2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm çok geçmiş olsun rabbim ailesine bağışlasın o kuzuyu inş çok güzel sonuçlar alırlar

Hangi doktora gideceğini söyleyemem ama hangi doktora gitmeyeceğini söyleyebilirim medicabil Faruk fidan. Yaptığı tek şey boyunu kilosunu ölçüp aşı yapmak. Bunu sağlık ocağı da yapıyo. Sen kimleri gezdin

kizlar sabah bebegimin gozunde küçük bi nokta kadar kan vardi.simdi biraz yayilmis.tirnagiyla cizdi diye dusunuyorum butun gun elleri yuzundeydi.onemli bisey degildir di mi
benim buyuk kizim korneasını çizmişti bebekken.gozu sürekli sulanıyordu ve hafif kanlanmisti hemen doktora goturduk.dr bebeklerde çok karşılaştıkları birşey oldgunu ve 24 saat içerisinde iyilesme olacağını söylemişti ve öylede oldu.antibiyotikli damla verdi ertesi güne duzelmisti

masallah Serra ya tam olarak ne zamandır sabahları konuşmaya başladı Serra canım.bizimki sabahları ikinarak ve gaz cikararak uyaniyor.

sagol canim cevabin icin..ben de yarin doktora goturcem gecmemis olursa

Canim benim cok cok uzuldum. InsAllah oyle bisey deildir. Allah acil sifalar versin

Bi bebek, sabah 7 den gece 1 e kadar nasıl uyumadan dayanabilir. Aklım almıyor artık. Ayakta uyuyup düşürecem eşim olmasa. Kafamı tutamaz oldum, düşüp duruyor boynum. Sinir patlaması yaşıyorum son dakikalarda artık. Eşimde de uyumuyor. Uyumadigi gibi durmuyorda. Çıldırtacak beni.

Kızlar bebeğinizin mevlütünde ne giydiniz ya da nasıl bişey giyilir kollar kapalı mı olmalı? Elbisenin boyu nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz

bizim doktor da ısrarla yüzüstü yatır çok sağlıklı diyor. Her gittiğimizde de soruyor yüzüstü yatırıyorsun değil mi diye.
Ya kizlar kafam karisti simdi. Bn 1 aydir hep yuz ustu yatırıyorum sirt ustu rahat etmio hemen uyaniyi die. Cok korktum simdi bu yazilandan ne yapmaliyim

Ağlıyomu peki bi sıkıntısı varmı gaz vs? Uyumayıp ne yapıyo oyun mu emiyo mu?

Kızlar bebeğinizin mevlütünde ne giydiniz ya da nasıl bişey giyilir kollar kapalı mı olmalı? Elbisenin boyu nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz
Şifon uzun kollu gömlek ve kadife diz altı pileli bol etek giyindim. Foto atayım ama etek pek belli olmuyor galiba

Eklentiler

• E5869A00-2AFA-41ED-BDBE-FAC2BE18F82D.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 73
Çok geçmiş olsun belki doğru değildir Allah yardımcıları olsun dualarımızdalar inş iyi haberlerini alırız

Ya kizlar kafam karisti simdi. Bn 1 aydir hep yuz ustu yatırıyorum sirt ustu rahat etmio hemen uyaniyi die. Cok korktum simdi bu yazilandan ne yapmaliyim
Valla canm ben de tereddüt etmedim değil ama bizim doktor da çok sağlıklı buluyor yüzsütü yatırmayı. Perşembe günü gelişimsel pediatri bölümüne gideceğiz. Onlara da soracağım bakalım ne diyecekler. Yazarım buraya.

Şifon uzun kollu gömlek ve kadife diz altı pileli bol etek giyindim. Foto atayım ama etek pek belli olmuyor galiba
Teşekkür ederim bu arada üstündeki çok şık :) bana alt üst pek yakışmıyo diz altı etek vs.Diz boyunda elbise giyilirmi acaba ve sadece bayanlar mı oluyo mevlütte

Tamer parıldar, Serdar Yalman,Ümit Eroğlu, Gül Güner Nar a gittim. Meltem uzun la Oğuzhan Durmaz in adını duydum bı de öneri olarak onları da denesem mi diyorum. Sonra aman kuş mu konduracaklar çok şükür yok bı sağlık problemimiz git işte birine diyorum. Bilmiyorum yani ne yapsam

Teşekkür ederim bu arada üstündeki çok şık :) bana alt üst pek yakışmıyo diz altı etek vs.Diz boyunda elbise giyilirmi acaba ve sadece bayanlar mı oluyo mevlütte
Bence kilotlu çorapla diz hizasında elbise de olur. Zaten mevsim gereği de çorapsız giyilmez elbise. Biz mevlidi sadece kadınlara yaptık çünkü çok kalabalıktık. 45-50 kişi falan vardı. Erkekerle karışık yapsak sığamazdık. Tamamen sana bağlı yani canm. Karışık yapmanda da bir engel yok.

Ağlıyomu peki bi sıkıntısı varmı gaz vs? Uyumayıp ne yapıyo oyun mu emiyo mu?
Canım nazlanıyor. Bazen konusuyo, bisiler anlatiyo, bazen emiyo, bazende nazlanıp duruyor. Belirli biseyi yok yani. Bizim hiç gaz sıkıntımız olmuyo çok şükür, rahat rahat çıkarıyor. Nazlanmasi da uykudan ama tam dalamıyor. Memeyi bırakınca uyanıyor.
Düzeni tam değişti yaa. Delirecem

Ya bu h&m kalıpları nasil 4-6 ay mesela. Şu an giyilse olur sanirim. Bebeğim 3,5 aylık
Bozimkine suan 4 6 aylik oliyor. Ama anca 1 ay daha giyer. Bn 2 tane tulumunuda 6 9 aldim iyiki oyle yapmisim ama gece uyurken giydiriyorum onlari. Tam olsun ustune diosan 4 6 ay

Canm bir derdi mi var acaba Bensucuğun? Bir yeri mi ağrıyor ki? gazı falan olabilir mi yada doymuyordur falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…