• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
rabia16 rabia16 canim ben sormadim o da bisey demedi.bakalim keseyi gorebilecekmiyiz cok yeni dedi sonra bakti daha yeni olusmus kese dedi.kucucuk biseydi.10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi.sana soyledimi kac mm oldugunu
8 mm olmuş cnm zaten ultrason resminde de yazıyor cnm bize de 2 hafta sonra gel defi kalp atışı icin

sagol canim ikisindede kalp atisi duyuldu.ama 8-9 haftalarda kalpleri durdu.ikinci kalbi duranlar ikizdi.9. haftada durmus kalbi 11. Haftada ogrendik.iki hafta oyle goyle gezmisim.kendisi dusmedi kurtaj oldum.sonra bir suru tahliller yaptirdik.kanda pihtilasma cikti.en son hamileligimde kan sulandirici igne kullandim.cok sukur saglikli dunyaya geldi su an bes yasinda.Allah bir daha oyle aci yasatmasin bizlere.sende baktir canim neden olduguna
Sen nerede baktırdın ben 3. Düşükten sonra bakılıyor diye biliyordum. Allah kimseye yaşatmasın hem bebeğimi kaybetmek hemde ikinciye aynı korkuyu yaşamak beni çok korkuttu. Şimdi kanama nasıl olacak diye bekliyorum. Bugün ilaçlrı kestim hafif bir bel ağrım başladı umarım çok ağrımadan hallolur. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum. Kandaki pıhtılaşmayı hangi testle bakıyorlar bana işkindede bakmadılar. Eşimle ikimizde kontrol edilmek istiyoruz umarım sıkıntı olmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun

akadaşlar hepinize merhabalar..hamile olan arkadaşlarım inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.benim gibi bekliyenlerde inşallah hayırlı zamanda hamiş oluruz.bende 1 nisanda adet olmam lazım.15 ocakta boş gebeliktn dolayı kürtaj oldum. 2 adetten sonra korunmadık bu ay.söylemesi ayıp olmasın 1 kez beraber olduk.bakalım tutacak mi.benim boş gebelik geçirdiğim hamileliğimde 22.günde idrar testinde çıkmıştı.şimdi bilerek yapmıyorum umutlanmak istemiyorum.benim 25 haftalık erken doğumum var.bebeğim yaşamadı doktor kurbanı oldum.o hamileliğimde 2 tane dokyora gittim.bende sevikal yetmezlik yani rahim ağzı yetmezliği varmış.anlamadılar.şimdi gebe kalırsam hayırlısıyla inşallah 12.haftada rahime dikiş atılacak.insallah burda güzel haberler paylaşırız.
Ya canım sen de bendensin bana da kesin olmamakla birlikte serrvikal yetmezlik dedi 20. Haftada dogurdum ben. Bu ay hamileyim sanırım idrar testim pozitif. Baska cocugum yok ve gerginim ve endiseliyim yasayan bilir. Serklaj yaptırmakta herhangi bir risk var mı biliyor musun? Bir de çalışıyorum serklajdan sonra çalışabiliyor muyum? Bilgin varsa cevap verirsen sevinirim.

Ya canım sen de bendensin bana da kesin olmamakla birlikte serrvikal yetmezlik dedi 20. Haftada dogurdum ben. Bu ay hamileyim sanırım idrar testim pozitif. Baska cocugum yok ve gerginim ve endiseliyim yasayan bilir. Serklaj yaptırmakta herhangi bir risk var mı biliyor musun? Bir de çalışıyorum serklajdan sonra çalışabiliyor muyum? Bilgin varsa cevap verirsen sevinirim.
canım cok geçmiş olsun sana da.dikiş eger erken atılırsa yani 12.haftadan sonra Allahın izniyle herhangi bir riski yok.eger özelde çalışmıyorsan ve zaten bir erken doğumunda olduğu için sana heyet raporu verirler.bana öyle demişti doktor zaten kaybın var birde ben uzak bir yerde çalışıyorum.3 dolmuş değiştiriyorum.1 buçuk saat uzaklıkta.riske atmayalım.12.haftadan sonra dikiş atar heyet eraporu veririm demişti.tabi onun ömncesinde hamile olmam lazım.bu arada senin yeni hamişliğinde hayırlı olsun canım.buı ay bende korunmadım bakalım.sadece bel ağrısı ve bacak ağrısı çekiyorum.baska belirti yok. ayın 1i 2 si gibi belli olacak.banada dua et.....

