- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.701
E hangisi doğru acaba kafam karışıyor oturtun oturtmayın benim oğlanda iki elini sımsıkı tutup omuzlarından güç alarak kalkmaya çalışıyor yardımedip kaldırmazsan yıkıyor ortalığı kafasını tutmaya bakınmaya çalışıyor oturtunca destekli tabiki ama kesinlikle oturtmayın da diyorlar bilemedim ben bu işiBenim kızda hep kafasını kendi kaldırıp oturmak için uğraşıyor oturunca öyle mutluki dakikalarca ağlamaz yatırınca basıyor çığlığı
Bugün baktım buna 65 lira şaka gibi fiyatlar elektrik faturam bile bukadar gelmiyorallah allah ayni emzikten bahsetmiyoruzmu acababende aldim su aventin koca emzigini kenarinda delik var bu degilmi
Asla bacağımda sallamıycam asla tv telefon göstermiycem köy işi atıcam kanepede uyur kalır vs vs ahkam kesen ben ağlamasın diye amuda kalkıcam nerdeyseBizimki gibi şimdi böyle bebeği napalım zorla ağlatıp oturtmayalım mı ya ben asla yapmam dediğim herşeyi yaptım sırf sussun sakin olsun diye anne olmak böyle birşey sanırım tv izletmemeye çalışıyorum ama arada kafasını çevirip bakıyor engel oluyorum ama bunu yapıyor İnan bana nasip olursa seneye bu bebeler telefonu alıp oynayacaklar bizde paşa paşa verecez istediğimiz kadar asla yapmayız desekte yapacaz
Şöyle bir kombin düşünüyorum canm ben deKızlar kızıma bayramlık araştırıyorum şimdilik bunları buldum sizler bakıyormusunuz aklınızda var mı bişey bunlar güzelmi sizce bayram Haziran ayında burası çok sıcak oluyor napsam ki
Bez ayakkabilar hm mi cnm ben kizima almistim buna benzer hmden cok sik duruyor halada saklarim sende al bence.Şöyle bir kombin düşünüyorum canm ben de
Bu hm değil canm instagramda bir butikte gördüm. Ama doğru diyorsun hm’de de oluyor bazen bu tarz ayakkabılar. Çok beğeniyorum ben deBez ayakkabilar hm mi cnm ben kizima almistim buna benzer hmden cok sik duruyor halada saklarim sende al bence.
Tabiki herkes istediğini yapar ama burada bilgi fikir paylaşmak ve almak için varız. Ben daha oturmadım açıkçası ama o bunu istiyor ve ben engel olmam ve yavaştan kucağımda oturtma ile başlayacağım. Önceden koltuk altından tutup kaldırınca kuvvetle yere basmazdı şimdi kaldırıyorum kucağıma bastırıyorum nasıl keyif alıyor gülücükler atıyor. Asıl gelişimi takip etmek böyle olur. Ek gıda içinde o ellerini yemeğe atıp istediğini belli ettiğinde bagirsaklarini yormadan başlayacağım sonuçta onlar yolu biliyorCnm düşünsene geçen ay böyle bir istekleri var mıydı yoktu kucak istiyorlardı şimdi oturmak zaten onlar bizi yönlendiriyor her koşulda hastalanınca bile belli ediyorlar bir şekilde yada keyfi yerindeyse bunu da belli ediyorlar biraz önce oturttum öyle mutlu ki görmen lazım valla ben geçmişte gördüğüm insanlardan biliyorum o nedenle bu konuya pek katılmıyorum isteyen tabiki de istediğini yapar
Ben yavaştan başladım gündüz kısa uyku uyuyorsa 45dk 'dan az tekrar uyutmaya çalışıyorum yatağında uyumuyor ya kucağında pis pis yapıyorum ya da memeye tekrar alıp pis pişliyorum ve toplam 45dk 'dan fazla uyumasını sağlıyorum. En az bir tanesinde bile yapsam mükemmel olur alışacak bir zaman sonraArkadaşlar bana yardımcı olabilir misinizzz???
Bebeğine gündüz uykusunu oturtturabilen var mı??. Bizim hiç gündüz uykumuz yok en fazla on dakika süreli emeyim diyor çokda gazlı bir Bebek ...
Nasıl verdiniz uyku eğitim ini???
Bende istanbuldayımYakin sayiliriz ben okmeydani. Yani ailem burda bn kibrista yasiyorum suan ist deyim ama annemlerde. Bi ara ist dekiler toplanalim demisti ne oldu o is ? Ne guzel olur bn donmeden gorussek
Ben yavaştan başladım gündüz kısa uyku uyuyorsa 45dk 'dan az tekrar uyutmaya çalışıyorum yatağında uyumuyor ya kucağında pis pis yapıyorum ya da memeye tekrar alıp pis pişliyorum ve toplam 45dk 'dan fazla uyumasını sağlıyorum. En az bir tanesinde bile yapsam mükemmel olur alışacak bir zaman sonra
Bizimki de 103 günlük eline tutuşturuyorum öyle Biraz salliyor istemsizce o kadar.
3.5 4 aya yaklaşsın başlar canım...
Bizim 1 Nisa'n da 4.ayımız bitiyor daha bilmiyor uzatınca bakıyor sadece eline verincede oraya buraya sallayıp kafasını acıtıyor
Bizde hala tutamıyoruz canim erken daha
4 ay 11 günlüğüz hala öyle uzun süreli tutamıyor. Ben eline verince 5-6 saniye tutabiliyor sadece.
Allah hepinizden razı olsun çok rahatladım yazdıklarınızı okuyunca kızlarBiz varız cnm hala tutamıyor
Cnm bir haftadan fazla oldu ama olalı hala olmadı normal mi bir de dermatit vardı bizde o çoğaldı resmen ya bende anlamadım
Agriyordur kuzum belki deKızlar bebeğim emerken kulağını çekiştiriyo durmadan kulağına bastırıyo bişeyler yapıyo.Diş çıkarma döneminde demişti doktor ama ondan dolayı olsa sadece tek kulağına yapmazdı heralde
Su kaçmış olabilir. Emerken çınlıyordur belki yutkundukçaKızlar bebeğim emerken kulağını çekiştiriyo durmadan kulağına bastırıyo bişeyler yapıyo.Diş çıkarma döneminde demişti doktor ama ondan dolayı olsa sadece tek kulağına yapmazdı heralde
ewet yaBugün baktım buna 65 lira şaka gibi fiyatlar elektrik faturam bile bukadar gelmiyor
Benimkinin de gündüz uykusu olayi içler acısı durumda. Kucağımdan bırakır bırakmaz uyanıyor. Bazen diyorum keşke sallamaya filan alışmış olsaydı en azından uyutmak için ne yapmam gerektiğini bilirdim.Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misinizzz???
Bebeğine gündüz uykusunu oturtturabilen var mı??. Bizim hiç gündüz uykumuz yok en fazla on dakika süreli emeyim diyor çokda gazlı bir Bebek ...
Nasıl verdiniz uyku eğitim ini???
çok hoş canim ya nerden aldinbugün yeni bir diş kaşıyıcı aldım. Silikondan yapılmış basit bir düzenek. Eline tutuşturdum uzunca bir süre tuttu hatta o bırakmadı ben aldım elindengaliba bugün ona burada beceriksiz, tembel, hımbıl dediğimi hissetti ama bence tesadüfen denk geldi tuttu, yarın tutacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?