- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.241
Ben oglan anasiyim ama pembe daha cazip :) civile gittim o kadar guzel kiyafetler vardikiUff site renk ayarı yapıyormuş elsa mavisi oldu her yerkız anasiyim ama hic sevmedim
Ayy fotograf cok guzel MaşAllah rabbim esirgesin Allah kaderlerini guzel yazsin aminAkşam bebeciği hiç uyutamadım
Sabah 5 e kadar mum etti beni
Beyaz gürültü açtım sakinleşti ama uyuyamadı
Sonra youtube de gezerken bebeği kesin uyutur diye bir başlık vardı tıkladım
Nebe suresi başladı 2. Okuyuşta benim kızım uyudu
Hayır canım sabaha kadar uyumuyor, 3-4 saatte bir uyanıp emiyor tekrar uyuyor. Alt değiştirmiyorum o zaman uykusu kaçmıuorBen 7 gibi yıkıyor sonrada emziriyorum. 8 - 8.30 gibi uyuyor. Genelde memede uyumaya yakinken gazını cikariyorum sonra 5 - 10 dakika ya pispisliyoruz ya da memede uyuyor yatagina koyuyoruz. Bu sekilde 4 -5 saat uyuyor ama gece uyanınca ayni başarıyı gösteremiyorum ya kaka ya gaz sancisi, daha kisa uyuyor.
Son birkac gündür öğle saatlerinde uykulu ama uyanıkken bebek arabasıyla çıkıyoruz, bakinirken uykuya dalıyor. Hayalim kendi yataginda da boyle uyuması ama daha küçük, elbet onu da yapar bir gün.
Nesrinay86 11 gibi uyutunca sabaha kadar uyuyor mu? Ben 2 hafta oncedine kadar 10-11 gibi uyutuyordum, 1-2 arasi uyaniyordu, simdi daha erken uyuyor gene 1-1.30 gibi uyaniyor.
Ay inşallah benimki kız da senin gibi kendi hayatını kurar ayaklarının üzerinde durmayı başarır. Bu da silgisini ikiye bölerek kullanıyor. Ben de memnunum vallahi. Bir sene içinde bir kere 35 tl lol bebeğe kıydı, 20 tl de kinetik kuma. Yıllık oyuncak masrafı bu ))))) 4 tane de çeyrek yaptıNesrinay86 senin kıza yaptıklarını annemler bana yapıyordu küçükken hep biriktirmeye ve yatırmaya alıştım. Evet ben de pinti- tutumlu arası bir yerdeyim hala :) iyi yapıyorsun ben bu sayede üniversiteye başladığım an çalışmaya başladım; 23 yaşında evlenirken annemlerden yardım almadan kendim çalışıp biriktirip evimi dosedim, ev peşinatı biriktirip ev aldım gala taksit odesek de 26 yaşındayım insallah daha ödenir. Ha şu var ben mutfaktaki sarı bezi bile ikiye böler kullanırım herkes bana gülüyor bi tek eşim mutlu böyle olmamdan iki ayakkabim iki cantam vardır biri yazlık biri kışlık şeklinde para harcamak beni üzer, hep bütçe planlaması yaparım falan. Evet benimki pintilik şu an karar verdim ama böyle çok mutluyum:))
Ben de saglik ocagina gideyim bari :)Ben goturmicem canim saglik ocagindaki doktorda bakar
Bizim suan ben oda isiginda acik kahve goruyorum dogal isikta mavi gri bi tondaKızlar bebişlerinin gozleri maci yada cakır doganlarda degişme oldum aynısı duruyormu
Ben nerdeyse hiç pembe almadım hediye gelenler hep pembe. Dedim zaten 2-3 yaşına gelince hep pembe isteyecek şimdi farklı renkler giysin .Ama abarttim galiba biraz herkes erkek mi diyorBen oglan anasiyim ama pembe daha cazip :) civile gittim o kadar guzel kiyafetler vardiki
Camim bende de vardi gecti sonra acayip bisey ama geciyor dr sordum ben mesaneyi alip kaldirdik geri yerine koyduk normaldir bide oncesinde hassas bir mesanen varsa olabilir dedi
Düzelir canım merak etme daha çok küçükBurdaki cocuklarda cogunlukla ayni maalesef bu ilcenin %70i cok zengin ve haliyle cocuklari benimki gibi ama ben oglumun sosyal ortami olmadigi icin boyle oldugunu dusunuyorum bu yil gondermem 3 yasinda henuz ve burda gondermek istemiyorum marasa tasinicam sirf bunun icin 4 yasinda krese 5 yasinda ana sinifina gitmis olur kendi esyalarini bazen paylasiyor bazen paylasmiyor kardesine verelim dersem veriyor ama diger cocuklarin esyalari her zaman daha albenili geliyor duzelir degilmi kizlar ya vallahi dun aksamdan sonra gozum.korktu bi yere gidesim gelmiyor bu cocugun yuzunden
Ooo maşallah kuzuya. Ömür boyu istediğim tek pahalı oyuncak furby idi. Annemler hep söyler hiç şunu alın bana dememisim sadece bunu istemisim agzimla 8 yaşındayken .onların da durumunun en sıkışık olduğu zamanmis 99 krizinde; hatırlıyorum ne kadar istediğimi içten ice .Çocuk olduğum için maddi durumu da farkında değildim yoksa asla istemezdim bazen aklıma düşer annemle babam ne icerlemistir istediğim şeyi alamayacak gibi.oldukları için sonunda ben çocuğuma bir flüt alamayacak mıyım der gibi baya durumlarını zorlayıp almışlardı evlenene kadar en mutlu günüm odur yani net :) ama 3-4 sene bırakmadan oynamıştımAy inşallah benimki kız da senin gibi kendi hayatını kurar ayaklarının üzerinde durmayı başarır. Bu da silgisini ikiye bölerek kullanıyor. Ben de memnunum vallahi. Bir sene içinde bir kere 35 tl lol bebeğe kıydı, 20 tl de kinetik kuma. Yıllık oyuncak masrafı bu ))))) 4 tane de çeyrek yaptı
Ayy insallah bizde de ise yarar cok tesekkur ederm :)Ben kullanıyorum 3. Günündeyiz etki etmeye başladı. Sürekli ıkınırdı o ıkınmalar epey azaldı. Gazını rahatlıkla çıkarıyor. Kusmaları azaldı.
