• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim daha önce de yazdım süt alerjisi vardi siz de di mi? Rota yi önermiyorlar süt alerjisinde bence doktoruna söyle bebeginin bağırsakları tepki vermiş olabilir.
Cnm İnan bana söyledim ona rağmen yapalım dedi ve çok sinir oluyorum şuan bu duruma ya birinin olmuştu dimi burda döküntüsü olmuştu ve ishali ben yanlış mı hatırlıyorum hatta bir daha yapmıyacaz çocuğa allerji yaptı diye onunda süt allerjisi vardı ben yaptırmam artık doktor istediği kadar desin bu ne ya ne farkı oldu ha rota bulaşmış ha bu 10 gündür ara ara kesilip ama sürekli ishal yüzü döküntü dolu

Bizede calpol verdi kremde verdi zeytin yağı iyi gelir belki ama bilmiyorum bi antibiyotik krem kullanılmalı bence 😊Bugün biraz daha iyisinizdir inşallah😚😚
Ayy iyiz canım çok şükür pipi iyice görünmeye başladı şişlik indi baya 😊😊😊 huzursuzluğu olmadi şükür yaa bugün hiçbişey yokmuş gibi hayatımıza devam ediyoruz. Çok korkmuştum ama geçti bitti walla. 😍😍

Ayy iyiz canım çok şükür pipi iyice görünmeye başladı şişlik indi baya 😊😊😊 huzursuzluğu olmadi şükür yaa bugün hiçbişey yokmuş gibi hayatımıza devam ediyoruz. Çok korkmuştum ama geçti bitti walla. 😍😍
Valla ben şu sünnet olayında çok gerildim çok tasalandım sen bizden güçlü gibisin maşallah size ozaman 😚😚 iyi olduğunuza sevindim

Bim e dalin sensitive deterjani gelmiş, içeriği iyi, sls sles parfüm paraben falan yok fiyatı da uygun, almak isteyeniniz olur belki. Şu;
9964592300082.jpg

Aynen öyle ben genel olarak ılımlı olmaktan yanayım elbette herkesin kendi fikri var biz hepimiz burda bir birimize destek yardımcı ve bilmediğimiz varsa öğrenmek için varız aman bunu yaptın kesin başına bu gelir demektense biraz daha iç açıcı yazışmalar çok daha iyi olur çünkü hepiniz evhamlıyız kafaya takıtoruz
Aynen öyle herşeyi kafamıza fazlasiyla takıyoruz ne yazıkki

Kakaları hep sıvı canım ishal olduğunu nasıl biliyorsun yani nasıl bir fark oluyor
Cnm ishal olduğun da çok belli oluyor hani normalde sıvı yapıyor ya bebekler özellikle anne sütü alanlar ishal oldukların da daha sıvı oluyor bol mukuslu yapışık su gibi değil ama normalden biraz daha sıvı

Aynen öyle herşeyi kafamıza fazlasiyla takıyoruz ne yazıkki
Düşün ben bir ishal oldu diye günlerdir kafaya taktım birde aşıdan sonra olması daha çok sinir etti beni gerçek şu ki şu zaman da kolay bebek sahibi olunmuyor benim bundan önce düşüğüm oldu yanı hamile kalmakla iş bitmiyor maalesef onu sağlıklı doğurmak gerek o nedenle bunca zorluktan sonra bebek sahibi olunca aşırı evhamlı oluyorsun elde değil hepimizin tek Gaye’si evlatlarımızı en iyi şekilde büyütmek rabbim nasip etsin hepimize büyüdüklerini görmeyi

Ben bazen yanına yatıp pişpişliyorum uyanir gibi oldukca. O şekilde zorlayarak yarım saat filan oluyor. Ama o da çok saçma. Onun bütün uykularinda yanında yatamam ki. Doktor günde iki tane 1.5 saatlik uyku bi de akşam üzeri yarım saat kestirme şeklinde uyuması gerek dedi ama nerde. Bizim 3 dk kucakta 2 dk memede filan derken günde yarım saati bile bulmuyor.
Gece uykusu nasıl peki? Bizim de gündüz uykularımız düzenli her 2 saatte bir 1 saat uyuyor ama gece uykusuna çok geç saatte geçiyor.

Back
X