• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba gecen haftaki surprizden sonra yogun gecti. Bilgilendirme amacli paylasmak istedim. Bat + 4gun sonrasinda hcg 697 cikti. Ayni gun yaptigim test sonucunu da ekliyorum. Gordugunuz gibi cizgi onceki fotolara gore oldukca koyulasmis durumda.bu foto ilk 5dk icinde cekildi.sonradan zaten tum testler koyulasiyor dikkate almayin.
IMG-20180901-WA0007.jpg

Eklentiler

• IMG-20180901-WA0007.jpg
    IMG-20180901-WA0007.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar merhaba gecen haftaki surprizden sonra yogun gecti. Bilgilendirme amacli paylasmak istedim. Bat + 4gun sonrasinda hcg 697 cikti. Ayni gun yaptigim test sonucunu da ekliyorum. Gordugunuz gibi cizgi onceki fotolara gore oldukca koyulasmis durumda.bu foto ilk 5dk icinde cekildi.sonradan zaten tum testler koyulasiyor dikkate almayin.
Eki Görüntüle 2184553

Tebrikler, Allah sorunsuz,sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin. Bende 3 gün gecikmeyle beta baktırdım 1292 çıktı. Doktora gitmek için hafta sonunu bekliyeceğim.

Tebrik ederim ikiz mi geliyor acaba? Hcg yuksek gibi geldi bana

Yok canım sanmıyorum çok yüksek değil aslında ama tabi doktora gitmeden bilinmez. Bundan önceki kaybettiğim bebeğimde de 4 gün gecikmeyle 4000 çıkmıştı beta ve ikiz değildi. Sanırım erken döllenme oluyor bende.

Yok canım sanmıyorum çok yüksek değil aslında ama tabi doktora gitmeden bilinmez. Bundan önceki kaybettiğim bebeğimde de 4 gün gecikmeyle 4000 çıkmıştı beta ve ikiz değildi. Sanırım erken döllenme oluyor bende.
Insallah saglikla kucagina alirsin canim

Benim eşim kullandı morfoloji için ve değerleri bir ayda çok yükseldi çok iyi bir ilaç bana da aldık kadınlarda da yumurta kalitesini arttırıyormuş

Merhaba ben de yeni üye oldum,adetten 2gun geçti,ama son zamanlar 5-7gun gecikir oldu adetim.Geçen ay gecikince test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı hem de hemen.Akşam bir daha yaptım o zaman görünüp önce sonra kaybolmuştu.Ve 2gün sonra adet olmuştum.Anladım hala o durumu.Bu aysa test yapmadım daha,ara ara adet ağrıların oluyor 1hafta geçmeden test yapmam dedim bu ay.1 yıllık evliyim ve 1 dış gebelik geçirdim,kendim sürekli takip ettiğim için şüphelenip çok şükür ameliyatsız düşürmüştük.Rabbim isteyen heeer kese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı şekilde.Amin İnşaAllah

Yeni
Merhaba kızlar bizde iki yili devirdik.ve hala bebek yok esimin.ve benim sonuclarima gore olmamasi icin hic bir sebeb yok dedi 4 ayri doktor salı gunu hsg icin randevu aldım cok gerginim insallah oda temiz cikar ve artik.bi sonuc aliriz filmden sonra kalanlari.duydukca hevesleniyorum

Back