• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, ben de aranıza katıldım. Bat 13 Ağustos. Ovülasyonla kopkoyu çizgi hiçbir zaman yakalayamıyorum:/ Herhalde PKO olduğumdan diye düşündüm. Kopkoyu olmasa da diğer günlere göre oldukça koyulaşıp tekrar açılan 2-3 günü değerlendirdik. Şimdi dua ede ede bekliyorum. Sol kasığımda ara ara sancı oluyo sanki ama geçen ay da olmuştu herhalde psikolojik... Şimdiden herkese hayırlı haberler diliyorum.

Bu yumurtlamadan sonraki 12 13 gün sonra bu sabah yaptığım ovulasyon testim sizce hamile miyim ? Gebelik testim yüklenmiyor onda da 2. Çizgim var çok koyu değil ama...

Eklentiler

• 77FF7A87-399D-47F8-A05F-86D331688BAA.jpeg
    77FF7A87-399D-47F8-A05F-86D331688BAA.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 49
valla ovulasyon bu kadar koyu çıkıyosa ve gebelik testinde de silik çizgi varsa gebelik yüksek ihtimalle var diyorlar canım biz de yumurtlamadan sonra bazı arkadaşlarla tekrar ovulasyon testi yapmaya başladık koyu çizgi yakalamak için :) senin bat ın ne zaman bir kaç güne herhalde inşallah hamilesindir:)

Benim durumum umutsuz demi:KK43: Bu ay içinde en koyu ovülasyon testlerim maalesef, daha koyu çıkmıyor, değerlendirdik ama herhalde bu yumurtlama için yeterli değildir:KK61: 4p.jpg

valla ovulasyon bu kadar koyu çıkıyosa ve gebelik testinde de silik çizgi varsa gebelik yüksek ihtimalle var diyorlar canım biz de yumurtlamadan sonra bazı arkadaşlarla tekrar ovulasyon testi yapmaya başladık koyu çizgi yakalamak için :) senin bat ın ne zaman bir kaç güne herhalde inşallah hamilesindir:)
Benim reglim değişiyor 30. Gün ile 35 arasında bir gün oluyorum ama yumurtlamamdan sonra 13 14 gün geçti olduysa da döllenmiştir diye düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın diye bekledim ama bugün dayanamadım.

Kızlarrr bende bu gün catlatma iğnesinden sonraki 12 13 gün idrar testi yaptım ve tek cizgi cıktı bat 7 agustos ama pazar günü catlatma iğnesinin 15 günü. Allahtan Umut kesilmez biliyorum ama bi hüzün cöktü varmi okuduklarını bildikleriniz sonradan pozitife dönen umut kırıntısına ihtiyacım var

Selam kızlar, ben de aranıza katıldım. Bat 13 Ağustos. Ovülasyonla kopkoyu çizgi hiçbir zaman yakalayamıyorum:/ Herhalde PKO olduğumdan diye düşündüm. Kopkoyu olmasa da diğer günlere göre oldukça koyulaşıp tekrar açılan 2-3 günü değerlendirdik. Şimdi dua ede ede bekliyorum. Sol kasığımda ara ara sancı oluyo sanki ama geçen ay da olmuştu herhalde psikolojik... Şimdiden herkese hayırlı haberler diliyorum.
Bende de öyle canım bu ay ilk defa kullanmaya başladım dün biraz koyulaşıyor gibi oldu dedim yarın koyulaşacak bugün daha silik çıktı anlamadım neden bende de pco görünümü var regliden itibaren 15.gün bugün daha yakalayamadım reglilerim de düzensiz 30-33-35-37 böyle karışık olabilir :KK14:Kür falan yapıyor musun ben onları da denemeye başladım :KK45:Geçen ay akıntıdan yumurtlamayı farkettim 14.gün ama bu ay henüz ortada bir şey yok :KK51:

bisuden bisuden valla bir süredir buralarda forumlardayım öğrendiklerime göre yorum yapmaya çalışıyorum. bence 17.gün çatlamış yumurtan arkadaşım çünkü benim ovu testlerimde hemen hemen böyle oldu aşırı bi kırmızı olmadı ama bana da 15.gün çatladı dedik öyle umuyoruz ve o günleri değerlendiriyoruz yani :)) inşallah senin de çatlamıştır yumurtan tutmuştur bu günleri değerlendirdiysen canım :)

Benim durumum umutsuz demi:KK43: Bu ay içinde en koyu ovülasyon testlerim maalesef, daha koyu çıkmıyor, değerlendirdik ama herhalde bu yumurtlama için yeterli değildir:KK61:Eki Görüntüle 2175247
17 biraz koyu geldi reglin geç oluyorsa geç de yumurtlayabilirsin hemen ümitsizliğe kapılma bir kaç gün daha takip et bence koyulaşacak gibi benim daha silik 15.gün:KK51:

Bende de öyle canım bu ay ilk defa kullanmaya başladım dün biraz koyulaşıyor gibi oldu dedim yarın koyulaşacak bugün daha silik çıktı anlamadım neden bende de pco görünümü var regliden itibaren 15.gün bugün daha yakalayamadım reglilerim de düzensiz 30-33-35-37 böyle karışık olabilir :KK14:Kür falan yapıyor musun ben onları da denemeye başladım :KK45:Geçen ay akıntıdan yumurtlamayı farkettim 14.gün ama bu ay henüz ortada bir şey yok :KK51:

Yok canım kür kullanmadım hiç bilmiyorum da, ne kürü kullanıyorsun ben de yapayım. Ya hiç kafaya takmam ne zamansa o zaman olsun derdim 1 sene önce, şimdi niyetine girdik ya, Allahım aklımdan çıkmıyor. Azcık gaz sancım bile olsa aaa bişey hissettim demeye başlıyorum. İnşallah bu ay dolsun hepimizin kucakları, amiiiiinnnnn.

