2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zor canım ikisi ard arda ama güzelde. Yinede 1 yıl korun ben 5 yılık spıral takdırdım 40 cıkdıkdan sonra benım için en iyi secenekdi.
Ay bu senin cimcimemiii maşallah prenseseee 1 yıl korunacam canım bakalım. Senin nasıl gidiyor kızlar yoruyormu annelerini sen nasılsın?

Ayy yok bizimki insan bile sevmiyor olabilir ilknbaslarda cok rahat bir dr diye sevmistimm esim cok evhamlidir cunku ama sonra pisman oldum ona gittigime
Değiştir ozaman doktorunu canım valla doktor çok önemli severek ve herseyi konuşabileceğin bir doktor bul

Bende emzirip altını deişip alışverişe gittim kaç kere çocuğu evde bırakıp. Arada olur öyle canım bakacak birileri varsa

Bende bende bi dahaki su ara dogsin anacim ekim iyidir antalyada su an bile yaniyoruz yaa yaz olmasin bi daha akrep kizi olsun iyidiri
Biz donuyoruz ya kar yağacakmış gibi buz gibi kalorıferler yanmasına rağmen ev soğuk akrep kızlarııı hmmm hadi olsun ozaman :) heycan yaptım özellikleri ne bakim internetten

Biz donuyoruz ya kar yağacakmış gibi buz gibi kalorıferler yanmasına rağmen ev soğuk akrep kızlarııı hmmm hadi olsun ozaman :) heycan yaptım özellikleri ne bakim internetten
Hala sicak canim.ya sabah kanguryla ciktik geldik tshurt sirilsiklam hala klima calisiyor evde

Toplum baskisi ayri dertte sonra cocugum yalniz kalmasin kaygisi oluyor insanda yoksa bende 1 cocuk taraftariydim kiyamadim 2. Geldi o yuzden
Öyle mi diyorsun, ay bu zor bebek çıktı şansıma olmayan heves ve cesaretimi tamamen kırdı :) kuzenleri kardeş olsun dicem ama benim kardeşlerimde eşimin kardeşleri de bekar. Ama kardeş demişken evet insanın kardeşinin olması çok güzel

Biziii en çok bizi seviyolarr ama hani ay babasını özlemiş ay babasının kucağında uyumak istiyo dediğinde nasıl havalanıyolarr

Maşallah maşallah atlas aynen devam darısı başımıza

Sende akrep burcumusun b3nim gibi iyi huylari iyide kòtû huylarida var
Kız hiç akrep tipi yok ya sizde :)
Ve totem işe yarar. 4. Günde beklenen kaka gelir
Hadi gözün aydın canım
öncelikle maşallah memede uyumayı bırakıp yerinde uyusunn inşallah yavrucum onun hala günde 15 saate filan ihtiyacı vardır normaldir diye düşünüyorum

Selam kızlar, aldıgınız kangurulardan mennunmusunuz? Alıp almama konusunda kararsısım
Bende mothercare 3,5-9 kg şuan, büyüyünce ergo tipi var onu kullanacağım. Ben çok memnunum , en az hiç çıkmasam günde iki kere okula gidiyorum, bebek arabası indir çıkar belim kopardı. Çantam oldu o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…