• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nehirnil kız sana helal olsun neler yapmışsın böyle:KK36: ben bunları hiç bilmiyordum, sadece 3 aydır ben de folik asit kullanıyorum. Hatta gynositol diye bi folikasit verdi hem de pko için iyi olur, yumurtaları büyüten bişey de var içinde demişti doktor. Senin BAT ne zaman? Benim 13 Ağustos, heyecanla burda bekleyeceğiz hayırlısıyla inşallah.

yok değilim canım öyle uğur getirsin diye yaptım takvimi ben de hafta sonu gebelik testi yapacam bakalım hayırlısı
Ya kıyamam, amin inşallah uğur getirir en kısa zamanda kavuşursun minik meleğine:KK200: İsteyen herkese versin Allahım, isteyince insan çok hevesleniyo gerçekten çünkü:emir_bebek:

Hadi be kıyamam ya üzüldüm. Bende bi kere yasamiştım kimyasalı zor süreçlerden geciyoruz. Ama Yapacak birseyde yok zamanı degilmiş demekki.

geçmiş olsun canım bir daha böyle bir durum yaşamazsın umarım . kendini çok üzüp yıpratma
Bünyem alıştı artık bundan önce de iki düştüğüm var kalp atışı durması sonucun artık hayırlı zamanı bekliyoruz nasip

nehirnil kız sana helal olsun neler yapmışsın böyle:KK36: ben bunları hiç bilmiyordum, sadece 3 aydır ben de folik asit kullanıyorum. Hatta gynositol diye bi folikasit verdi hem de pko için iyi olur, yumurtaları büyüten bişey de var içinde demişti doktor. Senin BAT ne zaman? Benim 13 Ağustos, heyecanla burda bekleyeceğiz hayırlısıyla inşallah.
İnsan bir süre sonra bıkıyor bir daha ki ay bu kadar yapmayacağım :KK45:Onu duymamıştım ben Folidoce kullanıyorum dediğin iyi midir acaba infocombi de varmış mesela hem folik asit hem yumurta büyütmek için ama emin olamadım doktora sormadan o_OBende bitkisel kürlerden yapıyorum işte tabi bizim sıkıntı çok fazla yumurta olup büyümeden kiste dönüşmesi bu kürler ne kadar işe yarar daha mı kötü yapar bilemedim :KK70:Doktor gayet iyi dedi regli 3.günü muayene ederek kafandan at dedi ama bu işe giriştin mi zor düşünmemek :olamaz:

bisuden bisuden canım düzensiz olduğu için eğer geçen ay ki gibi 30 günde olursa 17 ağustos ama gecikirse sarkacak işte 19-22 olma şansı da daha da gecikmezse:KK51:Yumurtlamayı tam anlayamadım henüz ona göre hesap edeceğim de koyuyu yakalayamadım.

Ben istediğim gibi regl oldum çok agrılı geciyor 1 gün gecikmeyle başladı. Rabbim isteyenlere saglıkla tez vakitte evlat nasip etsin :dua:

Kizlar ilk kez bu ay ovulasyon testi yaptim kontroldeki testen daha koyu bir kirmizi oldugu gün 17. Gündü ve o gunden sonra test yapmaya devam.ettim bugün 21. Gün ve pozitif ama o kadar koyu kirmizi degil ne zamana kadar bu böyle devam edicek pozitif ...

Kizlar ilk kez bu ay ovulasyon testi yaptim kontroldeki testen daha koyu bir kirmizi oldugu gün 17. Gündü ve o gunden sonra test yapmaya devam.ettim bugün 21. Gün ve pozitif ama o kadar koyu kirmizi degil ne zamana kadar bu böyle devam edicek pozitif ...
1-2 gün yumurtlama olarak görünebilir hatta 3 gün de sürdüğünü gördüm bazı arkadaşların testinde eğer kırmızı hafif silikleştiyse bir yerinden çatladığı anlamına geliyor yavaş yavaş silinecektir çatlama süresinde de öyle görünebilir şanslısın uzun sürmüş hamile kalma ihtimali daha yüksek diye biliyorum Hoppa

1-2 gün yumurtlama olarak görünebilir hatta 3 gün de sürdüğünü gördüm bazı arkadaşların testinde eğer kırmızı hafif silikleştiyse bir yerinden çatladığı anlamına geliyor yavaş yavaş silinecektir çatlama süresinde de öyle görünebilir şanslısın uzun sürmüş hamile kalma ihtimali daha yüksek diye biliyorum Hoppa
17 inci günde kopkoyuydu sonra siliklesmeye basladi 18 19 20 21 inci gün bugün hala cift cizgi ama 17. Gundeki gibi koyuluk yok ...
Merak ettigim ne zamana kadar pozitif surecek gebeligini bu ovulasyon testiyle ogrenenler var nasil kacinci gunde gebelik habercisi :)

