Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin kuzum
Haber ver etiketle beni :)

canım ağlayarak kendini yıpratma . daha günün geçmemiş dur bakalım sabret sonrasını oluruna bırak

seni o kadar iyi anlıyorum ki,kızıma hamile kalmadan önce her ay hüsran,gözyaşı,nedenler.niye olmuyo neden olmuyo bazen isyan etmek bile istiyosun ne yaptımda evlatsızlıkla sınanıyorum diye,ama gerçekten her nasip vaktine esirmiş,biz naparsak yapalım zamanı gelmeden olmuyor.
ben oluruna bıraktığım umutsuz olduğum bir ayda kızıma hamile kaldığımı öğrendim, şimdide başa döndüm tekrardan hamile kalmak için gün bekliyoruz yumurta sayıyoruz

Üzme kendini

Birlerinin beni anladığını bilmek bile biraz olsun rahatlatıyor içimi. Inşallah tez vakitte gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olur

belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor ama 11 gün çok erken bilemedim o yüzden
umarım erken hissedenlerden olursun bu ay hamilesindir :)
valla canım yumurtlamadan 2 gün kadar sonra başladı bel ve göğüs ağrısı ama göğüsler inanılmaz derecede ağrıyor sarı akıntı da var bilemedim ki normalde adet olmadan 1 hafta önce veya 3 gün önce ağrırdı bunda uçları sızlıyor aşırı şişti ağırlaştı

anlıyorum canım . bekleyip görücez o zaman hayırlı haberlerle gelirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…