• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğru valla bende şüpheler var acayip şüpheleniyor um kendimden soba gibi yanıyorum göğüslerim patlayacak gibi ağrısı sızısı son safhada sarı akıntı var bel ağrısı kasık ağrısı ne kadar mantar olabilir ki bu o_O
Dikkatli olun bence hayırlısı olsun inşallah :dua:

Arkadaşlar reglim 3 güne gecikti test yarin yapicam ama midem berbat bir şekilde yaniyor gündüzde bulantim vardu uyuyamiyorum şimdiye kadar psikolojik mi diyordum ama galiba büyük ihtimal ben hamileyim ahhh bi uyuyabilsem
Normalde düzenliyse ve stresten gecikmediyse bence de öylesiniz hadi inşallah :KK33:

doğru valla bende şüpheler var acayip şüpheleniyor um kendimden soba gibi yanıyorum göğüslerim patlayacak gibi ağrısı sızısı son safhada sarı akıntı var bel ağrısı kasık ağrısı ne kadar mantar olabilir ki bu o_O
canım mantar genelde kaşıntı yapar ayrıca süt kesiği gibi beyaz renkte akıntı yapar . ben yaşadım geçen ay ordan biliyorum

Arkadaşlar reglim 3 güne gecikti test yarin yapicam ama midem berbat bir şekilde yaniyor gündüzde bulantim vardu uyuyamiyorum şimdiye kadar psikolojik mi diyordum ama galiba büyük ihtimal ben hamileyim ahhh bi uyuyabilsem
testin sonucunu bildir canım duacıyım senin için Allah gönlüne göre versin :KK36:

Merhaba kızlar :KK73:
Ağır pkoluyum. Klomen kullandım. Saat 9.45 de çatlatma iğnesi oldum. İlk denemem. 19 mm olmuştu bir yumurta. 36 saat sonra ilişki dedi. Bir de pazar günü size kalmış dedi.
Valla bu sitede pkoluların çatır çatır hamile kaldıklarını görünce benim de umudum var. Dün de yine pko lu kuzenimin kendiliğinden hamile kaldığını öğrendim çok mutluyum. Doktoru da şaşırmış. 7 haftalık olmuş bile.
Bende burada gün sayıcam artık.
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. :KK19:

Selam arkadaslar. Bisey sormak istiyorum. --Yumurtlama doneminden snra da adeti gorene kdr 2gunde bir korunmasiz iliskiye devam edilmeli mi?
-Hamile kaldigini ogrendikten sonra sari akintinin hala geldigini goren hamisler var mi?

yvz13 iki yerden de konusalım mı :KK53:

vallaha yazcam ne çıkarsa olumlu olumsuz

Canım ben yaptım negatif
Belki adeti geç olucam geç yumurtladım çünkü
Bilemiyorum
Pazar günü birdaha yaparım o zamanda çıkmazsa zaten adet beklerim artık

Bir de, ben hamilelik planlamadan once genel muayene olmak icin doktora gittim ve folik asit baslatir dye dusundum ama bana sadece herseyin normal oldugunu ve iliski olmasi gereken gunleri soyledi. Her kadinin gebelik oncesi folikasit almasi gerekmez mi. Doktorum neden vermedi sizce

Bir de, ben hamilelik planlamadan once genel muayene olmak icin doktora gittim ve folik asit baslatir dye dusundum ama bana sadece herseyin normal oldugunu ve iliski olmasi gereken gunleri soyledi. Her kadinin gebelik oncesi folikasit almasi gerekmez mi. Doktorum neden vermedi sizce
Dediğiniz gibi hamilelik planlayan herkesin kullanması gerekir. Zararı olmayan bir şey folikasit. Kendiniz alıp kullanabilirsiniz. Doktorum direk bu şekilde söylemişti.

Canım ben yaptım negatif
Bilemiyorum
Canım yapmışsın testi her gebelikte farklı olur derler inşallah koyulaşır bebek gelir. Ovulasyon testi yap bakalım birde onda bazen erken belli oluyor derler

Canım yapmışsın testi her gebelikte farklı olur derler inşallah koyulaşır bebek gelir. Ovulasyon testi yap bakalım birde onda bazen erken belli oluyor derler

Biliyorum canım sün yaptım silikti
Aslında benim pazara kadar beklemem lazım geç yumurtladıgım için
Bakalım pazar erken gebelik yapcam ya da pzt o zaman net anlaşılır

Merhaba kızlar bu gün catlatma iğnesi olduğum günü sayarsak 14 gün ama normal bat 7agustos.davul gibiyim adet agrılarım 4 5 gündür devam dün idar testi negatif cıktı erkendi biliyorum ve dünde agrım vatdı ve yumurta akı kıvamında akıntım geldi ben şaştım terar mı yumurtluyorum diye. Pazartesiye kadar beleyecegim belki salıya kadar o zaman kan testi verecegim. Ben bu akıntı işini anlayamadım

Adetime 3 gün var ve az once biraz kanamam oldu sizce yerleşme kanaması mı yoksa adet mi oldum erkenden genelde düzenli olurum

Rabbim hepinize nasip etsinnn dünyanın en güzel olayıı evlat sahibi olmak hayata yaşamınıza kendinize güzel duygular anlamlar yüklenmesi demektir..sağlıkla gelsin bebeler

canım mantar genelde kaşıntı yapar ayrıca süt kesiği gibi beyaz renkte akıntı yapar . ben yaşadım geçen ay ordan biliyorum
kaşıntım yok yok canım peçeteye silince de baya sarı akıntı var ama kasık ağrım bugün yoktu şimdi eve geldim hzandım başladı yorgunluktan mı acaba

Canım ben yaptım negatif
Bilemiyorum
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberleri verirsin benimde bata 9 kaldı kan versem mi diyorum bari yoksa kafa olarak rahatlayayım da adet şaşmasın bari

Back