2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz once saglikocagindan sab simplex gaz icin damla onerdiler kullanan var mi arkafaslar yorumlariniz nedir?
Ben kullanıyorum 3. Günündeyiz etki etmeye başladı. Sürekli ıkınırdı o ıkınmalar epey azaldı. Gazını rahatlıkla çıkarıyor. Kusmaları azaldı.

T TubaSude butun bebislerin sezaryenle oldugu icin sorucam son ameliyattan sonra sanirim.sondadan dolayi wc asiri gelene kadar bilmiyorum ama gidiyorumki cok dolmusum bityikten sonra bi agri oluyor normal mi acaba

Ben cebinde yanlışlıkla para unutup onu bulunca çok sevinenlerdenim Hiçbir zaman para biriktiremedim. Saygıyla egiliyorum önünüzde efenim Benim beboş benim gibi olmasın yoksa yandımmmm
Benim ebeveynlerim çok genç yaşta beni yapıp ilk çocuk olarak üzerimde resmen psikolojik deneyler yaptıkları için bu durumum anneme sürekli gazete ve kitap okutup tabelalarda ne yazdığını sorduğum için oturup 3.5 yaşında okuma yazma öğretmiş .Sonra bana hiç direkt oyuncak almadılar .Önce bu kitabı oku bize anlat öyle oyuncağı alacağız falan dediler :)) üniversiteye başladığımda babam bana 2 Hafta harçlık vermeyi unuttu ben de utanip isteyemedim en son yol param da bitince ben iş arayacağım dedim niye dediler anlattım babam da kızım ben unutmuşum soylesene falan dedi yok dedim ben para isteyemiyorum iş bulucam .Gittim bi şirkette dış ticaret asistanı olarak çalışmaya başladım part time. Maaşım asgari ücretten biraz azdı ama benim için çok para. Annemlere de asgari ücretin yarısı dedim çünkü sigara içiyordum anlamasinlar para hesabını sorarlarsa falan diye. 6 ay sonrasında sigarayı bıraktım para bitmemeye başladı yatirdim ceyrege sakladım ic camasirlrimin arasına.Annem bi gün bulmuş bunlar nerden cikti sen napiyosun falan dedi biriktirdim dedim o maasla imkanı yok falan diyor uyuşturucu sattigimi bile düşünmüş deli kadın :d üstüme çok gelince işin gerçeğini anlattım mecbur .Annelik ışte aklına en uc seyler gelmiş:))

T TubaSude butun bebislerin sezaryenle oldugu icin sorucam son ameliyattan sonra sanirim.sondadan dolayi wc asiri gelene kadar bilmiyorum ama gidiyorumki cok dolmusum bityikten sonra bi agri oluyor normal mi acaba

Anlattıkların sonda sonrası olacak sıkıntılar ama geçmesi gerekirdi bence
Bunu bir doktora sor bence canım

Ben istanbulda yaşıyorum canım buralardaysan buyur gel cok isterim :)
Ben Başakşehir’deyim al kuzunu gel bana
Buluşabiliriz çok güzel olur

Tzadkiel uzun zamandır yazmıyor haber alan var mı acaba?

Nesrinay86 canım çok geçmiş olsun büyük korku atlatmışsın. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Emzik alıştıramıyorum diyenler ben de alıştırma çalışmalarına başladım. Öykü Duru ile çok uğraştım ve 3 aylıkken almıştı
Ece Mira yenidoğan ebatı beğenmedi aventin 6-18 aylık olanı aldım benim göğüs ucum biraz büyük küçük kaldı çocuğun ağzında
Emziği araba ile bir yere giderken pusetin içinde çok rahat alıyor ama evde öyle rahat almıyor. Bir damla gaz ilacı damlatıyorum biraz emip atıyor.
Dün sabah 5 e kadar beni emzik gibi emdi ben de o sinirle başka bir marka emzik siparişi verdim ama bugün sorunsuz iki kere aldı emzik.
Yenileri yarın gelir bakalım alacak mı hemen

Sezaryen sonrası evet oluyor ama geçmesi gerekirdi bence
Doktoruna bir danış canım
Doğum yapalı uzun süre oldu
Vaginorm diye bir krem verdi onu kullanmadan önce daha beterdi. Sanki idrar yollarım iltihaplanmış gibi sıtma ve acı yapıyordu. Ama o ağrı gitmedi.

Vaginorm diye bir krem verdi onu kullanmadan önce daha beterdi. Sanki idrar yollarım iltihaplanmış gibi sıtma ve acı yapıyordu. Ama o ağrı gitmedi.

En uzun süren ağrı ikinci doğumdan sonra olmuştu ama o da 10 gün sonra geçmişti
Rabbim şifa versin en kısa zamanda geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…