- 19 Şubat 2018
- 1.438
- 1.030
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
bat nr zaman canim.bende aralik dogumluyum bu arada
bat 9 nisan canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat nr zaman canim.bende aralik dogumluyum bu arada
Yok canım dört yaşında bir kızım var .senin ?Amin insallah.senin ilk cocugunmu canim
Evet canim aminnn insallah.Ayniyiz oyleyse,rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Gozun aydin canim. Saglikla devam etsin insallah.Kızlar gittim doktora keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı çok güzel kese desi tutunduğu yerde çok güzel desi
sagol cnm tesekkur ederım hepımızın ıns bu arada kese 8 mm olmusGozun aydin canim. Saglikla devam etsin insallah.
Masallaahhhh saglikla kucagina al insallah. ayagini sürü kizzz bize de dua ettKızlar gittim doktora keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı çok güzel kese desi tutunduğu yerde çok güzel desi
yaa canim benim ne zordur kaybetmek.. ahirette sefaatcin olur insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bir bebisin olur senindeakadaşlar hepinize merhabalar..hamile olan arkadaşlarım inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.benim gibi bekliyenlerde inşallah hayırlı zamanda hamiş oluruz.bende 1 nisanda adet olmam lazım.15 ocakta boş gebeliktn dolayı kürtaj oldum. 2 adetten sonra korunmadık bu ay.söylemesi ayıp olmasın 1 kez beraber olduk.bakalım tutacak mi.benim boş gebelik geçirdiğim hamileliğimde 22.günde idrar testinde çıkmıştı.şimdi bilerek yapmıyorum umutlanmak istemiyorum.benim 25 haftalık erken doğumum var.bebeğim yaşamadı doktor kurbanı oldum.o hamileliğimde 2 tane dokyora gittim.bende sevikal yetmezlik yani rahim ağzı yetmezliği varmış.anlamadılar.şimdi gebe kalırsam hayırlısıyla inşallah 12.haftada rahime dikiş atılacak.insallah burda güzel haberler paylaşırız.
aAllah razı olsun canım.çok sağol.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah...yaa canim benim ne zordur kaybetmek.. ahirette sefaatcin olur insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bir bebisin olur seninde
Allah yardimcin olsun cok uzuldum.. Cok gecmis olsun bundan sonraki bebislerin sıkı sıkı tutunsun sanaİkinci bebeğimide kaybettim ( beta çok düşmüş ilaçları kestim şimdi kanamayla düşürmeyi bekleyeceğiz. Allah yardım etsin..
Amin canm hayrlı olsun senn ben bugunu saymazsam 12 gün kaldı bakalm beklyrm:)Sezerbusra21 Merhaba canım bende yeni öğrendim hamileliğimi inşallah tutar seninde sağlıkla gelir bebişler :)
İkinci bebeğimide kaybettim ( beta çok düşmüş ilaçları kestim şimdi kanamayla düşürmeyi bekleyeceğiz. Allah yardım etsin..
Canim hayirli olsun. bu arada sabah benimde randevum vardi.cok sukur bizde keseyi gorduk.darisi diger arkadaslara insallah ve de kalp atislarini duymayaKızlar gittim doktora keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı çok güzel kese desi tutunduğu yerde çok güzel desi