Belirgin çizgi var hayırlı olsun inşallah kan testi verip netleştirin derim duruma göre hareket edersiniz Hoppa
Ayy inşallah öyle yapıcam bende yarın tekrardan bi test yapmayı düşünüyorum acile gitsem devlet hastanesinde gebelik testi yapıyorlar mı? Kese zaten görünmez.

bisuden bisuden valla bir süredir buralarda forumlardayım öğrendiklerime göre yorum yapmaya çalışıyorum. bence 17.gün çatlamış yumurtan arkadaşım çünkü benim ovu testlerimde hemen hemen böyle oldu aşırı bi kırmızı olmadı ama bana da 15.gün çatladı dedik öyle umuyoruz ve o günleri değerlendiriyoruz yani :)) inşallah senin de çatlamıştır yumurtan tutmuştur bu günleri değerlendirdiysen canım :)
ama ovulasyon testlerine devam et daha koyulaşırsa değerlendirmeye devam et ama silikleşirse 17.günkine göre orda çatlamış bence yani

Ya inşallah inşallah inşallah:) Sen hamilesin herhalde canım ovülasyon testinin o şekilde olmasına rağmen? :anneadayı::KK200: Darısı bana diyelim:)

Benim durumum umutsuz demi:KK43: Bu ay içinde en koyu ovülasyon testlerim maalesef, daha koyu çıkmıyor, değerlendirdik ama herhalde bu yumurtlama için yeterli değildir:KK61:Eki Görüntüle 2175247
Bende ilk bu ay ovulasyon testi kullandım ve benimde adet günlerim değişir yalnız geç olurum bende silik çıktığı da olmuştu ama 20. Günüm kopkoyuydu sizinde sanırım 17. Gün yumurtlama olmuş gibi geldi bana ama siz de geç regl oluyorsanız 20’li günlerde kopkoyu olacaktır olmazsa da 17. Gün olmuştur ben o şekilde düşünüyorum araştırdıklarım ve okuduklarım neticesinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Yok canım kür kullanmadım hiç bilmiyorum da, ne kürü kullanıyorsun ben de yapayım. Ya hiç kafaya takmam ne zamansa o zaman olsun derdim 1 sene önce, şimdi niyetine girdik ya, Allahım aklımdan çıkmıyor. Azcık gaz sancım bile olsa aaa bişey hissettim demeye başlıyorum. İnşallah bu ay dolsun hepimizin kucakları, amiiiiinnnnn.
Amin canım inşallah cümlemizin :dua:Bende 3 senelik evliyim daha yeni düşünelim dedik hemen olsun diye işlere giriştim mübarek sanki bekliyormuşum:KK45:Kürler bizde işe yarıyor mu bilemiyorum pco değişik bir durum belki ters etkisi var ama denemek istedim aşırı şeyler yaptım bu ay bir daha ki ay daha az düzenli gideceğim:KK70:Sabah akşam Hayıt tohumu+civan perçemi + aslan pençesi karışımı demleyip içtim bunun hormonlara güzel etkisi olduğunu düzene koyduğunu okudum her yerden şimdi ara verdim. Arı sütü +bal + polen karışımı ile keçi boynuzu özü yiyorum sabahları aç karnına :KK45:Hamilelik düşünmeye başlamamdan itibaren folik asit kullanmaya başladım 2 aydır kullanıyorum sende onu kesinlikle başlamalısın.Akşamları çörek otu keten tohumunu yoğurda karıştırıp yiyorum normalde bala karıştırılıyor ama bana ağır geldi sabahta bal yediğim için:KK53:Bir de reglinin 2.gününden itibaren kuru incir ve havuç kaynatıp suyunu içiyorum sabah akşam aç karnına 21 ya da 25 gün tamamlandığında 1 hafta ara vereceğim hepsini buradan öğrendim:confused:Eşine de sperm kalitesini artırmak için keçi boynuzu özü içirebilirsin her şeye faydası var ona olmasa da ben yapıyorum:KK48:
Ayy inşallah öyle yapıcam bende yarın tekrardan bi test yapmayı düşünüyorum acile gitsem devlet hastanesinde gebelik testi yapıyorlar mı? Kese zaten görünmez.

Yapıyorlar diye biliyorum canım acilde bir gidip sor bence yaparlar :KK68:Kese belli rakamlara ulaştığında kanda anca görünür de doktor ona göre şu gün gel der:KK37:

ben kızıma klomen kullanıpta hamile kalmıştım,doktorum o zaman bana yumurtamın çatlayamadığından klomeni vermişti.içtiğim ay hamile olduğumu öğrenmiştim. şimdide bir senedir akışına bırakmıştık ama olmadı,ben de bu ay eczaneden gittim aldım içtim, bakalım ne olacak :olamaz::olamaz:

Back