• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar yani tam olarak bilmiyorum hic hamile olmadim ama mantiken dusununce normalde adet geciktiginde sökülemedigi icin adet sancilari oluyor ya hamilelikte adet olamadigin icin ilk aylarda bu sancilar olabilir diye biliyorum korkulacak bir sey yoktur insallah saglikli gebelik gecirirsiniz

İnşallah canim. Bir de folik asit çok önemli diyorlar gebelikten önce bile düşünüldüğünde alınması gerekliymiş bi bilgisi olan var mi kullanan
Canim pozitif sonucu almissin tebrik ederim. Hemen baslamani tavsiye ederim. Degerin de guzelce artar insallah.

Kızlar merhaba benim bata 2 gün kaldı . Bugün bayağı yoğun bir ksık ve bel ağrısı çekiyorum . Göğüslerim hala aynılar içten içe sızlıyorlar bugün biraz temilik yaptım iyice ağrım arttı . Karnım şişti gibi sanki ya adet gelicek yada bebiş . Midem çok ağrıyo yanıyo herşey kokuyo gibi burnum çok keskinleşti . İnşallah hamileyimdir . Test yapsam çıkarmıki ? 5 gün önce kan negtifti .

Kızlar merhaba benim bata 2 gün kaldı . Bugün bayağı yoğun bir ksık ve bel ağrısı çekiyorum . Göğüslerim hala aynılar içten içe sızlıyorlar bugün biraz temilik yaptım iyice ağrım arttı . Karnım şişti gibi sanki ya adet gelicek yada bebiş . Midem çok ağrıyo yanıyo herşey kokuyo gibi burnum çok keskinleşti . İnşallah hamileyimdir . Test yapsam çıkarmıki ? 5 gün önce kan negtifti .
Kan değerin kaç çıktı canim. Adetin gecikince yaptir bari 2 günde hemen kan değeri artarmış

Merhaba kızlar inşallah hepiniz,hepimiz beklediğimiz haberi alırız.
Biliyorum çok zor ama kurmayın kendinizi bunu tecrübeli anne olarak söylüyorum.
Adet öncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynıdır bu sizi yanıltmasın.kızımı 2 buçuk yıl aynı belirtilerle bekledim.inanın o kasık ağrılarının göğüs sızlamalarının çoğu psikolojik.kendi kendini dinlemekten kaynaklanıyor.
Ben ilk hamileliğimde vücut kırgınlığı dışında hiç bir belirti yaşamadım 6 haftalık olana kadar mide bulantısı olmadı.mide hassasiyeti 6 ve 12 hafta arası çok olur hcg yükseldiği için.stres yumurtlama yı çok kötü etkilediği için vücudunuzu dinleyip stres yapmayın.
Bunları söylüyorum diye de nolur bana kızmayın :)

Merhaba kızlar inşallah hepiniz,hepimiz beklediğimiz haberi alırız.
Biliyorum çok zor ama kurmayın kendinizi bunu tecrübeli anne olarak söylüyorum.
Adet öncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynıdır bu sizi yanıltmasın.kızımı 2 buçuk yıl aynı belirtilerle bekledim.inanın o kasık ağrılarının göğüs sızlamalarının çoğu psikolojik.kendi kendini dinlemekten kaynaklanıyor.
Ben ilk hamileliğimde vücut kırgınlığı dışında hiç bir belirti yaşamadım 6 haftalık olana kadar mide bulantısı olmadı.mide hassasiyeti 6 ve 12 hafta arası çok olur hcg yükseldiği için.stres yumurtlama yı çok kötü etkilediği için vücudunuzu dinleyip stres yapmayın.
Bunları söylüyorum diye de nolur bana kızmayın :)
Teşekkür ederiz niye kızalım tabi ki bu evre de bebek istenildiği zaman çok kuruyo insan stres yapiyo ama inşallah hepimiz hayirlici bebeklerimize kavusuruz

Merhaba kizlar kismetse 4 aralik annesi olucam bende 1.5 seneden sonra bu ay hamile kaldim henuz cok yeniyiz proloktinim yuksekmis ilac kullangm an geldi bebegim haftaya da kese gormeye gidicem isteyen herkese nasip olur insallah.
Haftaya kaç haftalık oluyo canım yani keseyi görmek için kaç haftalık olması gerekiyor

Haftaya kaç haftalık oluyo canım yani keseyi görmek için kaç haftalık olması gerekiyor
Adetim pazartesi olmasi lazim ben cok erken ogrendim doktor adetin 4 5 gun gecince gel dedi canim sanirim hcg degerine gore gozukuyor gidicem ama gozukur mu bende tam bilemiyorum.

Back