• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim sat ım 28 şubattı. Bu ay biraz erken yumurtladım, akıntımı hisseder hissetmez de o günleri 11 mart ve 14 mart olmak üzere değerlendirdik.. ama yine de 1 yıldan fazladır beklediğimiz için bu ay pek umudum yoktu. Normalde 30 gün olan döngüm bu ay erken yumurtladığımdan ya 28 inde olur ya da 29 unda olur diyordum. Bu ay bende tuhaflıklar başladı, kirpiklerime rimel dahi süremiyordum, kasıklarımda kısa kısa ağrılar oluştu, batmalar vardı, ayağım ağrımaya başlamıştı ve sürekli kaşınıyordu, sırt ağrısı ve bel ağrısı çekiyordum, kendimi sürekli aç hissediyordum, hepsinin psikolojik olduğunu düşündüm açıkcası.. Ama beni asıl düşündüren ayın 17 sinden itibaren başlayan göğüs ağrılarımdı. Normalden çok fazla ağrıyordu. Bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Sabah işe gitmeden direkt hastaneye gidip kan testi verdim sonucum 514 çıktı 4 hafta 1 günlük hamileyim. Yolda gördüğüm bir teyzeye sarıldım, arkadaşlarıma söyledim ama daha henüz eşime söylemedim. Akşama ona güzel bir sürpriz yapmayı düşünüyorum :) Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.. Bu arada Beklenen doğum tarihim 5 Aralık bende aranızdayım artık :)

Tebrik ederimm çok mutlu oldum adına :KK200:

benim eşimin bıyıkları meşhurdur :D Ben de çok önceden bıyıklı bir emzik almıştım sanırım akşam küçük bir notla bu emziği vereceğim :D

Kızlar 5. Haftamdayım ama hiç midem bulanmıyor birseyden de tiksinmiyorum normal yiyorum bi acayiplik var mi acaba :D

Kızlar 5. Haftamdayım ama hiç midem bulanmıyor birseyden de tiksinmiyorum normal yiyorum bi acayiplik var mi acaba :KK70:
ayyy bende aynen öyleyim hayat normal seyrinde devam ediyor. Sanki bebiş hiç yokmuş gibi. Yalnız değilmişim :halay:

Canım hayırlı olsun senin altı haftalık kese 8 m değil mi doğru anladım.Benimki daha dört haftalık yedi milim neden bana iyi konuşmadılar ki
canım adet tarıhıne gore 5+5 de gordum keseyı ama ben bırlıktelık tarıhımı bıldıgım ıcın adet tarıhını baz almıyorum benım hesabıma gore daha yenı 5 haftalık oldu ben ınternette arastırdım genelde bu mm gosterıyor 5 hafta da doktor herhangı bır durumdan bahsetme gayet ıyı dedı kesen

canım adet tarıhıne gore 5+5 de gordum keseyı ama ben bırlıktelık tarıhımı bıldıgım ıcın adet tarıhını baz almıyorum benım hesabıma gore daha yenı 5 haftalık oldu ben ınternette arastırdım genelde bu mm gosterıyor 5 hafta da doktor herhangı bır durumdan bahsetme gayet ıyı dedı kesen
doktor cunku tam tahmın ettım gıbı dedı gayet guzel dedı

Ne güzel canım maşallah.Benim durumum cumartesi günü belli olacak inşallah her şey yolundadır.

neden
Canım hayırlı olsun senin altı haftalık kese 8 m değil mi doğru anladım.Benimki daha dört haftalık yedi milim neden bana iyi konuşmadılar ki
ıyı konusmadılar cnm valla bu konular cok karısık herkez baska bırsey soyluyor en ıyısı tadını cıkarmak ama bıldıgım kadarı ıle 4 kaftalıkta kese gozukmuyor dıye bılıyorum en erken 5 haftalıkken kese ustten ultrasonda gozukuyor dıye bılıyorum

Kızlar 5. Haftamdayım ama hiç midem bulanmıyor birseyden de tiksinmiyorum normal yiyorum bi acayiplik var mi acaba :KK70:
Bulantı için erken bence. Kişiden kişiye farklılık gösterir elbet belki hiçte bulanmayabilir. Benim 7. haftada başlamıştı. Sonra başlarsa niye acele etmişim ki dersin :p

sana ne soyledıler cnm
Valla ultrasonla karnımda baktığında da gördü üç haftalıkken hiç inanasım gelmedi.Bu hafta girdiğimde de aa hiç gelişmemiş mi dört haftalık yedi milim dedı.cumarteıs tam netleştirelim inşallah sana bir de tarih belirleyelim dedi.

Bulantı için erken bence. Kişiden kişiye farklılık gösterir elbet belki hiçte bulanmayabilir. Benim 7. haftada başlamıştı. Sonra başlarsa niye acele etmişim ki dersin :p
Sen doğum yaptin mi canım cinsiyeti ne bebeğinin acaba :) ay umarım hiç olmaz böylesi hamilelik çok güzel :D

Back