• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım bebegin yerlesiyotdur icin ferah tut deger artmıştır Ay ya ilk bas silik cizgi mi hayali cizgi mi cizgi koyulastımı kan testi yaptırsammı adeti beklesem kan testinde cıkarmı sonuc cıkınca acaba yükselcekmi iki katınamı cıkıyor cok mu yükseliyor Kimyasal mi diş gebelik mi kese görünecekmi kalp atişi... Vs.. Ay kızlar ya ne cok stres yüklemesi yasıyoruz erkeklere ne var en zevkli anlarda yanımızdalar ama bizim yasadiğimiz daha agır hele sonuc negatif cıkarsaki . Rabbim fazla aratmadan kavuştursun saglıklı hayırlı bebeklerimize
Aynen canım stresimiz hiç bitmiyor çok haklısın :) inşallah tez zamanda kavuşalım

Benimde öyle oooo kaç tane test yaptım silik çizgiyi bile gördüm Alllaaahh tamam bu iş dedim ama sonu hüsran :)

Ya her konuda teknoloji bu kadar ilerlerken bu konuda yerinde sayıyor sanki :) ne vardı ilişkiden hemen sonra gösteren bi cihaz olsa :KK70:
Keşke öyle bir cihaz olsa satış rekorları kırardı :KK9:

cayır cayır yanıyorum ya sıcak basıyo beni göğüslerim çok ağrıyor belim karnım kasığım aakıntı ne ararsan var şuan :110:

Burada yazmamız bile düsündüğümüzün taktıgımızın kanıtı degilmi ? Ben yasadığımız seyleri özetledim 3senedir artık tecrübe kazandım yada alıştım negatif lere ama Rabbim den ümit kesmedim hiç gelecek bebişlerimiz zamanını bekliyoruz
haklısın. en güzelini yapıyorsun asla ümidini kaybetme. Yaradan ağır imtihanlardan muhafaza eylesin.

cayır cayır yanıyorum ya sıcak basıyo beni göğüslerim çok ağrıyor belim karnım kasığım aakıntı ne ararsan var şuan :110:
belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor ama 11 gün çok erken bilemedim o yüzden
umarım erken hissedenlerden olursun bu ay hamilesindir :)

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır üye olmadan başlıkları mesajları takip ediyorum. Umut ışığı ararken her strese girdiğimde burada yazılanları okurken buluyorum kendimi. Bu ay ben de çift çizgiyi görmeyi umuyordum. Bat 3 Ağustos yani yarın. Dayanamadım dün test yaptım. Diyorum ya bir umut. Ne çift çizgisi silik bir çizgiyi bile umutla bekledim. Olmadı. Ağlarken uyuya kalmışım. Niye, nedenler ile nasip, sabır arasında sıkışıp kaldım. Adet olacakmışım gibi ama hep bi umut ..

Kızlar 20 dk sonra çıktı gebeliktenmi acaba

Eklentiler

• C3CB7AFE-D24C-4699-B860-1B111E76EA70.jpeg
    C3CB7AFE-D24C-4699-B860-1B111E76EA70.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 56
İnşallah canım :KK68:
Sen test yaptın mı?
Yok kuzum ben ayın 10unu bekleyip direk kan vercem Rabbim inşallah yüksek değerlerle dönmeyi nadip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ben idrar testi yapmıycam bu kez niyetim böyle bakalım nolucak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasn kimseyi evladı ile ve evlat özlemi ile sınamsın

Back