- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi Sezerbusra21
benim sat ım 28 şubattı. Bu ay biraz erken yumurtladım, akıntımı hisseder hissetmez de o günleri 11 mart ve 14 mart olmak üzere değerlendirdik.. ama yine de 1 yıldan fazladır beklediğimiz için bu ay pek umudum yoktu. Normalde 30 gün olan döngüm bu ay erken yumurtladığımdan ya 28 inde olur ya da 29 unda olur diyordum. Bu ay bende tuhaflıklar başladı, kirpiklerime rimel dahi süremiyordum, kasıklarımda kısa kısa ağrılar oluştu, batmalar vardı, ayağım ağrımaya başlamıştı ve sürekli kaşınıyordu, sırt ağrısı ve bel ağrısı çekiyordum, kendimi sürekli aç hissediyordum, hepsinin psikolojik olduğunu düşündüm açıkcası.. Ama beni asıl düşündüren ayın 17 sinden itibaren başlayan göğüs ağrılarımdı. Normalden çok fazla ağrıyordu. Bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Sabah işe gitmeden direkt hastaneye gidip kan testi verdim sonucum 514 çıktı 4 hafta 1 günlük hamileyim. Yolda gördüğüm bir teyzeye sarıldım, arkadaşlarıma söyledim ama daha henüz eşime söylemedim. Akşama ona güzel bir sürpriz yapmayı düşünüyorum :) Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.. Bu arada Beklenen doğum tarihim 5 Aralık bende aranızdayım artık :)
Tebrik ederimm çok mutlu oldum adına