Ahhh bundan ben de cok istemistim maddi durum iyi oldugu halde almamislardi hala icimde bi ukte.. Annem kendi begendiklerini almis hep bana sanki bana oyle geliyor bir de barbie evi isterdim almazdiOoo maşallah kuzuya. Ömür boyu istediğim tek pahalı oyuncak furby idi. Annemler hep söyler hiç şunu alın bana dememisim sadece bunu istemisim agzimla 8 yaşındayken .onların da durumunun en sıkışık olduğu zamanmis 99 krizinde; hatırlıyorum ne kadar istediğimi içten ice .Çocuk olduğum için maddi durumu da farkında değildim yoksa asla istemezdim bazen aklıma düşer annemle babam ne icerlemistir istediğim şeyi alamayacak gibi.oldukları için sonunda ben çocuğuma bir flüt alamayacak mıyım der gibi baya durumlarını zorlayıp almışlardı evlenene kadar en mutlu günüm odur yani net :) ama 3-4 sene bırakmadan oynamıştım
Benim oğlanın gözleri hala mavi değişmedi sadece önce gri maviydi koyuydu şimdi biraz daha açık renk oldu tam mavi. İnşallah böyle kalır dayısına benziyor benim oğluşum sarışın mavişKızlar bebişlerinin gozleri maci yada cakır doganlarda degişme oldum aynısı duruyormu
Ben de hc sevmemistim neyseki duzeldiUff site renk ayarı yapıyormuş elsa mavisi oldu her yerkız anasiyim ama hic sevmedim
Bir daha maşallah sana. Saygılar. İnşallah kızım da böyle olurBenim ebeveynlerim çok genç yaşta beni yapıp ilk çocuk olarak üzerimde resmen psikolojik deneyler yaptıkları için bu durumumanneme sürekli gazete ve kitap okutup tabelalarda ne yazdığını sorduğum için oturup 3.5 yaşında okuma yazma öğretmiş .Sonra bana hiç direkt oyuncak almadılar .Önce bu kitabı oku bize anlat öyle oyuncağı alacağız falan dediler :)) üniversiteye başladığımda babam bana 2 Hafta harçlık vermeyi unuttu ben de utanip isteyemedim en son yol param da bitince ben iş arayacağım dedim niye dediler anlattım babam da kızım ben unutmuşum soylesene falan dedi yok dedim ben para isteyemiyorum iş bulucam .Gittim bi şirkette dış ticaret asistanı olarak çalışmaya başladım part time. Maaşım asgari ücretten biraz azdı ama benim için çok para. Annemlere de asgari ücretin yarısı dedim çünkü sigara içiyordum anlamasinlar para hesabını sorarlarsa falan diye. 6 ay sonrasında sigarayı bıraktım para bitmemeye başladı yatirdim ceyrege sakladım ic camasirlrimin arasına.Annem bi gün bulmuş bunlar nerden cikti sen napiyosun falan dedi biriktirdim dedim o maasla imkanı yok falan diyor uyuşturucu sattigimi bile düşünmüş deli kadın :d üstüme çok gelince işin gerçeğini anlattım mecbur .Annelik ışte aklına en uc seyler gelmiş:))
Bende girdim bi baktım mavilemiş hiçççç güzel olmamıştı ben şoktan çıkana kadar değiştirdiler neyseki. Yalnışmı girdim noluyo dedim :)Uff site renk ayarı yapıyormuş elsa mavisi oldu her yerkız anasiyim ama hic sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?