- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.721
Allah gönlüne göre en hayırlısını nasıl etsin hepimize canım benimYolun yarısı canım benim yaş vaktim yok. Hoş doktorumun eşi 42 yaşında doğurmuş yaşında bişey yok diyor amaBir yeter bana kalırsa toplum baskısına yenik düşmezsem..:)
3. Ayda iki katına ulaşmamız çok zor 4 kilo doğdu da3. Ayinda dogum kilosunun 2 katina cikmaliymis
Canim az once teyzemle.konustum ebe kendisi o soyledi ben bilmiyirdum belki premature bebekler icin demiştirCanım ben onu 5 aylıkken diye biliyorum,1 yaşında da 3 katına çıkmalı.
Boyu da 1 yaşında 1.5 katı, 4 yaşında doğum boyunun 2 katı olmalı
Ay bu senin cimcimemiii maşallah prenseseeeCok zor canım ikisi ard arda ama güzelde. Yinede 1 yıl korun ben 5 yılık spıral takdırdım 40 cıkdıkdan sonra benım için en iyi secenekdi.
Değiştir ozaman doktorunu canım valla doktor çok önemli severek ve herseyi konuşabileceğin bir doktor bulAyy yok bizimki insan bile sevmiyor olabilir ilknbaslarda cok rahat bir dr diye sevmistimm esim cok evhamlidir cunku ama sonra pisman oldum ona gittigime
Kizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
Nazar degmesin de benim oglus pazartesi den beri baya uyuyo
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
2 memede uyuyo uzun uzun yani kipirdamasam uyur baya
Gunduzz uyanik saati azalmaya basladi
Normalde sabah 10 gibi uyur 11e dogru uyanir emer takilir ama kucagi vs
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar
Benimde anlatmak istedigim bu benim kizda geceleri yapiyo bu dedigini uyuma súresi uzadi soyduklarindan uyuyorlar heralde canimKizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar meme
Bende emzirip altını deişip alışverişe gittim kaç kere çocuğu evde bırakıp. Arada olur öyle canım bakacak birileri varsa2 aylık bir bebeği olan annenin yapmaması gereken bir şey yapıyorum vijdan azabiyla. Buyuk kızım uyutup kucuk kızım ve annemle kiyafordeyim onbre yaptırıp sacmı kestırıyorum 2 yıldır sadıce 1 kes kesdıre bilmişdim mecburdum. Umarım buna deyer barı. Sacım berbat goruntusu olmasa yapmazdım.
Biz donuyoruz ya kar yağacakmış gibi buz gibi kalorıferler yanmasına rağmen ev soğukBende bende bi dahaki su ara dogsin anacim ekim iyidir antalyada su an bile yaniyoruz yaa yaz olmasin bi daha akrep kizi olsun iyidiri
Hala sicak canim.ya sabah kanguryla ciktik geldik tshurt sirilsiklam hala klima calisiyor evdeBiz donuyoruz ya kar yağacakmış gibi buz gibi kalorıferler yanmasına rağmen ev soğukakrep kızlarııı hmmm hadi olsun ozaman :) heycan yaptım özellikleri ne bakim internetten
Gazini cikarirken kusuyordurda canim o zaman aman dikkat etGazdan olabilir kusma çünkü gazını çıkarmıyor ya da çok zor çıkarıyor
Ah hic deme simdiden kimyasallara doyurduk bebekleri ama.cok kotuyse eziyet etme bebege kullan derim canim yaBende kullanmak istemiyorum bırsuru ılac oldu relactaz nasıl acaba bı işe yarar inşallah bu aralar her akşam ağlıyor çünkü gunduzde ağlıyo gercı
Öyle mi diyorsun, ay bu zor bebek çıktı şansıma olmayan heves ve cesaretimi tamamen kırdı :) kuzenleri kardeş olsun dicem ama benim kardeşlerimde eşimin kardeşleri de bekar. Ama kardeş demişken evet insanın kardeşinin olması çok güzelToplum baskisi ayri dertte sonra cocugum yalniz kalmasin kaygisi oluyor insanda yoksa bende 1 cocuk taraftariydim kiyamadim 2. Geldi o yuzden
Bilmiyorum canim benim kiz ataktami degilmi onuda bilmiyorum eger ataktaysa neler oluyo yaşiyacaz gòrecezAma emmeden uyuyor canim yani saat 11 den beri belki 10 dakika emmiştir hala kucagimda uykuda burnu memede atak haftassindan sanirim bu haliFtm41
Kuzum her bebek şahsına münhasır... Hiç karşılaştırmaya girme doktor iyi dediyse iyidirDoktor iyi dedi ama sanki burda herkedin bebegi daha cok aliyor
Kiz biseu ettigim yok sadece dövuyom :)) saka kiz her istediğini yapiyom gönluyke oynuyom ama nafilebabasi hafta sonu evde olduğunda bir uyuyor ki sorma. Babaci oldu ga cocuk babsasini az goruyor ya ondan ozluyor yoksa bmi daha cok seviyor fln
Bence varya bu gidişle gelecek senenin ağustos anneleri gene biz olabilirizBenim doktorum da kontrole gittiğimde artık ikinciyi planlayabiliriz demişti. Farkında olmadan “Hocam yüreğime indirin “ demişim, adam baya gülmüştü
Maşallah maşallah atlas aynen devam darısı başımızaKizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar meme
Kız hiç akrep tipi yok ya sizde :)Sende akrep burcumusun b3nim gibi iyi huylari iyide kòtû huylarida var
Hadi gözün aydın canımVe totem işe yarar. 4. Günde beklenen kaka gelir
öncelikle maşallah memede uyumayı bırakıp yerinde uyusunn inşallah yavrucum onun hala günde 15 saate filan ihtiyacı vardır normaldir diye düşünüyorumKizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
Bende mothercare 3,5-9 kg şuan, büyüyünce ergo tipi var onu kullanacağım. Ben çok memnunum , en az hiç çıkmasam günde iki kere okula gidiyorum, bebek arabası indir çıkar belim kopardı. Çantam oldu o benimSelam kızlar, aldıgınız kangurulardan mennunmusunuz? Alıp almama konusunda kararsısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?