- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #58.781
Bebeğim dünden bu yana ara ara öksürüyor. Doktorumuz prospan şurup kullanin dedi. Bi de burnu tıkaniyordu ona da sterimar baby sprey kullaniyoruz. İnşallah ilerlemeden geçer öksürük.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben üçüncü hafta hepsini vermiştim. 40imda da 5 daha vermiştim ama geri alicam galiba. Çok istahliyimArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???![]()
Evet canım, kendi kendine içindekiler çıkıyor. Bende iki günde 1 temizliyorumKızlar sizinde bebeklerin kulaklarının dışına doğru pislik gelmiş oluyo mu? Akan bişey değil yani normal kulak pisliği oluyo dışına doğru.Hep temizliyorum bende ordakileri
Ben hamilelikte 4.5 kilo almıştım zaten onuda doğumda verdim. Hatta ilk ay 2 kilo daha vermiştim ama şimdi verdiğim kiloyu geri almışım. Çok iştahım açık cook.aklım hep yemekte. Bide karnım kaldı kocaman![]()
15 20 kere olmasada çok hapşırıyor canım. Normaldir bence seninki de. Birde dışarıya cikiyosun ya. Olabilir yaniBebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Ortalama kaç defa?
Bizimki doğduğundan beri hergun 15-20 kere hapşırıyor. Annemler normal bu iyi birşey demişti ama merak ettim. Bende alerji olduğu için acaba kızımda da olabilir mi?
Hayy masallah tebrik ediyorumBen üçüncü hafta hepsini vermiştim. 40imda da 5 daha vermiştim ama geri alicam galiba. Çok istahliyim
Benimde11 kg fazlam var hala
Evet arada hapşırıyor ama doktor a sordum normal dediBebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Ortalama kaç defa?
Bizimki doğduğundan beri hergun 15-20 kere hapşırıyor. Annemler normal bu iyi birşey demişti ama merak ettim. Bende alerji olduğu için acaba kızımda da olabilir mi?
Geçmiş olsun canım bizimde burun dolu genzi akıyor serum sıkıp çekiyorum doktor peditus verdi günde 3 kez birer çay kaşığı ama ilacı sevmiyor nasıl içircem onu düşünüyorumBebeğim dünden bu yana ara ara öksürüyor. Doktorumuz prospan şurup kullanin dedi. Bi de burnu tıkaniyordu ona da sterimar baby sprey kullaniyoruz. İnşallah ilerlemeden geçer öksürük.
Bende Bebek emdikçe açlık komasına giriyorum diyetisyene gitsem işe yaramayacağını biliyorum çünkü kızım emince bana bişey oluyor 11 kg da benim var4,5 kilo muuuu masallah yaa . Bütün kiloyu ben aldım herhalde hamilelikte
şu an 11 kilo fazlam var
kolik bi oğlum var bende fırsat buldukça sinirden sitresten yiyorummm
![]()
Sağol canm sizede geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım bizimde burun dolu genzi akıyor serum sıkıp çekiyorum doktor peditus verdi günde 3 kez birer çay kaşığı ama ilacı sevmiyor nasıl içircem onu düşünüyorum
Benim bildiğim bu demektense yükleniyorlar bazen doğru söylüyorsun ve ben çok üzülüyorum hepimiz anneyiz hepimiz bebeğimiz için en iyisini istiyor ve yapiyor. Sözlerimizin ne kadar etki ettiğini bizler en iyibileniz duygusal ve psikolojik acıdan değişim ruh hallerine sahip olabiliyoruz o yüzden biraz düşünerek yazmalı sonuçta gerçekten karşısında oturduğunda söyleyemeyeceğim şeyleri yazmamalı kimseTabi cnm doğru diyosun o nedenle buradayız ama olurda bombardımana tutulurum diye ben baştan yazayım dedim :) herkes istediğini yapmakta özgür ben şuna da karşıyım şunu yaptın eee başına bu gelir niye yaptın diyenede kızıyprum olana çare yok olan olmuş geçmiş kafa bulandırmanın anlamı yok herkes fikrini söylerken biraz bunu da düşünmeli bence
Aynen cnm bebeğin seni yönlendirecek artık onlar nasıl rahatsa bizde öyle davranacaz
Valla bende kendime çok şaşırdım hayatım boyunca deli gibi yiyen ben hamilelikte iştahım kesildi ve bulantim falan hiç olmadı. Ama zaten şişko biri olduğum için kilo almamış olsamda kalan göbek beni baya kilo almış gösteriyor.4,5 kilo muuuu masallah yaa . Bütün kiloyu ben aldım herhalde hamilelikte
şu an 11 kilo fazlam var
kolik bi oğlum var bende fırsat buldukça sinirden sitresten yiyorummm
![]()
Hayır malesef doğmdan sonra ilk 15 gün 5-6 kilo vermişdim ama sonra sürekli evde oturmakdan ve süt yapsn diye yemekden doğm dan önceki kiloma çıkdm çok mutsuzum bu konuda , hatta göğüslerimde sanki kontrolsüzce büyüyorArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???![]()
Yok cnm ya biz 10 oldu rotayı olalı ilk 2 gün oldu sonra durdu ama çarşambadandır devam ediyor anlamadım gitti sabah yine ishaldi bakalım gün içinde nasıl olacak ve bol mukuslu dizinde öyle mi?Bizimki bugün de ishal devam edecek gibisizin 3 gün mü sürdü toplamda??
Aynen öyle ben genel olarak ılımlı olmaktan yanayım elbette herkesin kendi fikri var biz hepimiz burda bir birimize destek yardımcı ve bilmediğimiz varsa öğrenmek için varız aman bunu yaptın kesin başına bu gelir demektense biraz daha iç açıcı yazışmalar çok daha iyi olur çünkü hepiniz evhamlıyız kafaya takıtoruzBenim bildiğim bu demektense yükleniyorlar bazen doğru söylüyorsun ve ben çok üzülüyorum hepimiz anneyiz hepimiz bebeğimiz için en iyisini istiyor ve yapiyor. Sözlerimizin ne kadar etki ettiğini bizler en iyibileniz duygusal ve psikolojik acıdan değişim ruh hallerine sahip olabiliyoruz o yüzden biraz düşünerek yazmalı sonuçta gerçekten karşısında oturduğunda söyleyemeyeceğim şeyleri yazmamalı kimse![]()
Hamilelikte 8 kilo almıştım doğum ve sonrasında hepsini verdim ama sonra tekrar almaya başladım. Şuan yine doğum yaptığım kilodayımArkadaşlar yaa doğum kilolarınızı verebilesiniz mi ???![]()