• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
KIZlar inşallah bende aralık annesi olmaya talibim inşallah hamişimdir :) ovulasyon testi yaptım çift çıktı bata 5 ya da 6 gün var dua edin bana inşallah hamişimdir :) bu da ovulasyon testim hemen 10 saniyede çıktı :)
Perşembe günü gebelik testi yapacağım bugün yaptım çok belirgin bir şey çıkmadı :)
evet cikmis bu kadar zaman olmasina ragmen canim.hadi insallah vardir.:anneadayı:Hoppa

Günaydın kızlar benim de size bir sorum var.
Platese gidiyorum ben.bu gün nolur nolmaz diye idrar testi yaptım belli belirsiz çizgi çıktı.
Adete 4 gün var daha.
Bırakayım mı platesi.şimdi adetim sökülürse de umut etmiş olucam püff
siz y8nede birakin bikac gun yapmayin eger adet gorurseniz devam edersiniz ama silik cizgi varsa muhtemelen pozitiftir.. cok mu velirsiz ikinci cizgi

Hay
KIZlar inşallah bende aralık annesi olmaya talibim inşallah hamişimdir :) ovulasyon testi yaptım çift çıktı bata 5 ya da 6 gün var dua edin bana inşallah hamişimdir :) bu da ovulasyon testim hemen 10 saniyede çıktı :)
Perşembe günü gebelik testi yapacağım bugün yaptım çok belirgin bir şey çıkmadı :)
Hayırlı olsun canım inşallah kan da da çıkar

siz y8nede birakin bikac gun yapmayin eger adet gorurseniz devam edersiniz ama silik cizgi varsa muhtemelen pozitiftir.. cok mu velirsiz ikinci cizgi

Belli ama silik yani.adetten önce yapmazdım ama göğüslerim de hassasiyet oldu bide kasıklarımda basınç vardı.pilates olduğu için içime sinmedi test yaptım böyle oldu.en iyisi beklemek.

Kızlar doktora gittim bugün iltihp var dedi ilaç verdi ama içme dedi . Gebelik vs olabilir dedi . Silince gelen çok az açık kahve gibi akıntım var . İlacı kullanırken korun dedi . Soğan suyu yada maydonoz suyu iyi geliyormuş öyle diyorlar deneyen varmı

Ayniymisiz ne guzel. Saglikla kucagimiza alalim insallah canim.
Degerin 1500 leri gecince kese görunur diye biliyorum canim. Ama acele etme. Tek seferde kalp atisinida duyarsin :KK66:
ayy inş. canım benim. Çok bekledik bu günleri görebilmek için. Şükürler olsun ki rabbim nasip etti. Biraz daha bekleriz :D

5 gün varken idrarda silik çizgiyi gördüm canım. Ben Avrupa yakasındayım. Gopaşa civarında iyi bir doktor bakıyorum. Bi kaç alternatif var, karar vereceğiz artık.

Ben de genelde Gop Yeni Yüzyıl hastanesine gidiyorum çok memnunum. Dr. Emel Özdeş i bi düşün derim ❤️:KK200:

Belli ama silik yani.adetten önce yapmazdım ama göğüslerim de hassasiyet oldu bide kasıklarımda basınç vardı.pilates olduğu için içime sinmedi test yaptım böyle oldu.en iyisi beklemek.
benimde silik cikti ilk gebeligimdede oyleydi kan tahlili yaptirirsaniz iciniz rahat eder eger idrar testinde ciktiysa kandada cikar muhtemelen:KK64:

Ben de genelde Gop Yeni Yüzyıl hastanesine gidiyorum çok memnunum. Dr. Emel Özdeş i bi düşün derim ❤️:KK200:
Aaaa bende o hastanede volkan beyi duydum. Çok anlattılar. Emel Hanım da iyi mi? Bayan doktor olursa daha rahat olur tabiki. Siz gebe misiniz ? Yaklaşımı falan nasıl? Herşeyi detaylı anlatıyor mu? İstediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz ? Kusura bakmayın çok sordu sordum.

Keseyi ilk sen gordun o zaman topikte canim hayirli olsun.kac haftaliksin.muhtemel dogum tarihi kac?
Benim durumum o kadar karışık ki canım.üç aydır adet görmüyordum pko var zaten.onun üzerine doktora gittim kanda gebelik bakıldı negatif çıktı.adet söktürücü yazdı doktor, on gün içinde olursun dedi.Ve yine olmadım kendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Doktora gittim yeniden o arada gebelik oluşmuş.Beta 3000 olduğunda keseyi görürüz dedi.Ama betam 1270 deyken keseyi gördüğünü söyledi.Kaç haftalık olduğunu bile tam bilmiyoruz ama daha bu hafta dördüncü haftam büyük ihtimal.Cumartesi kese büyümüş mü ona bakılacak.

Aaaa bende o hastanede volkan beyi duydum. Çok anlattılar. Emel Hanım da iyi mi? Bayan doktor olursa daha rahat olur tabiki. Siz gebe misiniz ? Yaklaşımı falan nasıl? Herşeyi detaylı anlatıyor mu? İstediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz ? Kusura bakmayın çok sordu sordum.

Hayır canım ben gebe değilim ama bütün kontrollerimi Emel hanım yaptı. Alttan ultrasonla baktı. Ama hamile kalır kalmaz ilk gideceğim insan o. İnanılmaz hanımefendi ve kibar bir insan. Senin çekinmemen yada acı çekmemen için elinden geleni yapıyor :) Herşeyi çok güzel açıklıyor. Alttan muayenede rahimim ve diğer bütün üreme organlarımı bana ulturasonda tek tek gösterdi. İşini incelikle yapan samimi bi insan ve bence hastalarıyla sınırlarını da çok iyi biliyor. Kendisine de gebe kalırsam doktorum olmasını istediğimi söyledim. Bana yaşım genç henüz 25 olduğu için çok dürüst davrandı ve ilaç tedavisi falan hiç kullanmayalım dedi. Biraz bekle bakalım kışa kadar kalmazsan o zaman beraber birşeyler düşünelim dedi. Çok hoşuma gitti dürüst ve adil olması. İşinin hakkını veriyor bence :)))

Back