim eşim işte gelemiyor ben nasıl götürecem diye kara kara düşünüyorum çünkü 5 kez kaka yaptı ve ishal akşama kadar yine yapar :(

1 aydır uykusu gelince huzursuzlandiginda kulaklarini cekistiriyor, başı da ateşi olmamasina rağmen sıcak, doktora söyledim damaklarini kontrol ettirdim diş hazırlığı falan yokmuş bu aylarda normal dedi. Biz de hep dişten şüphelenmiştik.
Ciddi misin bizim de sıcak öyle aşırı değil ama yanağında sıcaklık yok kafasında var sadece o da dün akşam başladı huzursuz ishal öyle pişmanım mi şu rota aşısını yaptığıma çocuğun yüzü dökündü doldu süt allerjisi vardı sürekli ishal geçmedi huzursuz ve kilo almıyor valla inanılmaz pişmanım

Back
X