17 inci günde kopkoyuydu sonra siliklesmeye basladi 18 19 20 21 inci gün bugün hala cift cizgi ama 17. Gundeki gibi koyuluk yok ...
Merak ettigim ne zamana kadar pozitif surecek gebeligini bu ovulasyon testiyle ogrenenler var nasil kacinci gunde gebelik habercisi :)
Ben istediğim gibi regl oldum çok agrılı geciyor 1 gün gecikmeyle başladı. Rabbim isteyenlere saglıkla tez vakitte evlat nasip etsin :dua:
Amin insallah

Çatlamış o zaman inşallah tutmuştur :KK68:Regliye yakın öğreniyorlar sanırım bat kaç mesela son 5-6 gün gibi yapmaya başlarsanız tekrar koyulaşma olursa o da bir belirtiymiş ama en kesini kan tabi :KK53:

yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçti bugün kasıklarım çok ağrıyor az önce dip bucak eve daldım daha da ağrımaya başladı :(

Yumurtlamanın üzerinden 10-12 gün geçecek şekilde deneyebilirsiniz regliye 5-6 gün kala bile öğrenen var kişiden kişiye değişir ama 10 Ağustos da falan deneyin derim :21:
yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçti bugün kasıklarım çok ağrıyor az önce dip bucak eve daldım daha da ağrımaya başladı :KK43:

Şüpheleriniz varsa kendinizi zorlamayın bence hafif işler yapın derim :KK39:

Yumurtlamanın üzerinden 10-12 gün geçecek şekilde deneyebilirsiniz regliye 5-6 gün kala bile öğrenen var kişiden kişiye değişir ama 10 Ağustos da falan deneyin derim :21:

Şüpheleriniz varsa kendinizi zorlamayın bence hafif işler yapın derim :KK39:
bugün sabahtan beri bel ve kasık ağrım vardı geçer gibi oldu bende eve girişeyim dedim mecbur yapmam lazım izinliyim iş bitti belim kopacak gibi kasığımın ağrısını saymıyorum bile bilmşyorum bu nedir mantar mı yoksa gebelik mi muallakta kaldım yumurtlamadan sonra başlayan göğüs hassasiyeti sarı akıntı beni düşündürüyo :(

bugün sabahtan beri bel ve kasık ağrım vardı geçer gibi oldu bende eve girişeyim dedim mecbur yapmam lazım izinliyim iş bitti belim kopacak gibi kasığımın ağrısını saymıyorum bile bilmşyorum bu nedir mantar mı yoksa gebelik mi muallakta kaldım yumurtlamadan sonra başlayan göğüs hassasiyeti sarı akıntı beni düşündürüyo :KK43:
Genelde psikolojik olarak da kendimiz yaratıyoruz bu belirtileri ama bir çok insan da hep belirti farketmiş akıntı, kasık ağrısı en yaygın olanı neden olmasın o yüzden hamilelikte ağır iş yapmak olmayacağı gibi şüphe durumlarında da yumurtlama sonrası bence regli olana kadar yapmamalı ben ağır sporlar yapmıyorum mesela ne olursa olsun ki hamilelik zor olduğu halde :KK45:

Genelde psikolojik olarak da kendimiz yaratıyoruz bu belirtileri ama bir çok insan da hep belirti farketmiş akıntı, kasık ağrısı en yaygın olanı neden olmasın o yüzden hamilelikte ağır iş yapmak olmayacağı gibi şüphe durumlarında da yumurtlama sonrası bence regli olana kadar yapmamalı ben ağır sporlar yapmıyorum mesela ne olursa olsun ki hamilelik zor olduğu halde :KK45:
doğru valla bende şüpheler var acayip şüpheleniyor um kendimden soba gibi yanıyorum göğüslerim patlayacak gibi ağrısı sızısı son safhada sarı akıntı var bel ağrısı kasık ağrısı ne kadar mantar olabilir ki bu o_O

Merhaba 3 gün var adetime ama hiçbir belirtim yok diyebilirim sabah bulantım hiç yok akşam veya gün içinde çok oluyo bulantım onun dışında kasık ağrım filan yok en yakın arkadaşım adetine 5 gün kala öğrenmişti ama onun bulantısı çoktu bir de şunu söylemek istiyorum gerçekten herkesin belirtisi değişiyor kişiden kişiye göre

Arkadaşlar reglim 3 güne gecikti test yarin yapicam ama midem berbat bir şekilde yaniyor gündüzde bulantim vardu uyuyamiyorum şimdiye kadar psikolojik mi diyordum ama galiba büyük ihtimal ben hamileyim ahhh bi uyuyabilsem

Back