- 4 Ocak 2016
- 181
- 289
- 103
- 33
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Ya kıyamam, amin inşallah uğur getirir en kısa zamanda kavuşursun minik meleğineyok değilim canım öyle uğur getirsin diye yaptım takvimi ben de hafta sonu gebelik testi yapacam bakalım hayırlısı
Hadi be kıyamam ya üzüldüm. Bende bi kere yasamiştım kimyasalı zor süreçlerden geciyoruz. Ama Yapacak birseyde yok zamanı degilmiş demekki.
Bünyem alıştı artık bundan önce de iki düştüğüm var kalp atışı durması sonucun artık hayırlı zamanı bekliyoruz nasipgeçmiş olsun canım bir daha böyle bir durum yaşamazsın umarım . kendini çok üzüp yıpratma
İnsan bir süre sonra bıkıyor bir daha ki ay bu kadar yapmayacağımnehirnil kız sana helal olsun neler yapmışsın böyleben bunları hiç bilmiyordum, sadece 3 aydır ben de folik asit kullanıyorum. Hatta gynositol diye bi folikasit verdi hem de pko için iyi olur, yumurtaları büyüten bişey de var içinde demişti doktor. Senin BAT ne zaman? Benim 13 Ağustos, heyecanla burda bekleyeceğiz hayırlısıyla inşallah.
1-2 gün yumurtlama olarak görünebilir hatta 3 gün de sürdüğünü gördüm bazı arkadaşların testinde eğer kırmızı hafif silikleştiyse bir yerinden çatladığı anlamına geliyor yavaş yavaş silinecektir çatlama süresinde de öyle görünebilir şanslısın uzun sürmüş hamile kalma ihtimali daha yüksek diye biliyorumKizlar ilk kez bu ay ovulasyon testi yaptim kontroldeki testen daha koyu bir kirmizi oldugu gün 17. Gündü ve o gunden sonra test yapmaya devam.ettim bugün 21. Gün ve pozitif ama o kadar koyu kirmizi degil ne zamana kadar bu böyle devam edicek pozitif ...
17 inci günde kopkoyuydu sonra siliklesmeye basladi 18 19 20 21 inci gün bugün hala cift cizgi ama 17. Gundeki gibi koyuluk yok ...1-2 gün yumurtlama olarak görünebilir hatta 3 gün de sürdüğünü gördüm bazı arkadaşların testinde eğer kırmızı hafif silikleştiyse bir yerinden çatladığı anlamına geliyor yavaş yavaş silinecektir çatlama süresinde de öyle görünebilir şanslısın uzun sürmüş hamile kalma ihtimali daha yüksek diye biliyorum
17 inci günde kopkoyuydu sonra siliklesmeye basladi 18 19 20 21 inci gün bugün hala cift cizgi ama 17. Gundeki gibi koyuluk yok ...
Merak ettigim ne zamana kadar pozitif surecek gebeligini bu ovulasyon testiyle ogrenenler var nasil kacinci gunde gebelik habercisi :)
Amin insallahBen istediğim gibi regl oldum çok agrılı geciyor 1 gün gecikmeyle başladı. Rabbim isteyenlere saglıkla tez vakitte evlat nasip etsin
Çatlamış o zaman inşallah tutmuştur17 inci günde kopkoyuydu sonra siliklesmeye basladi 18 19 20 21 inci gün bugün hala cift cizgi ama 17. Gundeki gibi koyuluk yok ...
Merak ettigim ne zamana kadar pozitif surecek gebeligini bu ovulasyon testiyle ogrenenler var nasil kacinci gunde gebelik habercisi :)
Bat 13 agustosÇatlamış o zaman inşallah tutmuşturRegliye yakın öğreniyorlar sanırım bat kaç mesela son 5-6 gün gibi yapmaya başlarsanız tekrar koyulaşma olursa o da bir belirtiymiş ama en kesini kan tabi
Yumurtlamanın üzerinden 10-12 gün geçecek şekilde deneyebilirsiniz regliye 5-6 gün kala bile öğrenen var kişiden kişiye değişir ama 10 Ağustos da falan deneyin derimBat 13 agustos
yumurtlamanın üstünden 1 hafta geçti bugün kasıklarım çok ağrıyor az önce dip bucak eve daldım daha da ağrımaya başladı
bugün sabahtan beri bel ve kasık ağrım vardı geçer gibi oldu bende eve girişeyim dedim mecbur yapmam lazım izinliyim iş bitti belim kopacak gibi kasığımın ağrısını saymıyorum bile bilmşyorum bu nedir mantar mı yoksa gebelik mi muallakta kaldım yumurtlamadan sonra başlayan göğüs hassasiyeti sarı akıntı beni düşündürüyoYumurtlamanın üzerinden 10-12 gün geçecek şekilde deneyebilirsiniz regliye 5-6 gün kala bile öğrenen var kişiden kişiye değişir ama 10 Ağustos da falan deneyin derim
Şüpheleriniz varsa kendinizi zorlamayın bence hafif işler yapın derim
Genelde psikolojik olarak da kendimiz yaratıyoruz bu belirtileri ama bir çok insan da hep belirti farketmiş akıntı, kasık ağrısı en yaygın olanı neden olmasın o yüzden hamilelikte ağır iş yapmak olmayacağı gibi şüphe durumlarında da yumurtlama sonrası bence regli olana kadar yapmamalı ben ağır sporlar yapmıyorum mesela ne olursa olsun ki hamilelik zor olduğu haldebugün sabahtan beri bel ve kasık ağrım vardı geçer gibi oldu bende eve girişeyim dedim mecbur yapmam lazım izinliyim iş bitti belim kopacak gibi kasığımın ağrısını saymıyorum bile bilmşyorum bu nedir mantar mı yoksa gebelik mi muallakta kaldım yumurtlamadan sonra başlayan göğüs hassasiyeti sarı akıntı beni düşündürüyo
doğru valla bende şüpheler var acayip şüpheleniyor um kendimden soba gibi yanıyorum göğüslerim patlayacak gibi ağrısı sızısı son safhada sarı akıntı var bel ağrısı kasık ağrısı ne kadar mantar olabilir ki buGenelde psikolojik olarak da kendimiz yaratıyoruz bu belirtileri ama bir çok insan da hep belirti farketmiş akıntı, kasık ağrısı en yaygın olanı neden olmasın o yüzden hamilelikte ağır iş yapmak olmayacağı gibi şüphe durumlarında da yumurtlama sonrası bence regli olana kadar yapmamalı ben ağır sporlar yapmıyorum mesela ne olursa olsun ki hamilelik zor olduğu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?