- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Amin inşallahanlıyorum canım . bekleyip görücez o zaman hayırlı haberlerle gelirsin :)
Benim reglim değişiyor 30. Gün ile 35 arasında bir gün oluyorum ama yumurtlamamdan sonra 13 14 gün geçti olduysa da döllenmiştir diye düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye bekledim ama bugün dayanamadım.valla ovulasyon bu kadar koyu çıkıyosa ve gebelik testinde de silik çizgi varsa gebelik yüksek ihtimalle var diyorlar canım biz de yumurtlamadan sonra bazı arkadaşlarla tekrar ovulasyon testi yapmaya başladık koyu çizgi yakalamak için :) senin bat ın ne zaman bir kaç güne herhalde inşallah hamilesindir:)
Bende de öyle canım bu ay ilk defa kullanmaya başladım dün biraz koyulaşıyor gibi oldu dedim yarın koyulaşacak bugün daha silik çıktı anlamadım neden bende de pco görünümü var regliden itibaren 15.gün bugün daha yakalayamadım reglilerim de düzensiz 30-33-35-37 böyle karışık olabilirSelam kızlar, ben de aranıza katıldım. Bat 13 Ağustos. Ovülasyonla kopkoyu çizgi hiçbir zaman yakalayamıyorum:/ Herhalde PKO olduğumdan diye düşündüm. Kopkoyu olmasa da diğer günlere göre oldukça koyulaşıp tekrar açılan 2-3 günü değerlendirdik. Şimdi dua ede ede bekliyorum. Sol kasığımda ara ara sancı oluyo sanki ama geçen ay da olmuştu herhalde psikolojik... Şimdiden herkese hayırlı haberler diliyorum.
17 biraz koyu geldi reglin geç oluyorsa geç de yumurtlayabilirsin hemen ümitsizliğe kapılma bir kaç gün daha takip et bence koyulaşacak gibi benim daha silik 15.günBenim durumum umutsuz demiBu ay içinde en koyu ovülasyon testlerim maalesef, daha koyu çıkmıyor, değerlendirdik ama herhalde bu yumurtlama için yeterli değildir Eki Görüntüle 2175247
Belirgin çizgi var hayırlı olsun inşallah kan testi verip netleştirin derim duruma göre hareket edersinizGebelik testimi de yükleyebildim yumurtlamadan sonraki 12 13. Günüm.
Bende de öyle canım bu ay ilk defa kullanmaya başladım dün biraz koyulaşıyor gibi oldu dedim yarın koyulaşacak bugün daha silik çıktı anlamadım neden bende de pco görünümü var regliden itibaren 15.gün bugün daha yakalayamadım reglilerim de düzensiz 30-33-35-37 böyle karışık olabilirKür falan yapıyor musun ben onları da denemeye başladım Geçen ay akıntıdan yumurtlamayı farkettim 14.gün ama bu ay henüz ortada bir şey yok
Ayy inşallah öyle yapıcam bende yarın tekrardan bi test yapmayı düşünüyorum acile gitsem devlet hastanesinde gebelik testi yapıyorlar mı? Kese zaten görünmez.Belirgin çizgi var hayırlı olsun inşallah kan testi verip netleştirin derim duruma göre hareket edersiniz
ama ovulasyon testlerine devam et daha koyulaşırsa değerlendirmeye devam et ama silikleşirse 17.günkine göre orda çatlamış bence yanibisuden valla bir süredir buralarda forumlardayım öğrendiklerime göre yorum yapmaya çalışıyorum. bence 17.gün çatlamış yumurtan arkadaşım çünkü benim ovu testlerimde hemen hemen böyle oldu aşırı bi kırmızı olmadı ama bana da 15.gün çatladı dedik öyle umuyoruz ve o günleri değerlendiriyoruz yani :)) inşallah senin de çatlamıştır yumurtan tutmuştur bu günleri değerlendirdiysen canım :)
bisuden valla bir süredir buralarda forumlardayım öğrendiklerime göre yorum yapmaya çalışıyorum. bence 17.gün çatlamış yumurtan arkadaşım çünkü benim ovu testlerimde hemen hemen böyle oldu aşırı bi kırmızı olmadı ama bana da 15.gün çatladı dedik öyle umuyoruz ve o günleri değerlendiriyoruz yani :)) inşallah senin de çatlamıştır yumurtan tutmuştur bu günleri değerlendirdiysen canım :)
yok değilim canım öyle uğur getirsin diye yaptım takvimi ben de hafta sonu gebelik testi yapacam bakalım hayırlısıYa inşallah inşallah inşallah:) Sen hamilesin herhalde canım ovülasyon testinin o şekilde olmasına rağmen?Darısı bana diyelim:)
Bende ilk bu ay ovulasyon testi kullandım ve benimde adet günlerim değişir yalnız geç olurum bende silik çıktığı da olmuştu ama 20. Günüm kopkoyuydu sizinde sanırım 17. Gün yumurtlama olmuş gibi geldi bana ama siz de geç regl oluyorsanız 20’li günlerde kopkoyu olacaktır olmazsa da 17. Gün olmuştur ben o şekilde düşünüyorum araştırdıklarım ve okuduklarım neticesinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Benim durumum umutsuz demiBu ay içinde en koyu ovülasyon testlerim maalesef, daha koyu çıkmıyor, değerlendirdik ama herhalde bu yumurtlama için yeterli değildir Eki Görüntüle 2175247
Amin canım inşallah cümlemizinYok canım kür kullanmadım hiç bilmiyorum da, ne kürü kullanıyorsun ben de yapayım. Ya hiç kafaya takmam ne zamansa o zaman olsun derdim 1 sene önce, şimdi niyetine girdik ya, Allahım aklımdan çıkmıyor. Azcık gaz sancım bile olsa aaa bişey hissettim demeye başlıyorum. İnşallah bu ay dolsun hepimizin kucakları, amiiiiinnnnn.
Ayy inşallah öyle yapıcam bende yarın tekrardan bi test yapmayı düşünüyorum acile gitsem devlet hastanesinde gebelik testi yapıyorlar mı? Kese zaten görünmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?