Sen nerede baktırdın ben 3. Düşükten sonra bakılıyor diye biliyordum. Allah kimseye yaşatmasın hem bebeğimi kaybetmek hemde ikinciye aynı korkuyu yaşamak beni çok korkuttu. Şimdi kanama nasıl olacak diye bekliyorum. Bugün ilaçlrı kestim hafif bir bel ağrım başladı umarım çok ağrımadan hallolur. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum. Kandaki pıhtılaşmayı hangi testle bakıyorlar bana işkindede bakmadılar. Eşimle ikimizde kontrol edilmek istiyoruz umarım sıkıntı olmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben universite hastanesinde baktirdim.ozelde de yapiliyor. Ama pihtilasma testleri oldukca maliyetli.universite hastanesinde
bi kurus para vermeden yapildi.ama surec biraz uzuyor.ozelde test bir haftada cikiyorsa universitede iki haftada.iki dusuk var deyince baktilar bana canim.olmazsa uc dersin mecburen.Allah yardimcin olsun.testlerini yaptirip cozumunu bulmadikca hamile kalma derim.icin rahat olur sonraki hamileliginde.yildirim bir yere iki kez tesadufen dusmez.iki kez yasamissin bunu.muhakkak testlerini yaptir.insallah saglikla alirsin bebegini kucagina.su sureci bi atlat hersey daha guzel olacak insallah.

Allah böyle yaşayanların yardımcısı olsun sabır versin inşallah bende böyle şeyler duydukça çok endişeleniyorum

Canım sen kalp atışlarını duydun mu nasıldı muayenen
yok cnm sadece keseyı gorduk gayet guzel gectı muayene doktor bekledım gıbı dedı kesenın durumu gayet ıyı dedı guzel bı yere tutunmus dedı 2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedı ayın 11 beklıcem artık o zaman allah nasıp eder se kalp atısını duyacagız kese de 8 mm cıktı

Maşallah canım herşey bundan sonra da güzel ilerler inşallah bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum benimde o gün 5 5 olacak inşallah keseyi görürüz

Merhaba kızlar ben geçen hafta kan testi yaptırdım HCG 910.4 çıktı ancak doktor keseyi göremedi. Haftaya çarşamba randevu verdi 2 hafta sonra tekrar gel dedi, çok korkuyorum kese görünmezse diye kızlar tekrar kan vermeli miyim sizce bilginiz var ise bana da bilgi verebilir misiniz :işsiz::KK17: inşallah dizinde gebelikleriniz sağlıklı bi şekilde ilerler arkadaşlarım :emir_bebek:

Maşallah canım herşey bundan sonra da güzel ilerler inşallah bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum benimde o gün 5 5 olacak inşallah keseyi görürüz
ben de doktora gıttım de adet tarıhıne gore 5+5 gozukuyordu cnm valla keseyı gordum rahatladım bıraz daha sakınım 2haftayıda sıkıntısız atlatırım ıns o yuzden cok gun saymak ıstemıyorum sende gıttınde gorursun ıns canım allahın ıznıyle

Merhaba kızlar ben geçen hafta kan testi yaptırdım HCG 910.4 çıktı ancak doktor keseyi göremedi. Haftaya çarşamba randevu verdi 2 hafta sonra tekrar gel dedi, çok korkuyorum kese görünmezse diye kızlar tekrar kan vermeli miyim sizce bilginiz var ise bana da bilgi verebilir misiniz :işsiz::KK17: inşallah dizinde gebelikleriniz sağlıklı bi şekilde ilerler arkadaşlarım :emir_bebek:
canım ben ayın 18 de kan verdım 83 cıktı ondan sonra 21 de gıttım doktora teklrar kan verdım 466 cıktı beta doktor yukselısı cok guzel dedı ve ayın 28 randevu verdı yanı dun du gıttım ve keseyı gorduk cnm sımdıde nıanın 11 randevu verdı o zaman da kalp atıslarını goruruz dedı cnm ıns allahtan bı aksılık olmaz sa o gunu beklıyorum

canım ben ayın 18 de kan verdım 83 cıktı ondan sonra 21 de gıttım doktora teklrar kan verdım 466 cıktı beta doktor yukselısı cok guzel dedı ve ayın 28 randevu verdı yanı dun du gıttım ve keseyı gorduk cnm sımdıde nıanın 11 randevu verdı o zaman da kalp atıslarını goruruz dedı cnm ıns allahtan bı aksılık olmaz sa o gunu beklıyorum
Amin canım inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz hepimiz, canım doktor 4 haftalık gibi dedi ama kesin kaç hafta kaç günlük söyleyemedi çünkü adetim baya bi geçmişti o yüzden çok korkuyorum ben de, senin hcgyi söylemişmiydi doktorun canım kaç çıkmıştı ?

Amin canım inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz hepimiz, canım doktor 4 haftalık gibi dedi ama kesin kaç hafta kaç günlük söyleyemedi çünkü adetim baya bi geçmişti o yüzden çok korkuyorum ben de, senin hcgyi söylemişmiydi doktorun canım kaç çıkmıştı ?
keseyı gordugumde beta ya daha bakmadı cnm en son beta baktırdıgımda 466 cıkmıstı oondan bır hafta sonra gel dedı dun gıttım keseyı gorduk beta bakılmadı cnm

Kizlar bulantilar basladimi.bu ucuncu bebegim olacak hicbirinde bulanti kusma yasamadim.sadece koku hassasiyetim vardi.dun ilk kez midem bulandi bunda.hayirlisi insallah devam etmez.

Back