2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizimde ödemden pipi içeri girmiş şimdi geçmeye başladı ödem pipi göründü neyseki ayy uykusu güzel ama gündüzleri uyumuyodu inşallah uyur artık istahta açılsın büyüsünler hemencik 1 haftaya tamamen geciyo herhalde canım dimi

Canım poşetle de çok oynuyorlar tabibi gözetim altında

Rota asisindan sonra ishal olabilir dedi ebemiz biz asi vurdurdugumuzda.

Bana 4 günden sonra banyo yaptırabilirsiniz demişti ben tereddüt ettim 6 gün yıkadım banyo suyu temizlik çok iyi gelmişti.Evet bir hafta 10 falan herşey normale dönüyor

ablası beşiğinde uslu uslu yatan kardeşine bakarmisin biraz dedikten 5 dakika sonrasi
Geçen gün oğlum okuldan geldi kardeşi hamakta uyuyordu oğlum beş dk bi banyo yapıyım ağlarsa salla emziğini ver dedim oturdu hamağın yanına ses çıkmıyor diye biraz oyalandım bi geldim oğlum odasına gitmiş kapısını kapatmış oyuncak oynuyor 7 yaşında oğlum niye bakmadın kardeşini sana bıraktım ya dedim aaaaaa unuttum yaşıyor mu dedi birdaha son emanet etmem

Cnm çıktıyı vermediler keşke alsaydım ya şimdi sen diyince aklıma geldi en son 6 kere oldu cnm yapmadı daha inş yapmazsa geçer ya olmadı artık yarın götürsün hangisine baktı bilmyorum cnm ya istemde bulundu indik ödemeyi yaptık tahlili verdik bilmyorum ama sorarım onu da

Yakin sayiliriz ben okmeydani. Yani ailem burda bn kibrista yasiyorum suan ist deyim ama annemlerde. Bi ara ist dekiler toplanalim demisti ne oldu o is ? Ne guzel olur bn donmeden gorussek
Olur cnm valla görüşelim hem yakın sayılır ortak bir yerde buluşalım havalar az daha güzel olsa sahile giderdikte çok soğuk

unuttum yaşıyormu demesi koptum resmen

Pirinç unu mu kabız olmaz mı ki onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…