2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy fotograf cok guzel MaşAllah rabbim esirgesin Allah kaderlerini guzel yazsin amin

Hayır canım sabaha kadar uyumuyor, 3-4 saatte bir uyanıp emiyor tekrar uyuyor. Alt değiştirmiyorum o zaman uykusu kaçmıuor

Selam kızlar
Sitenin rengi değişmiş ne acayip olmus
Okuyana kadar sayfalar değişiyor ben yazamıyorum

Sonda muhabbeti olmus
Ben Doğumdan sonra 3-4 gun cok agri yaşadım
Ne dikişim acıdı ne baska şeyim
İdrar yaparken yaşadığım acıyı yaşatmadı
Doktor geçer dedi hakkaten de gecti sonrası
Ama siz Benden cok önce doğurdunuz

@TubaSude masallah size geniniz cok guzel

@cagla1809 beni cok boşladın buralarda yakalıyorum bak seni

Ay inşallah benimki kız da senin gibi kendi hayatını kurar ayaklarının üzerinde durmayı başarır. Bu da silgisini ikiye bölerek kullanıyor. Ben de memnunum vallahi. Bir sene içinde bir kere 35 tl lol bebeğe kıydı, 20 tl de kinetik kuma. Yıllık oyuncak masrafı bu ))))) 4 tane de çeyrek yaptı

Ben oglan anasiyim ama pembe daha cazip :) civile gittim o kadar guzel kiyafetler vardiki
Ben nerdeyse hiç pembe almadım hediye gelenler hep pembe. Dedim zaten 2-3 yaşına gelince hep pembe isteyecek şimdi farklı renkler giysin .Ama abarttim galiba biraz herkes erkek mi diyor benim kız erkeğe benziyor zaten mecbur saç bandı takiyorum

T TubaSude butun bebislerin sezaryenle oldugu icin sorucam son ameliyattan sonra sanirim.sondadan dolayi wc asiri gelene kadar bilmiyorum ama gidiyorumki cok dolmusum bityikten sonra bi agri oluyor normal mi acaba
Camim bende de vardi gecti sonra acayip bisey ama geciyor dr sordum ben mesaneyi alip kaldirdik geri yerine koyduk normaldir bide oncesinde hassas bir mesanen varsa olabilir dedi

Düzelir canım merak etme daha çok küçük

Ooo maşallah kuzuya. Ömür boyu istediğim tek pahalı oyuncak furby idi. Annemler hep söyler hiç şunu alın bana dememisim sadece bunu istemisim agzimla 8 yaşındayken .onların da durumunun en sıkışık olduğu zamanmis 99 krizinde; hatırlıyorum ne kadar istediğimi içten ice .Çocuk olduğum için maddi durumu da farkında değildim yoksa asla istemezdim bazen aklıma düşer annemle babam ne icerlemistir istediğim şeyi alamayacak gibi.oldukları için sonunda ben çocuğuma bir flüt alamayacak mıyım der gibi baya durumlarını zorlayıp almışlardı evlenene kadar en mutlu günüm odur yani net :) ama 3-4 sene bırakmadan oynamıştım

Ahhh bundan ben de cok istemistim maddi durum iyi oldugu halde almamislardi hala icimde bi ukte.. Annem kendi begendiklerini almis hep bana sanki bana oyle geliyor bir de barbie evi isterdim almazdi

Kızlar bebişlerinin gozleri maci yada cakır doganlarda degişme oldum aynısı duruyormu
Benim oğlanın gözleri hala mavi değişmedi sadece önce gri maviydi koyuydu şimdi biraz daha açık renk oldu tam mavi. İnşallah böyle kalır dayısına benziyor benim oğluşum sarışın maviş

Bir daha maşallah sana. Saygılar. İnşallah kızım da böyle olur

Uff site renk ayarı yapıyormuş elsa mavisi oldu her yer kız anasiyim ama hic sevmedim
Bende girdim bi baktım mavilemiş hiçççç güzel olmamıştı ben şoktan çıkana kadar değiştirdiler neyseki. Yalnışmı girdim noluyo dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…