2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sız antalyadaydınız galıba bu hafta sonu degıl daha sonrakı hafta antalyaya gelmeyı dusunuyoruz. Sıcak olur mu denıze gırılır mı acaba
Canim bitek gecen pazar ruzgarliydi birde pazartesi aksamm yagmur yagdi ama.su an girilir yani gecen yil.ekim sonuna kadar girmistik deniz

Nasil bisey csnim o ben gogus kalkani sandim baska bisey galiba

Benimki de öyle. Tok evin aç kedisi. Ağzından az oynasa meme çığlık atıyor. Sanki önünden kaçıracakmışım gibi emiyor, habire de boğazına kaçırıp boğuluyor. Doktora sordum hırıltı yapabiliyormuş sorun yok dedi, arada serum fizyolojik yapıp yumuşattığımı varsayıyorum.

Nee kadar rahatladim bilemezsin ama hirilti o an olup gecmiyor ara ara var yani bogazina kacmasada benim oglumda oyle meme oynamicak ben kipirdamicam sutun akisi degisincede bi kavga tutturuyor memeyle anlatamam. Serum fizyolojik kullaniyor musun varsayim mi anlamadim

Aynen canım gaz çıkarırken de kusuyor Bazen uykudan kusarak uyanıyor Valla çok uğraşıyorum gaz çıksın diye ama nafile
Kusan bebeklerden cok korkarim bizim gaz sorunumuz azaldi epey kusmayida birakti cok sukur ama dr normal dedi bize gaziyla birlikte kusamasina

İnsallah bi hastalik cikmaz canm

Ikıncı ay canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…