- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- Konu Sahibi Nesrinay86
hem de su gibi geçer benim kızım şimdi 4 yaşında ne ara zaman geçti anlamadımHee su keseyi gorelim de rahatlayalim insallâh gecermi bu 36 haftaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem de su gibi geçer benim kızım şimdi 4 yaşında ne ara zaman geçti anlamadımHee su keseyi gorelim de rahatlayalim insallâh gecermi bu 36 haftaa
Ağrılar bulantılar duygu değişimleri manyak gibiyim ben sizler nasılsınız:))))Kızlar napıyorsunuz sayfa çok sessız
Hiiii 13 gun beklemen gerekiyor bilmiyordum kusuruma bakma cnmyok canım ben test yaparsam sonuç su pozitif çıkar çünkü çatlama iğnesi oldum o da hcg hormonu içeriyor adeti beklemekten başka çare yok zaten iğneyi de pazartesi oldum daha
Gebelikte gecmiyo cnm benimde oglum var 3 bucuk yasinda subatta 4 olacak :) allllah evlatlarimizi bagislasinhem de su gibi geçer benim kızım şimdi 4 yaşında ne ara zaman geçti anlamadım
o da doğru insan bir an önce geçsin istediği içinGebelikte gecmiyo cnm benimde oglum var 3 bucuk yasinda subatta 4 olacak :) allllah evlatlarimizi bagislasin
Hiiii 13 gun beklemen gerekiyor bilmiyordum kusuruma bakma cnm
Aynen canım hayırlısıyla bi keseyı görseydım sen gordunmuAğrılar bulantılar duygu değişimleri manyak gibiyim ben sizler nasılsınız:))))
Gördüm canım geçen pazartesi haftaya pazartesi kısmetse kalp atışını duymak için gidicem sen nezaman gidiceksinAynen canım hayırlısıyla bi keseyı görseydım sen gordunmu
Maşallah kuzucuguna benım oğlumda 7 yasını bıtırdı hala soylemedım keseyı görmeye goturcem orda oğrensın dedım :)Gebelikte gecmiyo cnm benimde oglum var 3 bucuk yasinda subatta 4 olacak :) allllah evlatlarimizi bagislasin
Benımkı tüp bebek dün öğrendım hamıle olduğumu değer 11.89 çıktı ptesı tekrar test istedı dr bakalım inş yükselmiştir korku heyecan bir aradaGördüm canım geçen pazartesi haftaya pazartesi kısmetse kalp atışını duymak için gidicem sen nezaman gidiceksin
Ay çok güzel bir haber inşllah yükselir değeriniz sağlıkla kucağımıza alalım inşllah birini özlersin burnumda tütüyorsun deniyor ya bende öyle bebek kokusu evlat kokusu burnumda tütüyorBenımkı tüp bebek dün öğrendım hamıle olduğumu değer 11.89 çıktı ptesı tekrar test istedı dr bakalım inş yükselmiştir korku heyecan bir arada
Amin canım inş benim ikinci çocuğum ama aynı heyecan yıne var şimdi bide daha tecrübeliyim rabbim kımseye evlat hasretı yasatmasın herkesın kucağını sağlıkla hayırla doldursunAy çok güzel bir haber inşllah yükselir değeriniz sağlıkla kucağımıza alalım inşllah birini özlersin burnumda tütüyorsun deniyor ya bende öyle bebek kokusu evlat kokusu burnumda tütüyor
Bizde henuz soylemedik cnm erken daha ben bile inanamiyorum halaaMaşallah kuzucuguna benım oğlumda 7 yasını bıtırdı hala soylemedım keseyı görmeye goturcem orda oğrensın dedım :)
Benimde 2.bebek olacak inşallah ilk bebeğimde küçük henüz 11 aylıkAmin canım inş benim ikinci çocuğum ama aynı heyecan yıne var şimdi bide daha tecrübeliyim rabbim kımseye evlat hasretı yasatmasın herkesın kucağını sağlıkla hayırla doldursun
Benim de ilk bebegim 4 aylik evliyimBenimde 2.bebek olacak inşallah ilk bebeğimde küçük henüz 11 aylık
Ne güzel kısmet olsa ben de böyle sizin gibi istiyorum çok fazla ara vermeden bir kaç tane yapmak:)Benimde 2.bebek olacak inşallah ilk bebeğimde küçük henüz 11 aylık
Son adet 1 kasım normalde 28 veya 29. gün olurdum o hesaba göre 2 gün geçmiş oluyo evet ay inşallah sağlıklı olduğunun göstergesidir çünkü 8 yıldır hasretiz Rabbimin mucizesi bu tüp bebek için gidicektik bu ay doktoraEndişeli olma ne güzel iste. Sağlıksız gebelik olsa yükselmezki. Sat 2 kasım mi demistin. Dongun kac gün bilmiyorum ama adetini 1 veya 2 gün geçtiysen bu değer normal. 2 gün sonra aynı saatte tekrar baktir bakalim
İnşşşşallah canım inşallah ondandırErken döllenme olmuş olabilir belki ondan yüksektir