• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yok cnm sadece keseyı gorduk gayet guzel gectı muayene doktor bekledım gıbı dedı kesenın durumu gayet ıyı dedı guzel bı yere tutunmus dedı 2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedı ayın 11 beklıcem artık o zaman allah nasıp eder se kalp atısını duyacagız kese de 8 mm cıktı
Alttan mı bakıldı size acaba ? bende gidicem ama korkuyorum alttan bakarlar dıye. :(

Kizlar bulantilar basladimi.bu ucuncu bebegim olacak hicbirinde bulanti kusma yasamadim.sadece koku hassasiyetim vardi.dun ilk kez midem bulandi bunda.hayirlisi insallah devam etmez.
Canım bende sabahları ve akşam oluyor genelde bulantılar ve akıntı normalde göre arttı kasık ağrılarım vardı geçen hafta suanda yok çok şükür birde siskinlik var canım bende, sizlerde ne gibi belirtiler var kızlar

yok cnm solemedı hatta dun keseyı gorduk onda bıle hafta solemedı bende sormayı unuttuö
Canım ben daha keseyi bile göremedim bakalım bebeğinde görebilecek miyiz, inşallah sorun çıkmazsa kalp atışları içinde 2 hafta sonraya randevu verir kesin benim doktor ya o_O:KK64:

Olabilir aslında sat tarihin neydi
11 martttı adet bittikten üç gün sonra yumurtladm canm internetten baktım yerleşme kanamasınilişkiden 6 ve 12 gün içerisinde oluyor tahmin ettiğim günden hesapladm 10 gün olmuş ve geldi kahverengi lekelenme bakalm ya cok merak ediyorum

Canım ben daha keseyi bile göremedim bakalım bebeğinde görebilecek miyiz, inşallah sorun çıkmazsa kalp atışları içinde 2 hafta sonraya randevu verir kesin benim doktor ya o_O:KK64:
bıze ıkı haftaya verdı cnm randevuyu gecmek bılmıyor valla dusunmuyor degılım onumuzde kı hafta baska bır doktora da gıtsem mı belkı orda gorurum dıye

benim sat ım 28 şubattı. Bu ay biraz erken yumurtladım, akıntımı hisseder hissetmez de o günleri 11 mart ve 14 mart olmak üzere değerlendirdik.. ama yine de 1 yıldan fazladır beklediğimiz için bu ay pek umudum yoktu. Normalde 30 gün olan döngüm bu ay erken yumurtladığımdan ya 28 inde olur ya da 29 unda olur diyordum. Bu ay bende tuhaflıklar başladı, kirpiklerime rimel dahi süremiyordum, kasıklarımda kısa kısa ağrılar oluştu, batmalar vardı, ayağım ağrımaya başlamıştı ve sürekli kaşınıyordu, sırt ağrısı ve bel ağrısı çekiyordum, kendimi sürekli aç hissediyordum, hepsinin psikolojik olduğunu düşündüm açıkcası.. Ama beni asıl düşündüren ayın 17 sinden itibaren başlayan göğüs ağrılarımdı. Normalden çok fazla ağrıyordu. Bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Sabah işe gitmeden direkt hastaneye gidip kan testi verdim sonucum 514 çıktı 4 hafta 1 günlük hamileyim. Yolda gördüğüm bir teyzeye sarıldım, arkadaşlarıma söyledim ama daha henüz eşime söylemedim. Akşama ona güzel bir sürpriz yapmayı düşünüyorum :) Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.. Bu arada Beklenen doğum tarihim 5 Aralık bende aranızdayım artık :)

benim sat ım 28 şubattı. Bu ay biraz erken yumurtladım, akıntımı hisseder hissetmez de o günleri 11 mart ve 14 mart olmak üzere değerlendirdik.. ama yine de 1 yıldan fazladır beklediğimiz için bu ay pek umudum yoktu. Normalde 30 gün olan döngüm bu ay erken yumurtladığımdan ya 28 inde olur ya da 29 unda olur diyordum. Bu ay bende tuhaflıklar başladı, kirpiklerime rimel dahi süremiyordum, kasıklarımda kısa kısa ağrılar oluştu, batmalar vardı, ayağım ağrımaya başlamıştı ve sürekli kaşınıyordu, sırt ağrısı ve bel ağrısı çekiyordum, kendimi sürekli aç hissediyordum, hepsinin psikolojik olduğunu düşündüm açıkcası.. Ama beni asıl düşündüren ayın 17 sinden itibaren başlayan göğüs ağrılarımdı. Normalden çok fazla ağrıyordu. Bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Sabah işe gitmeden direkt hastaneye gidip kan testi verdim sonucum 514 çıktı 4 hafta 1 günlük hamileyim. Yolda gördüğüm bir teyzeye sarıldım, arkadaşlarıma söyledim ama daha henüz eşime söylemedim. Akşama ona güzel bir sürpriz yapmayı düşünüyorum :) Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.. Bu arada Beklenen doğum tarihim 5 Aralık bende aranızdayım artık :)
Ay canim ya okurken istemsiz guldum yazdimlarina.Hayirli olsun gebeligin.Ne guzel mutlu olmak.esin kimbilr ogrendiginde napacak.nasil soyleyecegini planladinmi? :nazar::anneadayı::halay:

Canım bende sabahları ve akşam oluyor genelde bulantılar ve akıntı normalde göre arttı kasık ağrılarım vardı geçen hafta suanda yok çok şükür birde siskinlik var canım bende, sizlerde ne gibi belirtiler var kızlar
bende bulanti ve halsizlik var canim.kolumu kaldirip hicbisey yapasim yok.kasik agrim pek yok ama goguslerim sizliyor sabahlari ozellikle.siskinlik bendede var.kizim aksam anne hamilemisin dedi.sok oldum.o kadar siski karnim.uc ay bitene kadar kimseye soylemeyi dusunmuyoruz simdilik

Hayır melesef planlamadım kara kara onu düşünüyorum :) Bu ay ümitlenmemek adına kendime söz vermiştim şaşkınlıktan düşünemiyorum ki :D

Hayır melesef planlamadım kara kara onu düşünüyorum :) Bu ay ümitlenmemek adına kendime söz vermiştim şaşkınlıktan düşünemiyorum ki :KK70:
ben bu kez direkt soyledim gibi bisey romantizmim olmus:KK70:ilk brbegimde testi bi zarfa koymustum birde not yazmistim bebegin agzindan.bu zarf sana gelmis demistim.zarfi acti sok ve saskinlik icinde 10-15 saniye donmustu.neyse sonra kendine geldi:KK70:

BAT a son 1 kaldı :KK17: Ara ara kasık ağrısı oluyor kızlar bende. Pozitifi görenleriniz yaşadınız mı bunu ? Kızımda hiç yaşamamıştım hatırlamıyorum

Back